Galaxy S2 için Android Jelly Bean güncellemesi?

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
3 marttan itibaren başlayacak sammobilede yazan öyle.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
düşünmeden omega 19.2 romunu yükleyin derim. kusursuz denilebilecek bir rom.çoğu stock romdan daha iyi.gerçi ispanya romunun üzerine yazılmış yanılmıyorsam fakat note2 deki bazı özelliklerde eklenmiş.çoklu pencere mürekkep efekti gibi.türkiye romu gelsede yüklemem heralde.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hımm şubat içinde 10 demişlerdi şubat bitti ama hala yok bakalım gelince nasıl haberimiz olucak ki

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
3 Mart diye söyleniyor 1.5 aydır. Bekleyelim yarını bakalım

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yarında olmassa demekki güncelleme yok beyler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Geçen gün telefonum kitlendi ve sistem arızası oluştu servisine götürdüm odin kullanınca garanti dışı kalıyomu kalmıyomu bilemem ama oradaki bayan telefonunuzu ben burada cihaza bağlayında kaç kere root atıldı kaç kere formatlandı hepsini tek tek görüyorum dedi yani root attıktan sonra fabrika ayarlarına çevirsen bile orada ne yapyığını görüyolar.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
akkaten galaxy s2 güncellemesi ne alemde 3 martta gelecek diyorlardı. sanırım yine yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yemin ediyorum artık beklemekten gına geldi. Diğer yolla yüklemeyi bilsem bir daha Türkiye için resmi güncellemeyi beklemem.

mberkanbicer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resmi romlar counter'ı etkilemediği için ODIN ile yapılan güncelleme garantiyi bozmaz. Ancak resmi olmayan rom kullanılırsa counter artırılacağı için garanti dışı kalır. Servis formatı güncellemeleri istediği kadar görebilir. Neticede dahili olarak wipe v.s. yapabilme imkanı konmuş. Root yapmadıktan sonra sammobile dan indirilen resmi romların ODIN ile telefona yüklenmesi counter ı artırmayacağı için garantiyi etkilemez.

güncellemeleri http://www.sammobile.com/firmwares/ adresinden takip edebilirsiniz.

Şunu da not düşmek lazım: ODIN ile güncelleme yapılırken herhangi bir sorun yaşarsanız işte o zaman garantide sorun çıkarabilirler.

Reaksiyon puanı
2,148
Ben aceyi brick etmiştim servise dedim ki odinle güncellerken bi yanlış yaptım sanırım açılmıyor, tamam dediler 3 gün sonra aldım telefonu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
millet bugün tam 12 ülkede yayınlandı. arabistan,meksika dahil. zaten ırakta yayınlanmıştı. samsung türkiyeninse haberi bile yok jelly bean diye bişeyden bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
8 mart oldu hala gelmedi aga ayıp ediyorlar ırakta daha mı çok telefon satmış samsung Türkiyede sanki 50 - 60 bin tane s2 varmış gibi davranıyorlar ayıp

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung duy sesimizi senden aldığım ve alacağım son telefondur. En fazla tüketen ülkeyiz ama bizi, düşünen yok:( demekki fazla yüz vermeseydik ilk önce bizim ülkeye verirlerdi jelly bean ni.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gelmez bence s4 çıktı çıkacak zaten s2 hatırlanmıyacak bile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ay kesin gelecek ya 14 marttan öncede gelebilir s4 ün tanıtımından önce inşallah :D

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben resmi güncellemeyi telefon içindeki yazılım güncelleme yoluyla wifi dan yaptım 12 martta aldım. çok karışık olmuş, basit kullanım kalkmış resmen s3 ü s2 ye kopyalamışlar...(not:telefon almanyadan alındı).

doganigo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 aydır jelly bean kullanıyorum ama batarya 1 gün bile dayanmıyo artık.tm görsellik falan çok güzel ama şarjı dayanmazsa dönerim geri ben 2.3 6 ya

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha şimdi güncellendi...

188948_10151480152210762_707174552_n.jpg

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=3979]kumlukoz[/MENTION]

Türkiyeden mi aldınız telefonu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım Kies üzerinden mi yoksa ayarlar kısmından mı güncelleme yaptın?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kazakistan'a bile geldi bize gelmedi, şaka olmalı.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
daha şimdi kies ve cihazdan kontrol ettim yok güncelleme.

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendi guncelledi.
Not.:almanyadayim
Dil ayarini tutkce kullsniyorm