Galaxy s açılmıyor !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar çok önemli bi probelemim var lütfen yardım edin yurtdışından galaxy s getirttim dil desteği olmadığı için başka rom yükleyecektim fakat yanlış bişe yapptım galiba şimdi telefon hiç açılmıyor 3 tuş sorunu yoktu fakat şimdi hiç bi işe yaramıyor telefon dondu kaldı full bricked oldu galiba önemli bi problemmidir halledilemez bi durum varmı ???

birde bugün servise götürmeyi düşünüyorum yurtdışından alındığı için garanti kapsamına alırlarmı değişme vs olma ihtimali varmı ???

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şunu dener misin?

bataryasını çıkar ve yeniden tak sonra
sesi kısma tuşuna basılı tut, bu sırada power tuşuna bas ve bırak.
şimdi bi menü gelecek içinde Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock seçenekleri olacak.
(Recovery ile açılır mı bilmiyorum istersen önce recovery'i dene) sesi kısma tuşuna basarak Clear Storage'yi seç.. (dikkat et bunu seçince tüm bilgilerin silinecek ve fabrika ayarlarına dönecek telefonun..)
power tuşuna yeniden bas ve bırak,, sonra sana soracak evet mi hayır mı diye kararın konusunda. sesi açma ve kısma tuşlarıyla evet'i seç..

Not: Yes'i seçince 3. parti yazılımların dahil olmak üzere telefondaki tüm verilerin silinecek silinme bittikten sonra telefonun fabrika ayarlarına dönmüş şekilde yeniden başlayacaktır. Ama istersen önce bi recovery seçeneğini dene..

Kaynak:http://www.knowyourcell.com/samsung...6/how_to_hard_reset_the_samsung_galaxy_s.html

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok malesef telefonda hiçbir tepki yok :/

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Avrupa ülkesi ise 1 sene onarım yapılabilir. Ama değişim yapmazlar. Onarım yapmaları içinde faturayı iletmen lazım. Yada Android Sdk yı kullanarak cihazı recovery yapabilirsin.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Samsung servislerinde 50 tl yazılım atıyor götür hemde türkçe yazılım attır Belki garanti kapsamında yapabilirler.Eğer istanbulda isen beşiktaş barbaros bulvarında SAMSUNG servisi var oraya götürmeni tavsiye ederim..

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben o kadar işlem yaptım hiç full bricked olduğunu görmedim ara sıra odinle hata veriyodu ozaman da ekranda bilgisayar işareti çıkıyodu bataryayı çıkarıp 10 dakka bekle sonra ses kısma power orta tuşa birlikte bas downloading diye yazı çıkması lazım internette de diyolar zaten full bricked olmuyo tlfon diye bu arada şarjın bitmiş olabilir mi?

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
denemediğim yöntem kalmadı şarjım bitmedi aynı telefondan 2 tane var elimde ötekinin bataryasını takıncada aynı şey oluyo yani hiç bişeye tepki vermiyo. mecbur servislik olduk artık napalım. inş redfoks un dediği gibi 50 tl ile kurtarabilirim olayı hemde amacıma ulaşmış türkçe yapmış olurum. avcılarda var servisi oraya götürücem.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
avcılardaki serviste aynı kişilerin beşiktaştaki servisin çalışanlarını falan tanıyorum en azında cihaza öncelik vermelerini sağlaya bilirim serviste haftalarca kalmaz.

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu işlemleri yapmadan önce üç tuş kombinasyonu çalışıyo muydu yoksa sen mi çalışır duruma getirdin? Eğer önceden çalışıyosa tlfonun bataryayı çıkar tak SES KISMA power orta tuşa birlikte bas kesinlikle download moda geçer telefon

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet telefonun 3 tuşu çalışıyodu denemiştim daha önce ve şimdi hiç bişeye tepki vermiyor ekran ışığı dahil açılmıyor umarım teknik değilde yazılımsal bi problemdir.redfoks yardımcı olursan bu konuda çok sevinirim

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
tlf servise vermeden buradan bana pm at ben ilgilenirim..

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tamam teşekkür ederim ilgilendiğin için :) peki bugün pazar açıkmıdır ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu gün kapalı dır

melihfb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefon full break olmuş istanbul içi tamir ettirebileceğim bir yer varmı bildiğiniz ?

mabt29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm melih maalesef bende de aynı sorun oldu. naptın çözüm bulabildin mi?

myk96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam Melih bey bende galaxy's i9003 aldım sizin sorunun aynısı bende var makina hiçbir tepki vermiyor eğer yaptıysanız yardımcı olursanız sevinirim...

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sorunlarınızın çözümü çok basit bişey aslında :) Tabi elinizde cihaz varsa :P Çözüm bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim :)

myk96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam Mta yardımcı olursan sevinirim o aparatı kendimde yaptım ama olmadı galaxy's i9003 olmuyor istanbulda bu işleri yapan onur diye bir arkadaşı form sitesinde buldum yurt dışında olduğumdan ona gönderdim oda yapamadı i9000 olsa olurdu dedi kendisi

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
selam Mta yardımcı olursan sevinirim o aparatı kendimde yaptım ama olmadı galaxy's i9003 olmuyor istanbulda bu işleri yapan onur diye bir arkadaşı form sitesinde buldum yurt dışında olduğumdan ona gönderdim oda yapamadı i9000 olsa olurdu dedi kendisi

İ9000 olmasına gerek yok. Ben ankarada yaşıyorum servis merkezinde arkadaşım var yardımcı olurum.
Telefonun için açılmamış (yani bir onarım görmemiş ) ise yüzde 99 olur. Bende servis merkezinde çalışıyordum. Genelde yurtdışından gelenler türkiyeye geldiğinde yazılım yükletmek için geliyordu.

Bu arada aparatı kendim yaptım olmadı demişsin. Benim bahsettiğim şey Samsung'un orjinal box'u. Cihazda sadece yazılımsal sorun varsa box'a bağladığında gücü boxtan alıp boot menüsünde açılış yapar.

myk96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s i9003 android 2.3.3 yükledikten sonra açılmadı,burdaki servisede götürdüm adamlar zaten birşeyden alnamıyorlar..... şuan Türkiye 2 ay sonra geleceğim kendimde zaten ankarada oturyorum ozaman görüşürüz ben size email adresimi veriyim mahmutyesilkaya@gmail.com sizde bir mail atarsanız kayıt ederim gelince kolay olur siz bulmam.
Şimdiden teşekkürler.
Birde ben azerbaycandayım şuan

myk96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cumartesi arkadaşım ankarada olacak.acil bana telefon numaranı verirsen seninle irtibata geçip telefonu yaptıralım. mahmutyesilkaya@gmail.com mail atarsın buraya tşk ederim...

azizyus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazınızı kargo ile ulaştırarak bir gün içerisinde yaptırabilirsiniz
İ9003 Galaxy SL boot yazma sorunsuz (resimli)

adsztd.png

adszfji.jpg

adsz1pa.jpg

sitecon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Brick Olmuş Telefonu Kurtarma

Sakın kimseye telefonunuzu gönderip paranıza yazık etmeyin anlattığım şekilde kesinlikle oluyor olmaz demeyin.

Arkadaşlar merhaba , Birçok android kullanıcısı telefon üzerinde hatalı işler yaptığı için telefonları brick oluyor.Half-Brick te telefon download moda girer fakat telefonunuz download moda(Usb jig dahil) ve recovery moda girmiyorsa göstereceğim çözüm yolunu deneyin.

Fotoğrafta Galaxy S I9000 gösterilmiş. Fakat diğer telefonlarda da fotoğraftaki gibi bir kısım vardır (örneğin ; Galaxy S 2 )

-İlk olarak telefonun arka kapağını açın.

-Fotoğrafta gördüğünüz yere ucu sivri bir cisimle (iğne olabilir) basılı tutun.

-Elinizi çekmeden telefonu Download Moda (Ses kısma + Power + Home tuşu) alın. (Bu işi tek başınıza yapamazsınız bunun için download moda alma işini başka bir kişiye yaptırın)

-Download Moda ilkinde girmediyse tekrar tekrar deneyin Download Moda girecektir.

Daha sonra telefonunuz için uygun olan Orijinal Firmware'yi yükleyin.

3wgy5.jpg

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Telefonu baştan sök ve tak sd kartına rom yükle ve telefonu download modda açıp telefona yeni rom yükle...