anker soundcore Life Q30 alınır mı

vgea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir seneden uzun süredir JBL 520BT kullanıyorum. İlk zamanlardaki performansı kalmadı artık, bağlantı hataları falan da can sıkmaya başladı. Gürültü engelleme olmadığı için ders çalışırken özellikle çok zorluyor.

Anker Q30’u baya öneren var ama kafam karışık. Şu an hâlâ alınır mı emin değilim, bir de rüzgarda sorun çıkarıyor diyenler olmuş. Ses kalitesi olarak JBL'den geçince bariz bir fark hisseder miyim sizce? Almalı mıyım, kararsız kaldım.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,666
Kulaklık almadan önce, alacağın ürünün youtube inceleme videolarına bakmanı tavsiye ederim.
Ben TWS kulaklık ararken bir sürü model arasında, çoğunu youtube inceleme videolarını da izlememe rağmen kararsız kaldım. Sonrasında ise fiyat/performans olduğunu düşündüğüm bir ürünü aldım ve aldığım üründen de memnun kaldım. Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz Space One önerebilirim.

vgea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kulaklık almadan önce, alacağın ürünün youtube inceleme videolarına bakmanı tavsiye ederim.
Ben TWS kulaklık ararken bir sürü model arasında, çoğunu youtube inceleme videolarını da izlememe rağmen kararsız kaldım. Sonrasında ise fiyat/performans olduğunu düşündüğüm bir ürünü aldım ve aldığım üründen de memnun kaldım. Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz Space One önerebilirim.
iki üç tane inceleme videosu izledim kulaklığı beğendim ancak yorumları çok şüpheye düşürdü açıkçası