Galaxy S2 için Android Jelly Bean güncellemesi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben güncelleme ayarlardan denetle diyorum yok diyor siz nasil yapiyorsunuz güncelleme çikmamiş gözüküyor..25 nisan yazan arkadaş eminmisin??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben güncelleme ayarlardan denetle diyorum yok diyor siz nasil yapiyorsunuz güncelleme çikmamiş gözüküyor..25 nisan yazan arkadaş eminmisin??

Selamlar herkese,

Ne yazık ki sadece Samsung değil, tüm üreticiler Türk tüketicilerin her bir özelliğe ayrı hayran olduklarını bildiklerinden en başta Türkiye'de telefon değil, neredeyse sadece işletim sistemi güncel olan telefonlar satıyorlar. Pakistan'da Türkiye'den fazla kullanıcı olduğundan değil.

Bahsi geçen sürümler Samsung'un güncellemeyi verdiği anlamına gelmez çünkü bunlar "sızdırılan" firmware ler. Evet, Samsung'un S2'ye göre konfigüre ettiği ama son kullanıcıya teslim etmediği sürümler. Yayınladık diyebilmeleri için Ayarlar>Telefon Hakkında>Yazılım Güncellemesi menüsünde görülebilmesi gerekli.

Galaxy S4 için konulan 100 milyon satış hedefine erişebilmek için bizlerin yardımına ihtiyaçları var :)

vagojeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben KİES'ten güncelleme yaptım şu an arkadaşlar, hadi hayırlı olsun..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung u arıyorum güncelleme gelmedi diyolar nasıl iş yapıyor bunlar anlamıyorum hiç bişeyden haberleri yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bugün sabah 10.30da sammobile baktım. Türkiye için gece 3buçukta indirilebilir duruma gelmiş. 11de kiese taktım ve güncelledim. şu ana kadar bir sorun yok. güzel olmuş. galiba şu anda yapmak isteyenler yoğunluk dolayısıyla göremiyor güncellemeyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ewt kiese bagladım buldu aklıma takılan şey bu güncellemeyi yapınca telefondaki bilgiler rehber uygulamalar resimler vs hep gidiyor mu ??

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şükür geldi kiesle. 4.2.2 2014 e kadar gelicek mi bakalım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bugun daha burayı görmeden samsung servis önünden geçiodum dur bi sorayım şu güncellemeyi dedim ve servis daha jelly bean ın güncellemesinin gelmediğini söyledi bana çok ilginç bi durum şu an telefonum kies den güncelleme de görmüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır kies güncellemeden önce bilgileri korumak için onay alıyor. o zaman hiç birşey kaybolmuyor. zil sesin ve duvar kagıdın dahil. ayrıca sammobile 4.1.2 yazarsan googlea listeyi görürsün.

naim_ozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
Telefonumu samsung galaxy s2'nin 4.0.3 sürümü varken bundan 4ay önce samsung teknik servisine gidip ics 4.0.4'e yükselttim sonrasında ise kiese bağladığımda ''Cihazınız, Kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor'' yazıyor. sizden aldığım bilgiye göre jbn güncellemesi gelmiş yine kies'e bağlamama rağmen aynı yazı kies'te görünüyor bu bana sorun yaşatır mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Jelly bean'a yükselttim telefonu, RAM'i ciddi şekilde dolduruyor. Bir de geçişlerde; ana ekran evet i phone tadında ama mesela rehberde aşağı yukarı harekette kasmalar devam ediyor... Yine de buna şükür :-) Telefonun doğası değişti:-)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncellemeyi görmeyen tek kişi ben değilim herhalde ne yapmak lazım ki?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kies ile güncelleme yaptım yaklaşık 1 saat sürdü ve telefon şuan o kadar güzel olduki anlatamam yani :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonumu samsung galaxy s2'nin 4.0.3 sürümü varken bundan 4ay önce samsung teknik servisine gidip ics 4.0.4'e yükselttim sonrasında ise kiese bağladığımda ''Cihazınız, Kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor'' yazıyor. Ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar eğer jelly bean güncellemesini yüklemek istiyorsanız kies inizi öncelikle güncellemeniz gerekmektedir. aksi taktirde kiesiniz telefonunuza gelen son güncellemeleri görmeyecektir.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Nihayet bende güncellemeyi başlattım. Hadi hayırlısı. Tüm S2 kullanıcılarının gözü aydın :)

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar ben 2 haftadır kullanıyorum cihazım yurtiçi ve rootsuz kiesten güncelledim ve 15 gündür cihazda hiç kasma kapanma yavaşlama gibi bir sorun yaşamadım. yeni güncelleyen arkadaşlara hayırlı olsun...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben dünden beri güncelleme yapamıyorum kies'in sürümünü yükselttim telefonu bağlıyorum kablo ile güncelleme var diyor onay veriyorum fakat ekran donuyor lütfen yardım edin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar güncelleme dağıtıldı yapabilirsiniz şuan güncelliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncelleme görmemesının nedenı csc kodudur aynı sey benımde basıma geldı türkiyeden aldığınız halde uzerınde başka ulkenın orjınal rom'u bulunuyor benımkınde hırvatistanının orumu vardı sonra ben orjınal 4.0.3 türkiye orumunu kurdum ve sonra *#272* imei# yaparak çıkan menüden TUR'u sectım ınstal dedığımde telefon kendını yenıden başlattı ve orjınal türkiye versıyonu olmuş oldu guncelemeyı görememe nedenlerinden bırıde budur kies'de telefn güncellemeyı desteklemiyor hatası alıyor ısenız sebebı budur bıraz arastırırızsanız daha detaylı ve resımlı anlatımlar mevcut Saygılar. Kolay Gelsın.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
galaxy s4 çıktı nerdeyse piyasada ama hala galaxy s2 güncellemesi gelmedi bir yerlerde kaybolmuş olmasın bulan eden varsa yollasın beyler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar konuyu iyi bilirim yurtiçi S2 kullanıyorum (32gb'lık S4'e geçmeye niyetli olsamda telefonumdan memnunum) üzerinde servisten yüklü 4.0.4 var bu sürüm Ice Cream'in en sağlam olan son sürümüdür stabildir az pil tüketir vs...(Adobe flash playerın son sürüm Android için olanı yüklenmeli!) Telefonunda 4.0.4 yüklü olanlar JellyBean sürümünü OTA(over the air) yani kablosuz şekilde güncelleyebilirler bu sabah itibariyle!! Kies telefonunda bu sürüm yüklü olanları update için desteklemez, yani telinde 4.0.4 olanlar unutsun kiesi!!! Eğer sürüm bu olupta güncellemeyi alamıyorsanız tahminim telefonunuz yurt dışıdır en kötü ihtimal serviste update edersiniz! 4.0.3 ve aşağı sürümler ise Kies ile update edebilirler!! Ancak S2 sahiplerine tavsiyem Jelly bean yüklemesinler çünkü rami zaten bu haliyle çok dolu olan S2 kullanıcıları JellyBeanle daha çok dolu olacak ve kasılmalara neden olacaktır! Demediler demeyin sonra iyice telefon yavaşlardı hadi değiştirelim dersiniz! ki zaten üreticilerin istekleri bu yöndedir! Yeni yazılımı eski telde önce bi denerler örn. s3 jelly bean gelmesi gibi sonra S4 ile eksikler giderilerek optimize edilir... örn. androidden önce S için çıkan Gingerbread den sonra Ice Creamin çıkıp S2 ile olgunluğa ulaşması gibi... size tavsiyem S2 ye devam edecekseniz 4.0.4 yapın ve kullanmaya devam edin;) yok ben illa JellyBeani yüklerim uygulamaları da fullerim derseniz yorumlarınızı bekliyorum...Arkadaşlar konuyu iyi bilirim yurtiçi S2 kullanıyorum (32gb'lık S4'e geçmeye niyetli olsamda telefonumdan memnunum) üzerinde servisten yüklü 4.0.4 var bu sürüm Ice Cream'in en sağlam olan son sürümüdür stabildir az pil tüketir vs...(Adobe flash playerın son sürüm Android için olanı yüklenmeli!) Telefonunda 4.0.4 yüklü olanlar JellyBean sürümünü OTA(over the air) yani kablosuz şekilde güncelleyebilirler bu sabah itibariyle!! Kies telefonunda bu sürüm yüklü olanları update için desteklemez, yani telinde 4.0.4 olanlar unutsun kiesi!!! Eğer sürüm bu olupta güncellemeyi alamıyorsanız tahminim telefonunuz yurt dışıdır en kötü ihtimal serviste update edersiniz! 4.0.3 ve aşağı sürümler ise Kies ile update edebilirler!! Ancak S2 sahiplerine tavsiyem Jelly bean yüklemesinler çünkü rami zaten bu haliyle çok dolu olan S2 kullanıcıları JellyBeanle daha çok dolu olacak ve kasılmalara neden olacaktır! Demediler demeyin sonra iyice telefon yavaşlardı hadi değiştirelim dersiniz! ki zaten üreticilerin istekleri bu yöndedir! Yeni yazılımı eski telde önce bi denerler örn. s3 jelly bean gelmesi gibi sonra S4 ile eksikler giderilerek optimize edilir... örn. androidden önce S için çıkan Gingerbread den sonra Ice Creamin çıkıp S2 ile olgunluğa ulaşması gibi... size tavsiyem S2 ye devam edecekseniz 4.0.4 yapın ve kullanmaya devam edin;) yok ben illa JellyBeani yüklerim uygulamaları da fullerim derseniz yorumlarınızı bekliyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 4.0.3 vardı az önce kies'e bağladım 4.0.4 e yükseldi. :S nasıl halledicez?