Galatasaraylı kızı kaptık! :)

Reaksiyon puanı
10,315
Fanatik çift dünya evine de formayla girdi

1404580228_yes.jpg

Antalya'da evlenen Onur Çareci ve Hacer Kapsız, nikah törenlerinde gelinlik ve damatlık yerine taraftarı oldukları Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını giymeyi tercih etti - Mutlu günlerinde çifti yanlız bırakmayan yakınlarından bazıları da çifte olan desteklerini forma giyerek gösterdi...

Antalya'da düzenlenen nikah töreniyle dünya evine giren Onur Çareci ile Hacer Kapsız, gelinlik ve damatlık yerine taraftarı oldukları takımların formalarını giydi. Çifti mutlu günlerinde yanlız bırakmayan yakınlarından bazıları da töreni formalarıyla izledi. Antalya'da tanışan ve evlilik kararı alan koyu Galatasaray taraftarı 28 yaşındaki Hacer Kapsız ile Fenerbahçe taraftarı 30 yaşındaki Onur Çareci'nin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen nikah merasimi alışılmışın dışında görüntülere sahne oldu. Ortak aldıkları karar doğrultusunda nikah törenlerinde gelinlik ve damatlık yerine taraftarı oldukları takımların formalarını giyen çift, tören sonunda da dostluk mesajları verdi.

a5(17).jpg

Nikah memurunun "İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta ve derbi maçlarda hiç kavga etmeden, her maçta seveceğine söz veriyor ve hiçbir baskı altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz " sorusu salonda gülüşmelere neden olurken, çift soruya "evet" yanıtını verdi. Nikahın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Onur Çareci, formayla evlenme kararını birlikte aldıklarını ifade ederek davetlilerin de eşlik etmelerinden mutluluk duyduklarını dile getirdi. Çareci, "Fenerbahçe aşkı sonsuz ama Galatasaray'ı da seviyoruz. Fair-play önemli tabi ki. Eşim Galatasaraylı ben Fenerbahçeli'yim iki farklı takımın taraftarı olarak nikahımızı kıydık. İki takımın rekabeti yıllardır sürüyor ve sonsuza kadar sürer inşallah ama bu sevgiye engel değil. Futbolda da basketbolda da fair-play çok önemli" dedi. Hacer Kapsız ise birbirlerini destekledikleri takımları bildikleri halde sevdiklerini ve evlenme kararı aldıklarını vurgulayarak, taraftarlıklarının aralarında bugüne kadar hiç sorun olmadığını kaydetti.

KaynaK

not:Arkadaşlar başlık bana aittir, güzel bir haberdi, paylaşmak istedim. ama başlığını bir fenerbahçeli olarak atmak istedim. :D

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Bunun şimdi iğrenç geyikleri yapılır, lütfen burada dikkat edelim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gazeteye çıkmak için ne yapacalarını şaşırdılar, yoksa haber niteliği bile taşımayan bi olay.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Gelinlik ve damatlik masraflarindan kurtulmuslar en azından :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Paramız yok demiyorlar da fairplay ile geçiştiriyorlar :mrgreen::lol: Şaka maka Allah mutlu mesut etsin ne diyelim :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
050720142122573035848_3.jpg

terlikler güzel tamamlamış gelinlik ve damatlığı :D

Keylogger

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben olsam damatlığı ve gelinliği sarı kırmızı renklere diktirtirdim. Pek geline ve damada benzememişler.
Allah mesut etsin,darısı bizim başımıza:flowers: