Galaxy nexus'u nasıl bilirsiniz? alınabilir mi(fiyatından dolayı)

AlpLio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar .. samsung galaxy nexus'un Amerika fiyatının $350 olduğunun bilgisini aldım .. alırsam Amerika'dan getirtmeyi düşünüyorum, fiyatı bana gayet makul geldi .. ne dersiniz alınır mı bu fiyata (kullanan veya kullanma fırsatı olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim)

Sadr-azam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam kullanıcısıyım. 1 hafta önce falan aldım. Şimdilik çok memnunum. Üst düzey donanım ve google desteği. En önce güncelleştirmeyi Nexus alır. Yeni Nexus gelene kadar durum bu. :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
iyi biliriz çok iyi adamdı rahmetli:D
neyse neyse güncelleme konusunda çok iyi performamsıda iyi e fiyatta güzel neyi bekliyosun al gitsin:D

AlpLio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi biliriz çok iyi adamdı rahmetli:D
neyse neyse güncelleme konusunda çok iyi performamsıda iyi e fiyatta güzel neyi bekliyosun al gitsin:D

:D valla fiyatın bu olduğunu kesin olarak bilsem hiç dyelrmam alırım .. gerxlcekten de $350 mıdır? bilginiz var mı :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
amerika Google play store üzerinde 349 dolar ameirka içi kargo gönderimide eklenince 376 380 usd arası oluyor avrupa google play store üzerinden 349 EURO ingiltere için ise 349 pound fiyat sabit sadcece ülke kurları muhabbeti dönüyo ...

Google 1 USD = 1 Euro = 1 Pound yapmış kendince ...

AlpLio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olabilir hacı ben senin yerinde olsam 199$iphone 5 99$iphone 4s 0$ a iphone 4 den birisini alır Türkiyede kırdırır sonrada bir güzel kullanırdım al sana link:D
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone
sayfadaki seçim butonlarının altına bak orda sana bir süpriz var:D

açıkçası iphone u sevmiyorum :) nexus hoşuma gitti gibi

amerika Google play store üzerinde 349 dolar ameirka içi kargo gönderimide eklenince 376 380 usd arası oluyor avrupa google play store üzerinden 349 EURO ingiltere için ise 349 pound fiyat sabit sadcece ülke kurları muhabbeti dönüyo ...

Google 1 USD = 1 Euro = 1 Pound yapmış kendince ...

o zaman Amerikadan getirtmek icin acele mi etsem :)

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
o zaman Amerikadan getirtmek icin acele mi etsem :)[/QUOTE dedi ki:
getirtme şansın varsa düşünebilirsin ayrıca yeni nexus ta çıkma olasılığı var varolan nexus a hafıza kartı desteği gelip işlemci ve gpuda yükseltmeye gidilebilir yani ekimde bu belli olacak diğer bir iddia da sadece Samsung değil hem Sony Xperia Nexus ile hemde LG nin Optimus Nexus ile 5 Kasımda Google Play Store üzerinden yeni cihazların satışa çıkacağı konuşuluyor tüm iddialar Ekim ortasında netliğe kavuşur...

benimde düşüncemde Nexus vardı şubat yada mart gibi anca gelen olacak amerikadan şimdi sipariş versem bile yeni nexus gelirse boşa aldırmış olurum dedim bir süre erteledim yakın zamanda gelecek varsa hiç zaman kaybetme sipariş ve amerikadan gelen tanıdığın ulaştırır posta yada kargo gibi işlerle cihaz sokmak yasak gümrükte takılıyor bunuda belirteyim ...

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Güzel cihaz.Güncellemeyi ilk o alıyor. :D

AlpLio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
getirtme şansın varsa düşünebilirsin ayrıca yeni nexus ta çıkma olasılığı var varolan nexus a hafıza kartı desteği gelip işlemci ve gpuda yükseltmeye gidilebilir yani ekimde bu belli olacak diğer bir iddia da sadece Samsung değil hem Sony Xperia Nexus ile hemde LG nin Optimus Nexus ile 5 Kasımda Google Play Store üzerinden yeni cihazların satışa çıkacağı konuşuluyor tüm iddialar Ekim ortasında netliğe kavuşur...

benimde düşüncemde Nexus vardı şubat yada mart gibi anca gelen olacak amerikadan şimdi sipariş versem bile yeni nexus gelirse boşa aldırmış olurum dedim bir süre erteledim yakın zamanda gelecek varsa hiç zaman kaybetme sipariş ve amerikadan gelen tanıdığın ulaştırır posta yada kargo gibi işlerle cihaz sokmak yasak gümrükte takılıyor bunuda belirteyim ...

yeni nexusun geleceği fiyatı bilemiyoruz ama samsung galaxy nexus gibi ilk başlarda yüksek fiyatla gelebilir ve uzun zaman düşmez gibi .. bu nexusun gercekten fiyatından etkilendim f/p olarak .. İnşallah getirteceğim :)

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olabilir hacı ben senin yerinde olsam 199$iphone 5 99$iphone 4s 0$ a iphone 4 den birisini alır Türkiyede kırdırır sonrada bir güzel kullanırdım al sana link:D
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone
sayfadaki seçim butonlarının altına bak orda sana bir süpriz var:D

Buradan nasıl alıp türkiyede kırdırabilirim veya gerçekten 199$ a alıp türkiyede kırdırma gibi bi şansım var mı ne sorunlarla karşılaşıtım yardım ederseniz sevinirim.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Buradan nasıl alıp türkiyede kırdırabilirim veya gerçekten 199$ a alıp türkiyede kırdırma gibi bi şansım var mı ne sorunlarla karşılaşıtım yardım ederseniz sevinirim.
199 dolara alamazsınız onlar kontratla alınan fiyatlar. Yoksa herkes bedava iphone 4 alırdı . Ama buy bölümünden kontratsız fiyatları öğrenebilirsiniz . Onlar da cidden ucuz.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
yeni nexusun geleceği fiyatı bilemiyoruz ama samsung galaxy nexus gibi ilk başlarda yüksek fiyatla gelebilir ve uzun zaman düşmez gibi .. bu nexusun gercekten fiyatından etkilendim f/p olarak .. İnşallah getirteceğim :)

Yeni nexusun fiyati suanki nexusun fiyatindan cok yüksek olmaz(Türkiye haric). Nexusun fiyati cok kolay iniyor hatirlarsaniz bir ara yurt disinda fiyati en hizli dusen akilli telefondu. Telefonu alirken birazda gelecegi dusunmelisiniz. Cok yakinda ulkemizde de LTE destegi verilmeye baslayacaktir. Yeni nexusta kesinlikle LTE destegi olacaktir bu da size azda olsa teknolojiye ayak uydurmanizi saglar ve kullanma ömrü daha uzun olan bir telefon sunar.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yahu zaten nexus google playde 399 usd den satılmaya başlanmıştı google I/O 2012 de 349 usd ye çekildi eğer yeni Nexus ta işlemci dedikodulardaki gibi CortexA15 Dual core olarak gelirse muhtemelen 399 - 449 USD arası bir fiyatla girer şuan satılmakta olan Nexus ta 299 usd ye inebilir ...

şuan bence Nexus almak için en mantıksız zaman çünkü neyin ne olacağı belli değil önümüzde Christmas gibi bir alışveriş çılgınlığı var Google kesinlikle bunu kaçırmak istemeyecektir Kasım gibi yeni bir nexus satışta olmak ihtimalı yüksek ...

AlpLio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu zaten nexus google playde 399 usd den satılmaya başlanmıştı google I/O 2012 de 349 usd ye çekildi eğer yeni Nexus ta işlemci dedikodulardaki gibi CortexA15 Dual core olarak gelirse muhtemelen 399 - 449 USD arası bir fiyatla girer şuan satılmakta olan Nexus ta 299 usd ye inebilir ...

şuan bence Nexus almak için en mantıksız zaman çünkü neyin ne olacağı belli değil önümüzde Christmas gibi bir alışveriş çılgınlığı var Google kesinlikle bunu kaçırmak istemeyecektir Kasım gibi yeni bir nexus satışta olmak ihtimalı yüksek ...

o zaman kasımı mı bekleyelim ?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bizim tanıdıklar öyle yapıyor da ben bilmem

199 dolara alamazsınız onlar kontratla alınan fiyatlar. Yoksa herkes bedava iphone 4 alırdı . Ama buy bölümünden kontratsız fiyatları öğrenebilirsiniz . Onlar da cidden ucuz.
eee ben olsam yaparım kontrat nolcak ki

meraktan soruyorum 199 dolara aldığın telefonu türkiyede nasıl kırdıcaksın?
bilmem çarşıda pazarda kırıyorlarmış gördüğüm çok kişide var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam ben bu konuya misafir olarak geldim açıkçası nexus el kavrama yönünden galaxy S3 ten daha iyi uzun ve dar bir görünümü var buda eli daha rahat kavrama imkanı sağlıyor üstelik Android 4.1 günceemesiyle daha hızlı ve 5 megapicelik kamerasıyla Full HD kayıt özeliğine sahip bir telefon ön kamresı 1.3 olmasına rağmen net çekimler yapabilmektedir.

Tabi ben Android güncelemesin yapılmadan önce kulanmıştım telefonu gerçekten hızlı ve günceeme sonrası daha hızlı olduğu söyleniyor. Üstelik yüz tanıma ve internet kulanımı yönündende insana hitap eden güzel bir görünüm sağlıyor kulanımı rahat bir telefon benim tercihim İphone 5 değil Galaxy S3 değil nexus olurdu...

AlpLio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan herşey belirsiz dedikodular gündemde ki bugünde söylenti çıktı HTC nin 5 inchlik phonetablet cihazının Google Nexus 5 ismiyle duyrulma ihtimali varmış ...

http://blog.gsmarena.com/the-htc-5-phablet-to-be-the-google -nexus-5/

daha ne kadar bekleyeceğiz yeni nexusu bilmiyorum ..

bu arada kontratla falan uğraşamam kardeş :) bi kere bulaştım daha da bulaşmak istemiyorum