Galaxy note 3 - iphone 5s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baksuna111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar şuan galaxy s3 kullanmaktayım telefonumdan memnundum fakat 1 ay kadar önce düşürdüm ve ekranını kırdım telefonumun :( şimdi yeni bir telefon almayı düşünüyorum. aslında aklımda iphone 5s var ama samsngtan da çok memnunum gerçekten çok nadir kasma yapıyor bütün işlerimi yaoabiliyorum öğrenciyim slayt yapıyorum geçen performans ödevimi yapmayı unuttum tenefüslerde hemen yapıverdim cidden süper de oldu :D iphonede böyle şeyler yapabilir miyim? benim için performanstan çok dış görünüm önemli telefon tasarımı süper olmalı htc one de düşünüyorum ne dersiniz ?

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iphone da havanı alırsın. note 3 veya note 2 alırsan hayat tekrar anlamlı gelmeye başlar.

baksuna111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevabın için teşekkür ederim :) başlığa yanlış yazmışım note 3 yazıcaktım note 2 yazmışım düzelttim. peki güncelleme ne kadar verir samsung ?

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
güncelleme konusunda iki telefondanda sıkıntı yaşamazsın.
önceliğin tasarımsa iphone 5s daha şık bir telefon note 3 çok hantal görünüyor.fakat ofis programlarını sıkça kullanıyorsan büyük ekranın avantajlarını gözardı etmemek lazım.performans olarak yine ikiside çok iyi hatta piyasadaki en iyi iki telefon demek yanlış olmaz.
tasarım önceliğinse 5s ofis programları ise note 3 derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...