Galaxy S2 - Galaxy S3 Takas

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş bence daha temizini ve özellikle mavi dışındaki bir rengine baksan daha iyi olur

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şimdiye kadar hiçbişeyin 2ci elini almadım ve almak da istemem. Kullanılmış urun nasıl nerde kim kullanmış bilemezsin. Yani pis bi şey olur, tuvalete bile duşe bilir, neyse. Sende kendi s2 cihazını kullan ilerde satıp daha iyi ve yeni tel. alırsın

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Şimdiye kadar hiçbişeyin 2ci elini almadım ve almak da istemem. Kullanılmış urun nasıl nerde kim kullanmış bilemezsin. Yani pis bi şey olur, tuvalete bile duşe bilir, neyse. Sende kendi s2 cihazını kullan ilerde satıp daha iyi ve yeni tel. alırsın

...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Benden cihaz alacak kişi çok şanslı çünkü benimki tuvalete düşemeyecek kadar büyük ( Galaxy Note ) :)

@heathrow saygısızlık yapmayalım dimi ama, sonuçta arkadaşınki de bir tavsiye .

Reaksiyon puanı
16,128
artık ikinci el telefon almak daha riskli eski sahibinin aranan bir suçlu olduğunu düşünün sim kart değişince organize şube takip ediyorsa ziyaret ederse ne diyeceksin?
ikinci el tel alınmaz akıllı tel hiç alınmaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

artık ikinci el telefon almak daha riskli eski sahibinin aranan bir suçlu olduğunu düşünün sim kart değişince organize şube takip ediyorsa ziyaret ederse ne diyeceksin?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bana neden sorasın?! Al yada alma bana bir hayrın ya zararın olmaz. Ben sana 'tavsiye' olarak yorumumu yazdım.h Cevap: sana mı soracam?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Çözünürlük arttıkça sistem ihtiyacı artacaktır bilmeden araştırmadan konuşmayalım kardeşim

Bilmediğim bir şey hakkında yorum yapmam ben. 2 aya kadar S2 kullanıyordum, herkes bilir. Şimdi de Note kullanıyorum. Sürekli S2 de kullandığım uygulamalar dışında bir uygulama kullanmıyorum, telefonumda oyun yok ve ram kullanımı aynı, birebir. S2 de de 4.1.2 vard Note da da 4.1.2 var ve Stock. Senin söylediğinden şu anlam çıkıyor. Mesela Facebook 480x800 çözünürlükte 40 mb ram kullanıyorsa 1280x800 ekranda 70 mb ram kullanır gibi bir şey. Çok ama çok saçma. Eğer öyle bir şey olsaydı 2 gb ramli telefonlar şişerdi, adam akıllı uygulama yukleyemezdik.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynen memogoren, sizden cihaz alanlar çok şanslı )

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0

aldığın yerden imzalı kağıt alıyorsun şu şahıstan satın aldım diye bi sıkıntı çıkmaz çıkarsa da satanın ismi ve imzası mevcut kimlik fotokopisiyle beraber

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2. eli sadece güvendiğin yerden alıcaksın ben sadece galaxy s4 ü sıfır aldım diğer telefonlar hep 2.el

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
2. eli sadece güvendiğin yerden alıcaksın ben sadece galaxy s4 ü sıfır aldım diğer telefonlar hep 2.el

iphonedo nun yayınladığı videoyu gördükten sonra bırak 2. Eli milletin telefonunu kurcalamak bile istemedim:)

Reaksiyon puanı
16,128
ekran karti ile karistiriyor sanki ama onunla da cok uzak ihtimal gibi ...

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
4 saat uğraştım ve sorunu çözdüm. şu anda şebeke çalışıyor ve imei numarası düzeldi.

aşağıdaki linkte anlatılıyor:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2377731

XXEMG4 romunu telefona yüklediğinizde modem dosyası modifiye oluyor. daha sonra stock ya da custom rom yüklediğinizde şebeke çalışmıyor ve imei no değişiyor.

bir modem dosyası var. onu flaşlayınca düzeliyor. şebeke geliyor. imei düzeliyor.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4 saat uğraştım ve sorunu çözdüm. şu anda şebeke çalışıyor ve imei numarası düzeldi.

aşağıdaki linkte anlatılıyor:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2377731

XXEMG4 romunu telefona yüklediğinizde modem dosyası modifiye oluyor. daha sonra stock ya da custom rom yüklediğinizde şebeke çalışmıyor ve imei no değişiyor.

bir modem dosyası var. onu flaşlayınca düzeliyor. şebeke geliyor. imei düzeliyor.

Hadi geçmiş olsun,hayırlı olsun sonunda çözmüşsün

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün beraber telefoncuya gittiğim arkadaş beni gaza getiriyor.
eğer arkadaşın alman için seni gaza getirdiği S3 bozulunca parasını karşılayacaksa sorun yok.Ama böyle arkadaş pek yok piyasada.olumsuz bir durumda şuan ki arkadaş ortamlarında "boşver" "salla" gibi laflar revaçta.Cihazın(s2) zaten iyi benim gibi galaxy ace olsa anlardım biraz seni ama anlamsız bir telaş içine girmişsin acele etme sakın.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
eğer arkadaşın alman için seni gaza getirdiği S3 bozulunca parasını karşılayacaksa sorun yok.Ama böyle arkadaş pek yok piyasada.olumsuz bir durumda şuan ki arkadaş ortamlarında "boşver" "salla" gibi laflar revaçta.Cihazın(s2) zaten iyi benim gibi galaxy ace olsa anlardım biraz seni ama anlamsız bir telaş içine girmişsin acele etme sakın.

Benim s2 ile ilgili en büyük sorunum şarj idi. Yanımda yedek batarya tasiyordum. Başka bir sıkıntım yoktu. Her akşam hem telefonu, hem de yedek bataryayi şarj ediyordum. Neyse uzatmayayim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim s2 ni sat 0 general mobile discovery al değer memnun kalırsın ugrasma 2. El ile

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
http://yesilcin.com/index.php?topic=19960.0

(EFS yapısını değiştiren rom)

Bu rom'u yukledikten sonra farklı bir rom yuklerseniz imei no değişiyor, şebeke gidiyor.

Telefonu aldığımda bu rom yüklü idi.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim s2 ile ilgili en büyük sorunum şarj idi. Yanımda yedek batarya tasiyordum. Başka bir sıkıntım yoktu. Her akşam hem telefonu, hem de yedek bataryayi şarj ediyordum. Neyse uzatmayayim.
belliki çok aktifsin.bu kadar şarj canavarı olduğuna göre.o zaman bataryası kuvvetli olan bir cihaz tercih et ki hayal kırıklığına uğrama.General Mobile önermişler sana ama onunda bataryası sana göre değil.