hamza5806
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
kardeş bence daha temizini ve özellikle mavi dışındaki bir rengine baksan daha iyi olur
720p çözünürlüğe 1 gb ram yetmiyor kusura bakma ..Değil. Koca 1 sene kullandım. S3 teki akıcılık, kamera performansı konusunda S3 ule kıyaslandığında çok ama çok geri kalıyor.
720p çözünürlüğe 1 gb ram yetmiyor kusura bakma ..
Şimdiye kadar hiçbişeyin 2ci elini almadım ve almak da istemem. Kullanılmış urun nasıl nerde kim kullanmış bilemezsin. Yani pis bi şey olur, tuvalete bile duşe bilir, neyse. Sende kendi s2 cihazını kullan ilerde satıp daha iyi ve yeni tel. alırsın
Şimdiye kadar hiçbişeyin 2ci elini almadım ve almak da istemem. Kullanılmış urun nasıl nerde kim kullanmış bilemezsin. Yani pis bi şey olur, tuvalete bile duşe bilir, neyse. Sende kendi s2 cihazını kullan ilerde satıp daha iyi ve yeni tel. alırsın
Çözünürlük arttıkça sistem ihtiyacı artacaktır bilmeden araştırmadan konuşmayalım kardeşimÇözünürlük ile Ram'in ilgisi yok kardeşim.
Çözünürlük arttıkça sistem ihtiyacı artacaktır bilmeden araştırmadan konuşmayalım kardeşim
aldığın yerden imzalı kağıt alıyorsun şu şahıstan satın aldım diye bi sıkıntı çıkmaz çıkarsa da satanın ismi ve imzası mevcut kimlik fotokopisiyle beraberartık ikinci el telefon almak daha riskli eski sahibinin aranan bir suçlu olduğunu düşünün sim kart değişince organize şube takip ediyorsa ziyaret ederse ne diyeceksin?
ikinci el tel alınmaz akıllı tel hiç alınmaz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
artık ikinci el telefon almak daha riskli eski sahibinin aranan bir suçlu olduğunu düşünün sim kart değişince organize şube takip ediyorsa ziyaret ederse ne diyeceksin?
ikinci el tel alınmaz akıllı tel hiç alınmaz.
2. eli sadece güvendiğin yerden alıcaksın ben sadece galaxy s4 ü sıfır aldım diğer telefonlar hep 2.el
iphonedo nun yayınladığı videoyu gördükten sonra bırak 2. Eli milletin telefonunu kurcalamak bile istemedim![]()
O hikaye yalnızTabi açılır mı bilemeyiz
![]()
4 saat uğraştım ve sorunu çözdüm. şu anda şebeke çalışıyor ve imei numarası düzeldi.
aşağıdaki linkte anlatılıyor:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2377731
XXEMG4 romunu telefona yüklediğinizde modem dosyası modifiye oluyor. daha sonra stock ya da custom rom yüklediğinizde şebeke çalışmıyor ve imei no değişiyor.
bir modem dosyası var. onu flaşlayınca düzeliyor. şebeke geliyor. imei düzeliyor.
Hadi geçmiş olsun,hayırlı olsun sonunda çözmüşsün
eğer arkadaşın alman için seni gaza getirdiği S3 bozulunca parasını karşılayacaksa sorun yok.Ama böyle arkadaş pek yok piyasada.olumsuz bir durumda şuan ki arkadaş ortamlarında "boşver" "salla" gibi laflar revaçta.Cihazın(s2) zaten iyi benim gibi galaxy ace olsa anlardım biraz seni ama anlamsız bir telaş içine girmişsin acele etme sakın.Dün beraber telefoncuya gittiğim arkadaş beni gaza getiriyor.
eğer arkadaşın alman için seni gaza getirdiği S3 bozulunca parasını karşılayacaksa sorun yok.Ama böyle arkadaş pek yok piyasada.olumsuz bir durumda şuan ki arkadaş ortamlarında "boşver" "salla" gibi laflar revaçta.Cihazın(s2) zaten iyi benim gibi galaxy ace olsa anlardım biraz seni ama anlamsız bir telaş içine girmişsin acele etme sakın.
belliki çok aktifsin.bu kadar şarj canavarı olduğuna göre.o zaman bataryası kuvvetli olan bir cihaz tercih et ki hayal kırıklığına uğrama.General Mobile önermişler sana ama onunda bataryası sana göre değil.Benim s2 ile ilgili en büyük sorunum şarj idi. Yanımda yedek batarya tasiyordum. Başka bir sıkıntım yoktu. Her akşam hem telefonu, hem de yedek bataryayi şarj ediyordum. Neyse uzatmayayim.