Galaxy S III ekran parlaklığı

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaş 3 haftadır s3 kullanıyorum şarjı resmen sömürüyor. benim eski telefonda şarj 4 gün falan gidiyodu bunda bir günü anca çıkarıyorum. şarjı neyin yediğine baktığımda %68'ini falan ekranın yediğini görüyorum. acaba ekran parlaklığını nasıl sıfırlayabilirim? demek istediğim ayarlardaki sıfırlamadan olmuyor, ben arka ışığı tamamen kapatmak istiyorum, (tarayıcıya girildiği zamanki gibi) bunu nasıl yapabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biraz kurcalamada 2 gün gider çok kurcalarsan 1 gün anca gider şarz süresi bence normal birde jelly bean yükle dene daha uzun gidiyor ama ekran parlaklığını sıfırlarsan telefonun bi özelliği kalmazki süper amoledin görselliği kullanım zevki verir zaten parlaklığı iyice kısarsan o zaman s3 kullanmanın manası yok biraz kapatsan yeterli olur...

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Önceki telefon 3310 felan mıydı kardeş 4 gün şarj gidiyordu.Akıllı telefonlarda 1 günü çıkarması yeterli olarak görülür.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=303570]slipknot44[/MENTION] Kardeşim Screen Filter programını deneyebilirsin :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy s3 parlaklığı sonda yoğun kullanımda 1 günü rahatlıkla dolduruyor normalde 2 gün senin telefonda bi problem olabilir ama bence telefonundaki android sürümünde sorun benim s3 tede aynısı olmuştu android sürümünü değiştirdim düzeldi yazılımdaki kernel çok şarz yiyor 4.0 ıce cream kullanma o şarzı bitiriyor jelly bean orijinal yükle düzelecektir telefon mükemmel parlaklığını düşük ayarda kullanırsan yazık olur o telefona.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Programa gerek yokki parlaklığı kendinde ayarlayabiliyorsun ayrıca parlaklığı otomatiğe al bulunduğun ortamın ışığına göre kendi ayarlasın niye bukadar kastın anlamadım

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sürekli ışık yoğunluğu değişen ortamlarda bulunmuyorsanız otomatik ekran parlaklığı yerine bir kaç tane parlaklık ayarının önceden ayarlandığı ufak widgetlar kullanabilirsiniz. IŞığı algılayıp ona göre ayar vermeye çalışması da pilini harca telefonun, sürekli bir ölçüm yapmaya çalışır.

Örnek vermek gerekirse ben PowerToggles kullanıyorum, 4 ayar var.
Sıfır ekran ışığı (evde veya ofiste yeterli oluyor)
50/250
100/250
Otomatik

Çok zorlayınca dışarıda güneş falan varsa otomatiğe alıyorum anca. Gerçi şu da var, ben IPS2 kullandığım için aydınlatma AMOLED'e göre biraz fazla zaten. S3'te de 0 yerine 40-120-otomatik şeklinde ayarlar yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonuna kadar kisiyorum 2 2.5 gun batarya omru veriyor ve gayet tatminkar bir goruntu sunuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar video izlerken ekran yarı yarıya kararıyor parlaklığı nasıl açabilirim