G4 mü Xperia Z3 mü?

Hangi telefonu seçerdiniz?

• LG G4

Kullanılan: 7 31.8%
  • Sony Xperia Z3

Kullanılan: 15 68.2%

• Kullanılan toplam oy
    22

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Eyvallah, çift tıklama sorunu var mı G4?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

5.0.2 de önemli bir sorunu yoktu Sony nin

5.1 bilmiyorum

kardeş son güncelleme sonrası fikrim değişti g4 diyorum. ısınma sorunu gitti pil bir nebze iyileşti (1 günümü rahat cıkarıyor ama yinede daha iyi olabilir) menü acılısındaki o fps düşüşü sanırım dogru terim bu. oda gitti. + güc tasarruftaki alt üst bardaki krmızı serit kalkmıs (gerci g.t. modu kullanmıyorum pek ise yaradığını görmedim) dokunmatiği baya düzelmiş (yinede nadirde olsa knock code da tanımama oluyor ama eskisine göre cok basarılı) arkadasımda bana sordu g4 nasıl z3 ten geçmeyi düşünüyomus. her seyden memnunmus ama kamerası dısında. gercekten begenmiyormus. yani z3 ün sesi pilinden cok memnun ama bazı sayfalarda yeni güncelleme sonrası hoparlör ve ahizee sesi cok düşmüş z3 te. ben g4 te sesi sonuna kadar acmıyom ahizenin cok yüksek bunuda söyliyim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

önceden yadığım yazıda 3 saat-3 bucuk saat ekan süresi alıyodum. simdi 4 saatii buluyorum. sadece dün 3 saat 45 dakika oldu. oda 31 saat beklemeyle (bekleme süresi güzel gece ucus moduna almadan bırakıyom 8 saat uyuyorsam en fazla %4 (sadece bir kere 5 düştü)

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Yakın bir zamanda aldığım telefonun sorunlu çıktğı için iade ettim ve yeni telefon araşındayım. Bu iki telefon arasında kaldım hangisini seçerdiniz? Neden? Veya bunların haricinde hangi telefonu önerirsiniz, neden?
tasarım ve malzeme kalitesi için z3 geri kalan herşey için g4. ama g4 in bazı partilerde sorunlar var en son partiyi almaya bak.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Geri kalan herşey içinmi. Seni tanımıyorum ama tam bir fanboy gibi konuştunki bana göre fanboylar cahildir. Çünkü cahillik bir şeyi bilmemekle olmuyor sadece.

Not: z3 kullanıyorum. Bundan iyi tek telefonun bunun plusı olduğunu düşünüyorum. Ki htcyi çok seven bir adamım. Diğer amiral gemilerinide elime aldım. Yok. Z3 değil hiç biri.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Geri kalan herşey içinmi. Seni tanımıyorum ama tam bir fanboy gibi konuştunki bana göre fanboylar cahildir. Çünkü cahillik bir şeyi bilmemekle olmuyor sadece.

Not: z3 kullanıyorum. Bundan iyi tek telefonun bunun plusı olduğunu düşünüyorum. Ki htcyi çok seven bir adamım. Diğer amiral gemilerinide elime aldım. Yok. Z3 değil hiç biri.
bak kardeşim evet herşey için nedenmi ekran konusunda g4 önde,işlemci konusunda z3 den çok daha iyi bir soc var s 808 var g4 de z3 de ise s801 var kamerada zaten açık ara lider g4 androiddeki en iyi kamera.Bataryayı Birebir Kullanmadığım İçin bilemiyorum ama z3 ün ki daha iyi olma ihtimali var full hd ekran ve g4 e göre daha az enerji harcıyan işlemci ve daha sade arayüz.Dediğim Gibi Tasarım,Malzeme ve Batarya Ömrü İstiyorsan Z3 Ama Geri Kalan Herşeyde g4.(şimdi fanmıymışım hiçbir firmanın fanı değilim,olmamda objektif konuşuyorum.)

İyi forumlar,İyi Geceler.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Tasarım görecelidir. G4 ün tasarımı bence Z3 ten daha güzel.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sağlamlık hissi için z3 geriye kalan her şey için g4

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ulan her kafadan ayrı bir ses. Kafamı karıştırdınız. G4 ve z3 arasında kaldım. Ama paraya kıyıp z5 alıcam anasını satim.

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ulan her kafadan ayrı bir ses. Kafamı karıştırdınız. G4 ve z3 arasında kaldım. Ama paraya kıyıp z5 alıcam anasını satim.

aynı durum şuan bende var :D g4 ve z3 arasında gidip geliyorum ama z5 bekleyip alayını yakıp yıkasım var

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
G4 te fazla sorun çıkmayacağını bilsem direk G4 derdim ama bana göre malesef sorunlu bir model.

H2K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence z3 al ama dediğin gibi bekleyip z5 de alabilirsin yalnız ilk çıktığında biraz cep yakabilir haberin olsun :D

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Bende bu iki telefon arasında kaldım Sony nin çok şık bi tasarımı var elime ne zaman alsam bu telefon benim olmalı diyorum Şarjının çok iyi olduğunu duydum Kamerasıda iyi arayüzü hızı performansı beni cezbediyor... LG ye gelirsem G3 e ısınamamıştım en çok kıyasladığım 2 telefondu Z3 le G3 ancak alan arkadaşım zamanla kullandıktan sonra (2-3 ay)G3 alma Z3 al dedi bende kurbandan sonra Z3 almayı düşünüyorum LG G4 kamerasınıda inceledim harika ancak bende G4 de ses sorunları kasma ısınma sorunları duydum.. İki telefonda gayet iyi gibi duruyor ama ben Z3 ü seçtim Gidip inceledim kullananlara sordum gerçekten güzel cihaz

CaglarOzy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
anket sonucunda açık ara z3 önde ama teknoloji,performans,kamera bazında g4 > z3 gibi bir durum var.z3 ü ayakta tutan sağlam dış kasası ki g4 sanki kalitesiz gibi bir algı oluşuyor.benim gözümde sadece sony ister istemez bi premium havası olan marka,dışında bi fark görmüyorum.bende aynı sorunu yaşıyorum ama ya note 4 yada g4 alıcam gibi duruyor

Mehmet KARATAŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kesinlikle z3 yakın çevremde görüyorum ama beklerim dersen ve 2000 lere çıkabilirsen 1 aya kalmaz z5 premium çıkar

crazymurat34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG G4 derim. Susarım neden z3 artık biraz eskidi z5 var yani

Ömer54810

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ikisi Arasında kaldım ama z3ü Seçtim gayet memnunum G4 arkadaşımda vardı dokunmatiği arada sırada gidiyor. Bence z3 al

mustafaaaaaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G4 e nasıl problemli diyosunuz, anlamıyorum. Diyenlerin hangisi g4 kullandı o da merak konusu.
g4 ü yaklaşık 1 ay önce aldım, dokunmatik sorunu, uygulamalardan atma sorunu çok şükür bende yok. Alalı 5 tane güncelleme geldi. Gayet stabil telefon. Ama sağlamlığı bilemem. Ama kral z3 dür.