Galaxy Note 4 Kasıyor Ne Yapabilirim?

Reaksiyon puanı
258
Beyler telefonum Note 4..Telefonun tuş kilidi yerinde aşırı derecede kasmalar oluyor bu 2-3 haftadan beridir böyle.Ana menüde iken kasma olmuyor.Sizce sorun ne olabilir?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
En son ne zaman format attın?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Note 4 baya iyi bir telefon böyle şeyler yapmaması lazım

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Hocam Note 4 kullanıyorum fakat dediğiniz gibi bir sıkıntı yaşamıyorum açıkçası. Ne kilit ekranı ne menülerde ne de uygulamaları kullanım açısından sıkıntı yoşuyorum, gayet stabil ve seri çalışıyor cihazım. Acaba yüklediğiniz bir uyglamadan dolayı olabilir mi?

Reaksiyon puanı
258
Hocam Note 4 kullanıyorum fakat dediğiniz gibi bir sıkıntı yaşamıyorum açıkçası. Ne kilit ekranı ne menülerde ne de uygulamaları kullanım açısından sıkıntı yoşuyorum, gayet stabil ve seri çalışıyor cihazım. Acaba yüklediğiniz bir uyglamadan dolayı olabilir mi?

Sanmıyorum format attıktan sonra yine aynı uygulamaları yükledim bir sorun yoktu ama 2-3 hafta önce başladı bu kasmalar ama ana menüde kasma yok ben de buna şaşıyorum.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Sanmıyorum format attıktan sonra yine aynı uygulamaları yükledim bir sorun yoktu ama 2-3 hafta önce başladı bu kasmalar ama ana menüde kasma yok ben de buna şaşıyorum.
Hocam valla ilginç. İstersen stock rom'u indir tekrar at odinden ama sıfırlayınca da geçmesi lazım aslında.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Yok telefonun kendi rom'unu yani orjinal rom'u attığında bir sıkıntı olmaz. Telefonu rootlarsan, custom rom atarsan garanti gidiyor.
İsterseniz recovery menüsünden wipe cache partition gibi temizleme işlemlerini yapın bir de öyle deneyin bakalım kasacak mı.

Reaksiyon puanı
258
Yok telefonun kendi rom'unu yani orjinal rom'u attığında bir sıkıntı olmaz. Telefonu rootlarsan, custom rom atarsan garanti gidiyor.
İsterseniz recovery menüsünden wipe cache partition gibi temizleme işlemlerini yapın bir de öyle deneyin bakalım kasacak mı.

Tamamdır deneyeyim sağolasın.