Galaxy A7 (2016) mü yoksa LG G4 mü?

somunology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
1800 tl bütçem var ve yarın telefon satın almaya gideceğim aklımda bu iki telefon var s6 ya param yetmez bana 1800 ve daha ucuz olan telefon önerin veya bu iki telefon arasında seçim yapmama yardımcı olun çok acil yardıma ihtiyacım var ve lütfen önerdiğiniz telefonu neden önerdiğinizi açıklayın (not: çok oyun oynayan birisi değilim fotoğraf çekmeyi video çekmeyi çok severim ama telefonun güzel görünmesine herşeyden daha çok önem veririm büyük ekranı severim ve Sony markasından çok dilim yandı o yüzden lütfen Sony önermeyin ! )

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Kesin g4 karşılaştıralamaz bile

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Lg g4 şuan en iyi video ve fotoğraf çeken 3 kameradan biri ve ekranıda büyük tasarımıda bana göre güzel

megastasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabikide lg g4 genel olarak daha iyi bir telefon .

somunology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben en iyisi mağazaya gideyim gönlümün istediğini alayım. Önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim fikirlerin için

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Lg g4 al tabiki performansi daha iyi olacaktir
Cunku o bir amiral gemi
A serisi orta segment

somunology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar sözünüzü dinlemeyip A7 2016 aldım lg nin kamerası çok güzel olsa da mikrofonu kötü ve kasası hiç hoşuma gitmedi bir de elime iyi oturmadı arayüzünü de sevmiyorum yani herkes çok beğense de A7 bana daha sempatik geldiği için A7 aldım pek pişman değilim bi problem yaşamadım zaten oyun oynamıyorum işimi fazlasıyla görüyor yine de önerileriniz için teşekkür ederim.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bence çok hata yapmışsın o eminim kasıcak ve mikrofonuda kötü değil sdn ye gönderilen bi cihazda sorun var şuan işini görüyo ama uzun vadede işine görmeyecek ve bir sürü İyi telefon var ondan mesela galiba 1750 o o fiyata s6 var felan filan

somunology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bilader bende vatan bilgisayardan alışveriş çeki vardı o mağazadan almak zorundaydım başka mağazadan alabilseydim zaten s6 edge bile alabilirdim ama o iki telefon arasında kalmıştım şimdilik bi problemini görmedim ilerde bi sorun yaşarsam ailemden birine veririm başka şansım yok :D

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ben sadece fikrimi söledim ve çekinin olduğunu bilmiyomodum

somunology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
işte aynen anlattığım gibi kardeş sağlık olsun neyse ki kamerası ekranı birçok şeyi hoşuma gitti özelliklerine göre pahalı olduğunu biliyorum ama en azından içim rahat yine de fikirlerin için teşekkür ederim tecrübe oldu :)

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Kasa kamera iyi ama en iyi yonu batarya .

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bence o kadar kötü bi seçim yapmamış. Tasarımı oldukça şık, bataryası da iyi diyorlar, kamerası da gayet iyiymiş. Oyun oynamadığı için o kadar sorun yaşamaz. İşlemci olarak da S6'da Exynos 7420, A7'de ise 7580 kullanılıyor. Bir üst modeli mi oluyor tam bilmiyorum ama kötü işlemci değil gibi.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
Bu zamazingolardan pek anlamam ama A7 Almakla en iyisini etmişsin A7 2016 Çok güzel bi Telefon arkadaşımda alıcak 3 Haftaya Kasa olarak G4 E 10 Takar

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
telefon kassa kasayı napacan zaten anlamam diyosun ne yorum yapıyon

Son düzenleyen moderatör:

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
telefon kassa kasayı napacan zaten anlamam diyosun ne yorum yapıyon
Arkadaşın konuda yazdığına bak (not: çok oyun oynayan birisi değilim fotoğraf çekmeyi video çekmeyi çok severim ama telefonun güzel görünmesine herşeyden daha çok önem veririm) Sadece fotoğraf çekmek ile, internette dolaşmak ile telefona pek yüklenmediği sürece pek kasma yaşamaz.

Son düzenleyen moderatör:

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bak görürsün yine kasıcak zaten onun kronik kasma sorunu da var samsung alt serileri almayın aldırtmayın s ve note serisi felan neyse iyide ben s serisinide beğenmiyom ama g4 note 4 falan varken alınmaz

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
beyler adam telefonu almış memnun içine sinen telefonda tercihini kullanmış. bu satten sonra iyi kötü demek sadece o telefonu alan kişiye ayıp olur telefon alındıysa hayırlı olsun demek düşer bize ilk başta önerilerinizi sunmuşsunuz sonradan ısrarla yok söyle olur yok böyle olur diyip insanları üzmeye gerek yok

ha birde burada kimse kimsenin hakkında zekasını ölcebilecek kadar bilgiye sahipde değil o hakkada sahip değil cahil konusu yakışmamış kardeş sana.

kalp kırmayın hemen ön yargı ile yaklaşmayın birisi bir telefon aldıgında sorduğunda kasar donar çoker parçalanır demeyelim sadece kendi başımıza gelen konuyu güzelce bakın bende ..... oldu sizde de olabilir ama bu hepsinde olacak diye bir kaide yok diye belirtelim inanın bilgi paylaşımı böyle daha güzel olur. kesinlikle objektif olarak yaklaşalım kullanmasını bilene her cihaz stabil olur dış görünümü donanımını sever alır tutar bi root rom stabil yazılım taş gibi cihaz olur.

@Green_Ninja kardeş bende senin gibi samsung yazılımından hoşlanmam ama almak istiyene aldırtmama olayı yanlış o zaman fan boy olmuş oluruz sadece yazılım kasıyor görünümü hoşuna giderse al ama 2 ayda 3 ayda bir format atarsan rahat kullanırsın gereksiz uygulamaları devre dışı bırak gibi yorumlar sana yakışır kardeş ki bu bilgilerden daha fazlasını bildiğini de biliyorum.

neyse çok yazdım ama hiçbirşey için birbirinizi kırmayın canlı cansız hiçbirşeye ön yargılı davranmayın, sizler teknolojiyi seven takip eden iyi birer bireyler olun.

iyi akşamlar dilerim.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
beyler adam telefonu almış memnun içine sinen telefonda tercihini kullanmış. bu satten sonra iyi kötü demek sadece o telefonu alan kişiye ayıp olur telefon alındıysa hayırlı olsun demek düşer bize ilk başta önerilerinizi sunmuşsunuz sonradan ısrarla yok söyle olur yok böyle olur diyip insanları üzmeye gerek yok

ha birde burada kimse kimsenin hakkında zekasını ölcebilecek kadar bilgiye sahipde değil o hakkada sahip değil cahil konusu yakışmamış kardeş sana.

kalp kırmayın hemen ön yargı ile yaklaşmayın birisi bir telefon aldıgında sorduğunda kasar donar çoker parçalanır demeyelim sadece kendi başımıza gelen konuyu güzelce bakın bende ..... oldu sizde de olabilir ama bu hepsinde olacak diye bir kaide yok diye belirtelim inanın bilgi paylaşımı böyle daha güzel olur. kesinlikle objektif olarak yaklaşalım kullanmasını bilene her cihaz stabil olur dış görünümü donanımını sever alır tutar bi root rom stabil yazılım taş gibi cihaz olur.

@Green_Ninja kardeş bende senin gibi samsung yazılımından hoşlanmam ama almak istiyene aldırtmama olayı yanlış o zaman fan boy olmuş oluruz sadece yazılım kasıyor görünümü hoşuna giderse al ama 2 ayda 3 ayda bir format atarsan rahat kullanırsın gereksiz uygulamaları devre dışı bırak gibi yorumlar sana yakışır kardeş ki bu bilgilerden daha fazlasını bildiğini de biliyorum.

neyse çok yazdım ama hiçbirşey için birbirinizi kırmayın canlı cansız hiçbirşeye ön yargılı davranmayın, sizler teknolojiyi seven takip eden iyi birer bireyler olun.

iyi akşamlar dilerim.
Haklisin Bana Yakismadi Ama ben normal bi sekilde Mesajimi biraktim ordan gelipte Lan lun lu konusmasi Ne kadar hakli ? Sence ben Zaten Olumlu bi yorumda Bulundum Oyun Oynamiycaksa Sadece Kamera Ve Net te Dolasacaksa Neden Kassin ki En Iyisini yapmissin A7 almakla :)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Haklisin Bana Yakismadi Ama ben normal bi sekilde Mesajimi biraktim ordan gelipte Lan lun lu konusmasi Ne kadar hakli ? Sence ben Zaten Olumlu bi yorumda Bulundum Oyun Oynamiycaksa Sadece Kamera Ve Net te Dolasacaksa Neden Kassin ki En Iyisini yapmissin A7 almakla :)

tamam kardeş ikinizde yanlış anlamışsınız diyelim bazen insanlar istemeden sert çıkışabiliyor. ikinizede anlayış gösterdiğiniz için teşekkür ederim umarım artık problem kalmaz iyi forumlar dilerim ikinizede.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Tamam ikimizde konuyu uzatmaya gerek yok alana hayırlı olsun diyelim bu saatten sonra kasmaması için yapmaması gerekenleri sölersek daha doğru olur
İyi forumlar.

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeş cooook iyi yapmışsınız. Millet hemen g4 amiral gemisi a7 orta segment diye kestirip attı. Şimdi g4 eski nesil plastik telefon kamerası daha iyi o kadar sadece exynos kötü işlemci değil. Telefon
Fonun metal cam sağlam sık. 5.5 inç bi kere ve batarya. Yeni bi telefon artık orta segmentler de güzel. Bende g3 var bi hata yaramaz. Arkadaştan g4 var elinden çıkarmaya çalışıyor hem lg kasmiyo mu sanıyorsunuz.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Kardeş cooook iyi yapmışsınız. Millet hemen g4 amiral gemisi a7 orta segment diye kestirip attı. Şimdi g4 eski nesil plastik telefon kamerası daha iyi o kadar sadece exynos kötü işlemci değil. Telefon
Fonun metal cam sağlam sık. 5.5 inç bi kere ve batarya. Yeni bi telefon artık orta segmentler de güzel. Bende g3 var bi hata yaramaz. Arkadaştan g4 var elinden çıkarmaya çalışıyor hem lg kasmiyo mu sanıyorsunuz.
Burayıda Samsung fanboyları basmış lütfen tuchwizinizide alıp gidin.Ve g4 ün işlemcisi daha iyi a7 iden kamerası daha iyi ve g4 öle kolay kolay kasmaz senin arkadışının telee sıkıntı vardır ne sıkıntısı varda çıkarmaya çalışıyo bi sölesene

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ve a7 inin kronik kasma sorunununa ne diyeceksen telefon rehbere 5 sn de giriyo takılıyo felan

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G4.

Paralel ithalata razı olup Hb'dan alırsan 1299'a geliyor hem.

A7'nin alınır yanı yok.

Tüh bir kişi daha A serisinin ağına düştü. Geçmiş olsun.

İyi değil arkadaşım geçmiş olsun. Her konuda g4'ün gerisinde bir cihaz.

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ben ne kadar dedim de dinlemedi bi iki reklam yapmış samsung A 2016 serisi diye

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
Gardaşlarım adam telefonu almış bize düşen Hayırlı olsun Güle güle kullan demektir.Uzatmayın

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Dostum keşke s6 alsaydın

Texim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Burayıda Samsung fanboyları basmış lütfen tuchwizinizide alıp gidin.Ve g4 ün işlemcisi daha iyi a7 iden kamerası daha iyi ve g4 öle kolay kolay kasmaz senin arkadışının telee sıkıntı vardır ne sıkıntısı varda çıkarmaya çalışıyo bi sölesene
Ben en son fanboy olacak adamim dostum. Hic umrumda olmaz samsung lg kore iphone abd mali. Ben milliyetci adamim hiiic umrumda olmaz. O yorumu yazarken hem arkadasa hayirli olsun demek icin hem de elimde g3 var bir bucuk senedir kullaniyorum. Farkli markalar da kullandim ve memnun degilim. Kotu bi tercih yapmadigini soylemek icin yazdim o kadar. Niye fanboy olayim sen oyleysen ben bilemem. Bence cok sacma. Lg kotu arkadas ben de cikarmak istiyorum elimden. Kasa bastan asagi catlak dolu. Bikac saatte batarya bitiyo. Yazilim sorunu var kapaniyo kendi kendine. Git forumlara bak g3 un kronik problemlerine. Bi kere tasarim da onemli malzeme onemli bunlar da para eder. Telefon cam. Hayirli olsun demek duser. Sen bence bi lg ye git bu basarili savunmandan oturu sana biseyler ismarlasinlar. Not. Bu yorumu lg g3 ten yaziyorum. Nasil da samsung fanboyuyum degil mi.
He isim yok sen merak ettin diye adama telefonuyla ilgili soru mu sorcam