Galaxy note4 hâlâ alınır mı?

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Daha once de gormustum
Internette birkac s9+ speed teste baktiktan sonra gordugum goruntuler
7.30dan itibaren
Kasmıyor direk telefon error veriyor

S8+ da kasma defalarca gördüm ( arayüz fps si 15 gibi ) ama S9 çok kuvvetli cihaz, emin misin?

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Geriye başka bir şey kalmadı zaten.Hadi Samsung kasıyor falan diyeceksen Apple niye alınmasın kardeşim 5S geçen sene peynir ekmek gibi satıyordu yani gidip sıfır alın demiyorum ama ikinci el uygun fiyata alınabilir eski modelleri

---- Mesajlar birleştirildi ----

Replika olanlardan alıp kullanmış burada düşmanlık yapıyor gibi sanki:sweatsmile:
S9+'ı nerede kasarken kömüş acaba
eskiden bizim balkona yukarıdan note 4 düşmüştü ama replikaydı. fazla kullanmadım ekran kırık bi halta yaramıyo yer yok halbuki 16 gb yazıyor. parçalayıp çöpe attım. kalemi bile kayıptı.

cacar54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
note 4 , note serisinin evrim geçiren modeli.note 3 ten sonra değişimin başlangıcı.ama note 4 te şebeke sorunu var.yani başka bir telefonun şebeke çekim gücünden daha az çekiyor.bu kronik bir sorun.ben kullandım,pil ömrü iyi, kasmadı, donmadı.gayet iyi bir telefon.bence alınır.

Reaksiyon puanı
5,171
note 4 , note serisinin evrim geçiren modeli.note 3 ten sonra değişimin başlangıcı.ama note 4 te şebeke sorunu var.yani başka bir telefonun şebeke çekim gücünden daha az çekiyor.bu kronik bir sorun.ben kullandım,pil ömrü iyi, kasmadı, donmadı.gayet iyi bir telefon.bence alınır.
+1 berbat bir sorun. Ancak 400tl altı ise ve temizse n4 gayet mantıklı:)

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Allah aşkına bilmem kaç yıllık antika modele para verilir mi ya,dinazor olmuş artık