- Konuyu başlatan
Android 6.0 M gelecek ve ona göre tavsiye ettim z3 nereye kadar gider ki üstüne birçok telefon çıkartmayı düşünüyor Sony.
Her marka için böyle değil mi bu? Özellikle Samsung vb.
Android 6.0 M gelecek ve ona göre tavsiye ettim z3 nereye kadar gider ki üstüne birçok telefon çıkartmayı düşünüyor Sony.
Eyvallah, çift tıklama sorunu var mı G4?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
5.0.2 de önemli bir sorunu yoktu Sony nin
5.1 bilmiyorum
tasarım ve malzeme kalitesi için z3 geri kalan herşey için g4. ama g4 in bazı partilerde sorunlar var en son partiyi almaya bak.Yakın bir zamanda aldığım telefonun sorunlu çıktğı için iade ettim ve yeni telefon araşındayım. Bu iki telefon arasında kaldım hangisini seçerdiniz? Neden? Veya bunların haricinde hangi telefonu önerirsiniz, neden?
Geri kalan herşey içinmi. Seni tanımıyorum ama tam bir fanboy gibi konuştunki bana göre fanboylar cahildir. Çünkü cahillik bir şeyi bilmemekle olmuyor sadece.
bak kardeşim evet herşey için nedenmi ekran konusunda g4 önde,işlemci konusunda z3 den çok daha iyi bir soc var s 808 var g4 de z3 de ise s801 var kamerada zaten açık ara lider g4 androiddeki en iyi kamera.Bataryayı Birebir Kullanmadığım İçin bilemiyorum ama z3 ün ki daha iyi olma ihtimali var full hd ekran ve g4 e göre daha az enerji harcıyan işlemci ve daha sade arayüz.Dediğim Gibi Tasarım,Malzeme ve Batarya Ömrü İstiyorsan Z3 Ama Geri Kalan Herşeyde g4.(şimdi fanmıymışım hiçbir firmanın fanı değilim,olmamda objektif konuşuyorum.)Geri kalan herşey içinmi. Seni tanımıyorum ama tam bir fanboy gibi konuştunki bana göre fanboylar cahildir. Çünkü cahillik bir şeyi bilmemekle olmuyor sadece.
Not: z3 kullanıyorum. Bundan iyi tek telefonun bunun plusı olduğunu düşünüyorum. Ki htcyi çok seven bir adamım. Diğer amiral gemilerinide elime aldım. Yok. Z3 değil hiç biri.
Ulan her kafadan ayrı bir ses. Kafamı karıştırdınız. G4 ve z3 arasında kaldım. Ama paraya kıyıp z5 alıcam anasını satim.
Şuanda Xperia Z'de bile son sürüm android var. Z3 en az 2 yıl güncelleme alır.Android 6.0 M gelecek ve ona göre tavsiye ettim z3 nereye kadar gider ki üstüne birçok telefon çıkartmayı düşünüyor Sony.
Ama donanım güncellenemez.Şuanda Xperia Z'de bile son sürüm android var. Z3 en az 2 yıl güncelleme alır.