Galaxy S III Vietnam'da ortaya çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Samsung, Galaxy S III modelini 3 Mayıs’ta Londra’da tanıtacak. Telefona ait olduğu ileri sürülen bulanık bir fotoğrafın ardından, Vietnam’da yeni model Galaxy’e ait olduğu iddia edilen çok sayıda fotoğraf ortaya çıktı.

120420_samviem.hlarge.jpg

Engadget sitesi, Galaxy S III’e ait olduğu belirtilen fotoğrafların, Vietnam’daki Tinhte sitesinde yayımlandığını belirtti.

Söz konusu site, fotoğrafları yayımlamasından kısa bir süre sonra çöktü. İnternete sızdırılan fotoğraflara göre, GT-I9300 model numarasına ait olan telefon, 11,6 santim ekran genişliğine ve 720x1184 ekran çözünürlüğüne sahip. Dört çekirdekli 1.4 GHz işlemci kullanan ‘sözde’ Galaxy S III, 2,050mAh batarya kullanıyor.

Diğer özellikleri ise sekiz mega piksel kamera ve 16 GB hafıza.

Analistler ise Galaxy S III’ün aynı ekr,an genişiliğinde 1280x720 ekran çözünürlüğüne, 2 GB RAM’e ve 12 mega piksel kameraya sahip olacağını düşünüyor.

Kaynak

isocity

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
yorumlarda prototip olduğu yazıyor. uzmanların beklentisi 12mp kamera ve 2gb ram olacağı yönündeymiş. bu tasarım açıkçası benim hoşuma gitmedi. nette dolaşan s3 tasarımları çok daha başarılı. umarım 3mayısta sürpriz yaparlar. yoksa 2x'imle olan mutlu beraberliğime bir süre daha devam edeceğim.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
çıksında artık rahatlayalım hergün yenibir görsel yok şu bu amannn

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
menü tuşu fizksel değil gibi görünüyor. samsungun böyle bir hata yapacağını sanmıyorum.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
samsung Nokia gibi paslanmak istiyorsa çıkarsın bu telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...