Galaxy Note 5 S-PEN sorunu

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Herkese merhaba. Dün, Samsung Galaxy Note 5'imin S-PEN'ini yuvasından çıkaramadım. Toka ile iyice bastırıp çıkartabildim. Ama, kalemin butonuna bastığım vakit, buton yukarı atmıyor ve el ile onu yukarı atmanız gerekiyor. Yani, en basit tabiri ile kalemin yayı sorunlu. Şu anda kalemi yuvasından çıkartamıyorum. Yeni kalem almak istemiyorum. Bir öneriniz var mıdır?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bulunduğunuz yerde Samsung servisi varsa destek alabilirsiniz. Eğer onarım gerektiren bir şey ise cihazın içini açıp kurcalamanızı önermem bozma ihtimaliniz var.

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Bulunduğunuz yerde Samsung servisi varsa destek alabilirsiniz. Eğer onarım gerektiren bir şey ise cihazın içini açıp kurcalamanızı önermem bozma ihtimaliniz var.
Yok hocam. Sadece telefonun kalemi bozuldu. (Çalışıyor ama yuvasından çıkmadığı için kullanamıyorum.)

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Zaten Note 5'lerde sorundu bu kalemler. Ters takınca çıkartma yöntemi var da yayı bozulunca ne olur bilemiyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Herkese merhaba. Dün, Samsung Galaxy Note 5'imin S-PEN'ini yuvasından çıkaramadım. Toka ile iyice bastırıp çıkartabildim. Ama, kalemin butonuna bastığım vakit, buton yukarı atmıyor ve el ile onu yukarı atmanız gerekiyor. Yani, en basit tabiri ile kalemin yayı sorunlu. Şu anda kalemi yuvasından çıkartamıyorum. Yeni kalem almak istemiyorum. Bir öneriniz var mıdır?
Note5 in kronik sorunu o. Zamanında servise gidince yeni kalem veriyorlardı. Ben almıştım.