Galatasaray-Fenerbahçe

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Len GS hade artık be. Hazırlık maçında bari yenilme :mad:

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
şimdi caner iki artistik yapar fenerlilere yaranmak için :)

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
atın şu mal bilicayı oyundan ya bu bahçecinin maçta ne işi var:D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
ulennn hariflerin kalesine bir türlü top girmiyo yaa :D

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
mekanlar, oyuncular, oyuncu sayıları farklı olsada sonuç hep aynı =) ulen gs yine güldürdün bizi :P

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Geçen sezondan beri diyorum bu mal ardadan bi b.. olmaz.
Adam pas atmamak için doğmuş sanırım, maçın içine etti.

Tek oynayan oyuncu vardı sahada o da Serdar Özkan tebrik ediyorum.

Fenerliler de yendik diye sevinmesin, bu fenerden bi nane olmaz.
Galatasarayın acilen forvete ihtiyacı var. Baros ve Batdal dışında adam alınması lazım.

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
"Fenerbahçe yine galip geldi" Ntvsporda :D.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Geçen sezondan beri diyorum bu mal ardadan bi b.. olmaz.
Adam pas atmamak için doğmuş sanırım, maçın içine etti.

Tek oynayan oyuncu vardı sahada o da Serdar Özkan tebrik ediyorum.

Fenerliler de yendik diye sevinmesin, bu fenerden bi nane olmaz.
Galatasarayın acilen forvete ihtiyacı var. Baros ve Batdal dışında adam alınması lazım.
bak sennnn bu hazırlık maçı önemi yoktur lig de her şey değişir arkadaşım :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
gsnin yenilgi klasiği. tebrikler fenerbahçem

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bıktım yav ben bu filmi izlemekten ulan gs sen olmasan bu hayat hakkatten çekilmez ha:4::laugh:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
bak sennnn bu hazırlık maçı önemi yoktur lig de her şey değişir arkadaşım :)

Sen yendik diye seviniyorsan birşey demiyorum zaten.

Topu Galatasaray oynadı, herkes gördü bunu, fenerin pozisyonu bile yok. Galatasaray atamadı orası ayrı ama ben buna rağmen oynanan futboldan memnun değilim. Yani sahada fener yoktu ama sen seviniyorsun...ilginç.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-ash2/42265/116/1495381551766_9461.mp4[/SDNTV3]

Fenerbahçe ve Galatasaray, Almanya'da Spor Toto Gurbet Kupası maçında karşı karşıya geldi.. 10 kişi kaldığı karşılaşmada Santos'un golüyle 1-0 kazanan sarı lacivertliler, ezeli rakibi karşısındaki zaferlerine bir yenisini ekledi..
http://www.facebook.com/sharer.php?...te de Fener.. - Futbol - Ajansspor.com&src=sp

stoch_cana_mucadele.jpg

-NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR-
İlk kez düzenlenen Spor Toto Dostluk Kupası'nda, Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Almanya'da yapılan derbi maçı 32 bin taraftar izledi, Galatasaraylı taraftarların Fenerbahçelilere oranla daha fazla olduğu gözlendi. 32. dakikada sahaya atılan meşaleler nedeniyle Alman hakem maçı durdurarak, soyunma odasına gitti.

Mönchengladbach kentindeki Borussia Park Stadı'ndaki karşılaşmada Galatasaraylı taraftarlar tribünlere ''Mahşer günü, ateşe dayanabildiğin kadar günah işle'' yazılı pankart, buna karşılık Fenerbahçeli taraftarlar da ''Karşılıksız ölesiye'', ''Pembe Fistan'', ''Şampiyon Fenerbahçe'' yazılı pankartlar astılar.

Galatasaray'da sağ aşil tendonundan rahatsızlığı bulunan Baros ile Çağlar ve Anıl Dilaver, bu maçta kadroda yer almadı. Fenerbahçe'de ise Volkan Babacan ve Mehmet Topuz maçı basın tribününden izledi.

Bu arada, maç başlamadan önce iki taraftar grubu da ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' şeklinde slogan attılar.

Karşılaşma öncesinde, stadın VIP salonunda, Fenerbahçe'nin Almanya'da satacağı Fenercell hattı için bir tanıtım ve imza töreni düzenlendi. Törene, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticilerden Ali Koç, Nihat Özdemir, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve futbolculardan Alex, Kazım ve Semih katıldı.

-VE MAÇ-

-GALATASARAY: 0 - FENERBAHÇE: 1

Stat: Borussia Park

Hakemler: Thorsten Kinhöfer xx, Mark Borsch xx, Kai Voss xx (Almanya)

Galatasaray: Ufuk x, Ali x (Dk. 46 Sabri xx), Servet xx, Gökhan xx, Serkan x (Dk. 46 Hakan x), Musa x (Dk. 46 Barış x), Lorik Cana x (Dk. 46 Ayhan x), Mustafa x (Dk. 81 Cumhur x), Serdar xx (Dk. 88 Caner ?), Arda xx, Mehmet x (Dk. 63 Emre x)

Fenerbahçe: Volkan Demirel xx, İlhan xx, Bekir xx (Dk. 88 Önder ?), Bilica xx, Andre Santos xxx, Kazım xx (Dk. 63 Caner x), Selçuk xx, Alex xx (Dk. 63 Deivid x), Baroni xxx, Stoch xxx (Dk. 88 Semih ?), Gökhan Ünal x (Dk. 82 Gökay x)

Gol: Dk. 30 Andre Santos (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 2 Bilica, Dk. 14 Selçuk, Dk. 24 Gökhan Ünal, Dk. 60 Stoch, Dk. 78 Andre Santos (Fenerbahçe), Dk. 8 Lorik Cana, Dk. 22 Musa (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 14 Selçuk (Fenerbahçe)

::MAÇTAN DAKİKALAR::
4. dakikada Arda'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta kaleci Volkan Demirel son anda topu kornere çeldi.

14. dakikada rakibine faul yapan Selçuk'a, hakem sarı kart gösterdi. Hakeme itiraz eden Selçuk aynı dakika içinde 2. sarı kartını ve ardından da kırmızı kartı görerek, oyun dışında kaldı.

15. dakikada Arda'nın sağ taraftan yaptığı ortada ceza alanının hemen içinde topla buluşan Lorik Cana'nın şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

25. dakikada Arda'nın soldan altıpas içine gönderdiği top kaleci Volkan Demirel'i de aşarken, arka direkte meşin yuvarlağa dokunamayan Mustafa, takımını bir golden etti.

30. dakikada orta sahadan Baroni'nin pasıyla ceza alanının sol tarafında topla buluşan Andre Santos, önündeki rakibinden sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı kaleci Ufuk'un üzerinden mükemmel bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 1-0

32. dakikada maçın Alman hakemi sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle karşılaşmayı durdurarak, soyunma odasına gitti. Hakem Kinhöfer, 9 dakikalık gecikmenin ardından sahaya çıkarak, mücadeleyi başlattı. Maç başlamadan önce Galatasaray'da Arda, Fenerbahçe'de de Volkan Demirel taraftarlara seslenerek, sakin olmalarını ve sahaya yabancı madde atmamalarını istedi.

61. dakikada ceza alanı içinde kaleci Volkan Demirel'in büyük hatasıyla arka direkte topla buluşan Hakan, pasını altıpas içindeki Mehmet'e aktardı. Bu futbolcunun cılız vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Volkan Demirel'de kaldı.

70. dakikada Serdar'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Arda'nın şutunda top direğe çarparak, auta çıktı.

86. dakikada Emre'nin sert şutunda defansa çarpan top kornere gitti.

90. dakikada Sabri'nin sağ taraftan arka direğe gönderdiği topa Arda bomboş durumda kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak dışarı çıktı.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100721/gurbette_de_fener.html

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Kımseden Cekmedıgı Fenerden Cektıgı Kadar Bu Galatasaray..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96

Topu Galatasaray oynadı, herkes gördü bunu, fenerin pozisyonu bile yok. Galatasaray atamadı orası ayrı ama ben buna rağmen oynanan futboldan memnun değilim. Yani sahada fener yoktu ama sen seviniyorsun...ilginç.
seviniyorum mu nereden çıkardın ben gs maçlarında sevinmeyi bırakalı 3 sene oldu :D he bir de bugun ntvsporun yorumunda Fener hep gs maçlarından sonra yükselişe geçiyor dediler buda yine doğru çıkacak heralde hazırlık maçlarında kötüydü. :)

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Topu tabii Galatasaray oynayacak,unutma rakibin dk.15 ten beri 10 kişi ve Galatasaray bırak gol atmayı adam akıllı pozisyona bile giremedi.Vay Galatasaray'ın haline.

XPPROF

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ahaha yine yükselişe geçeceğiz demektir.
Her zamanki gibi:4:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Fenere her yer KADIKÖY yav hele karşısında gs varsa:4::clap::lol:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
zaten bu galibiyeti bir ahtapot paul tahmin etmedi.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Maç Başlamadan Skoru Belli Dünyadaki Tek Maç :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Trajik olmaya başladı artık.:) Tebrikler Fenerbahçe.