Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen gün telefonum kitlendi ve sistem arızası oluştu servisine götürdüm odin kullanınca garanti dışı kalıyomu kalmıyomu bilemem ama oradaki bayan telefonunuzu ben burada cihaza bağlayında kaç kere root atıldı kaç kere formatlandı hepsini tek tek görüyorum dedi yani root attıktan sonra fabrika ayarlarına çevirsen bile orada ne yapyığını görüyolar.
Resmi romlar counter'ı etkilemediği için ODIN ile yapılan güncelleme garantiyi bozmaz. Ancak resmi olmayan rom kullanılırsa counter artırılacağı için garanti dışı kalır. Servis formatı güncellemeleri istediği kadar görebilir. Neticede dahili olarak wipe v.s. yapabilme imkanı konmuş. Root yapmadıktan sonra sammobile dan indirilen resmi romların ODIN ile telefona yüklenmesi counter ı artırmayacağı için garantiyi etkilemez.
millet bugün tam 12 ülkede yayınlandı. arabistan,meksika dahil. zaten ırakta yayınlanmıştı. samsung türkiyeninse haberi bile yok jelly bean diye bişeyden bence.
8 mart oldu hala gelmedi aga ayıp ediyorlar ırakta daha mı çok telefon satmış samsung Türkiyede sanki 50 - 60 bin tane s2 varmış gibi davranıyorlar ayıp
samsung duy sesimizi senden aldığım ve alacağım son telefondur. En fazla tüketen ülkeyiz ama bizi, düşünen yok demekki fazla yüz vermeseydik ilk önce bizim ülkeye verirlerdi jelly bean ni.
Ben resmi güncellemeyi telefon içindeki yazılım güncelleme yoluyla wifi dan yaptım 12 martta aldım. çok karışık olmuş, basit kullanım kalkmış resmen s3 ü s2 ye kopyalamışlar...(not:telefon almanyadan alındı).