BlitzHan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 18
Note 4, kişiden kişiye değişir. Müzik dinleyen adama göre M8 dir. Fotoğraf çeken adama göre 6 Plus.
Oyun ağırlıklı ise kesinlikle Z3 Compact.Arkadaslar sizce z3 compact mı lg g3 mu yoksa zenfone 2 yi mi beklemeliyim
Oyun ağırlıklı ama küçük ekranın ve 2 gb ramin eksileri olur mu?Oyun ağırlıklı ise kesinlikle Z3 Compact.
Eğer arka planda çok uygulama çalıştırmayacaksanız 2 gb ram fazla bile. Misal İphone 6 1 gb ram var ama yetiyor. Şimdi derler android ram çok yiyor diye eğer çok uygulama açmassanız sıkıntı yaratmaz 1 gb bile iş görür.Oyun ağırlıklı ama küçük ekranın ve 2 gb ramin eksileri olur mu?
m8 mi yoksa z3c mı?Eğer arka planda çok uygulama çalıştırmayacaksanız 2 gb ram fazla bile. Misal İphone 6 1 gb ram var ama yetiyor. Şimdi derler android ram çok yiyor diye eğer çok uygulama açmassanız sıkıntı yaratmaz 1 gb bile iş görür.
Aslında ekranıda bence küçük değil tam 4.6 inçti sanırsam bence tam olması gereken yani.
Bence Z3C kesinlikle. :thumbup1:m8 mi yoksa z3c mı?
Acelen yoksa Xiaomi'nin trye giriş yapmasını bekle.Arkadaslar sizce z3 compact mı lg g3 mu yoksa zenfone 2 yi mi beklemeliyim
Oneplus 2 turkiyeye geleydi ne z3c ne m9 ne g4 bırakırdı ama bizde ithal edecek kadar zeki insan yok malesef
Hocam zekilikten önce sağlam bir firmada olmak lazım. Benim aklımda 2-3 firma var. Getirsem 1-2 yılda köşeyi dönerim fakat adamlar bana güvenip Türkiye dağıtımını vermezler ki. Bunun pazarlaması da var.
Acelen yoksa Xiaomi'nin trye giriş yapmasını bekle.
Xiaomi Mi Note ProXiaominin en iyi telefonları ne?
Evet ancak M9 için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz maalesef. hTC başarısını devam ettiremedi.Otoriteler ve bir çok inceleme ekibi M8'i yılın cihazı seçmişken 3-5 neyin kafası anlamadım.
Evet ancak M9 için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz maalesef. hTC başarısını devam ettiremedi.
Stabil istiyorsan M8M8 mi almaliyim note 4 mu ?