İrfan Fatih Ağaçayaklar
Profesör
Beyler telefonum Note 4..Telefonun tuş kilidi yerinde aşırı derecede kasmalar oluyor bu 2-3 haftadan beridir böyle.Ana menüde iken kasma olmuyor.Sizce sorun ne olabilir?
En son ne zaman format attın?
Format at düzelir sanırım yüklediğin program tema vs varsa ondan da olabilirBeyler telefonum Note 4..Telefonun tuş kilidi yerinde aşırı derecede kasmalar oluyor bu 2-3 haftadan beridir böyle.Ana menüde iken kasma olmuyor.Sizce sorun ne olabilir?
Hocam kasma durumu da farklı aslında. Arayüzde kasma yok tuş kilidinde kasma var dıyor. Anlamadım vallaFormat at düzelir sanırım yüklediğin program tema vs varsa ondan da olabilir
Dostum peki şimdi bi format atıp öyle bir denesen. Yada denedin mi bu dediğimi ?Ya normalde hiçbir sorun yoktu biranda oldu .s
Dostum peki şimdi bi format atıp öyle bir denesen. Yada denedin mi bu dediğimi ?
Hocam Note 4 kullanıyorum fakat dediğiniz gibi bir sıkıntı yaşamıyorum açıkçası. Ne kilit ekranı ne menülerde ne de uygulamaları kullanım açısından sıkıntı yoşuyorum, gayet stabil ve seri çalışıyor cihazım. Acaba yüklediğiniz bir uyglamadan dolayı olabilir mi?
Hocam valla ilginç. İstersen stock rom'u indir tekrar at odinden ama sıfırlayınca da geçmesi lazım aslında.Sanmıyorum format attıktan sonra yine aynı uygulamaları yükledim bir sorun yoktu ama 2-3 hafta önce başladı bu kasmalar ama ana menüde kasma yok ben de buna şaşıyorum.
Hocam valla ilginç. İstersen stock rom'u indir tekrar at odinden ama sıfırlayınca da geçmesi lazım aslında.
Yok telefonun kendi rom'unu yani orjinal rom'u attığında bir sıkıntı olmaz. Telefonu rootlarsan, custom rom atarsan garanti gidiyor.
İsterseniz recovery menüsünden wipe cache partition gibi temizleme işlemlerini yapın bir de öyle deneyin bakalım kasacak mı.
Sıkıntı çözülmezse Galaxy Note 4 Kullananlar Kulubü'ne de yazın. Orada başka arkadaşlarda yardımcı olabilir.Tamamdır deneyeyim sağolasın.
Sıkıntı çözülmezse Galaxy Note 4 Kullananlar Kulubü'ne de yazın. Orada başka arkadaşlarda yardımcı olabilir.
Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü