AdminisTraktör
Dekan
Mi ve opye gore cok kotu
Antutu da 23.
Antutu eskiden dandik çinli cihazları listenin başında çıkarırdı. Günümüzde ise antutu yine aynı ruhtan hiç vazgeçmedi...
Mi ve opye gore cok kotu
Antutu da 23.
Onerin guzel tester orayi da gorelimAntutu eskiden dandik çinli cihazları listenin başında çıkarırdı. Günümüzde ise antutu yine aynı ruhtan hiç vazgeçmedi...
Daha once de gormustum
Internette birkac s9+ speed teste baktiktan sonra gordugum goruntuler
7.30dan itibaren
Kasmıyor direk telefon error veriyor
Apple seviyorsan geekbench Eğer çinli seviyorsan antutu...Onerin guzel tester orayi da gorelim
eskiden bizim balkona yukarıdan note 4 düşmüştü ama replikaydı. fazla kullanmadım ekran kırık bi halta yaramıyo yer yok halbuki 16 gb yazıyor. parçalayıp çöpe attım. kalemi bile kayıptı.Geriye başka bir şey kalmadı zaten.Hadi Samsung kasıyor falan diyeceksen Apple niye alınmasın kardeşim 5S geçen sene peynir ekmek gibi satıyordu yani gidip sıfır alın demiyorum ama ikinci el uygun fiyata alınabilir eski modelleri
---- Mesajlar birleştirildi ----
Replika olanlardan alıp kullanmış burada düşmanlık yapıyor gibi sanki
S9+'ı nerede kasarken kömüş acaba
bırakın bu testleri. İçinde aynı işlemci var zaten. 1 saniye geç açılsa ne olur.Onerin guzel tester orayi da gorelim
+1 berbat bir sorun. Ancak 400tl altı ise ve temizse n4 gayet mantıklınote 4 , note serisinin evrim geçiren modeli.note 3 ten sonra değişimin başlangıcı.ama note 4 te şebeke sorunu var.yani başka bir telefonun şebeke çekim gücünden daha az çekiyor.bu kronik bir sorun.ben kullandım,pil ömrü iyi, kasmadı, donmadı.gayet iyi bir telefon.bence alınır.
Çok düşük bütçe ise verilebilir. Mesela 350 tl yadeyse verilmez...Allah aşkına bilmem kaç yıllık antika modele para verilir mi ya,dinazor olmuş artık