G2 vs Xperia Z vs L925 ya da 1500TL başka

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berktug
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berktug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Sizden telefon tavsiyesi isteyeceğim. Fiyat olarak 1500TL (100TL artabilir) düşünüyorum. Daha önce LG Optimus E975 im vardı ama kırıldı. Bende servis fazla para istediği için yeni alacağım. E975 i çok severek kullandım kamerası hariç. Şu an aklımda Xperia Z, G2, L925 var. Xperia Z yi hep istemişimdir suya, toza, çizilmeye dayanıklı olması ve diğer telefonlara göre daha sağlam olması istememde başlıca nedenler. Ama Sony Z2yi çıkaracağı için kafam karıştı (kamerası nasıl bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim). G2 baya güçlü telefon ama tasarımı pek hoşuma gitmedi. Birde G2 babamda da olması olumsuz düşündürüyor. L925 kamera olarak iyi baya ve stabil çalışıyor. Kısa kısa yazdım. Başka telefon öneriyorsanız önceliklerim; Kamerası iyi olmalı, tasarım olarak göze hoş gelmeli, darbelere karşı dayanıklı olursa iyi olur. Aklıma bunlar geldi. Ama Samsung önermesseniz sevinirim çünkü herkeste samsung var. Hoşuma gitmiyor pek. Birde fiyat olarak mağaza fiyatlarını ele alın çünkü tekrar kırılma riskine karşı sigorta yaptıracağım. Önerileriniz için teşekkür ederim. :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
LG G2 tabiki de ama tasarımı falan hoşunuza gitmediyse L925'i düşünebilirsiniz stabil olması konusunda. Yok illa suya toza dayanıklı olsun diyorsanız Xperia ZR tercih edebilirsiniz 300 TL cebinizde kalır. Xperia Z ise donanımım ve pilin F HD ekrana yetersiz gelmesi yüzünden pek tercih etmenizi önermem. Bana kalırsa G2 alırdım bende pek tasarımını sevmiyorum ama daha iyi donanım ekran, güncelleme falan olsun çok çok önde Z ve L925 den.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lumia 920'de olabilir ama biraz ağır. Bence ağır olması kötü değil, çünkü elinizle tutması daha iyi oluyor. İnce hafif telefonlar zart diye kayıp gidiyor (G2 gibi) sonra haşırt bir 600-800 lira ekran parası. DAha geçen hafta arkadaşım metrobüste G2'yi elinden düşürmüş 560 lira istemişler ekran değişimine.

http://www.youtube.com/watch?v=E3c8il_Q6SU

Zukerman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı bende senin gibi 1 ay önce bu telefonlardan birisini alıcaktım.Araştırdım gittim teknoloji marketlerinde denedim kullandım.
Daha önce hiç Sony kullanmama rağmen Xperia Z aldım gerçekten de iyiki almışım diyorum . Diğer cihazların kalitesinden çok daha iyi bir cihaz ; premium bir görüntüsü var tasarım harika . LG G2 veya Xperia Z1 daha hızlı olabilir , ama o cihazlarda yapılanları Xperia Z'de yapabiliyor aşağı kalan yanı yok donanım gayet yeterli . Telefon'da ısınma diğer telefonlardaki gibi aşırı bir ısınma yok . Kamerası ise harika . Öğlen aydınlık çekimlerinde profesyonel sonuçlar alıyorum.Ayriyetten yağmurlu havalarda kullanmak çok zevkli . Kısacası Xperia Z hala güçlü donanım olan üst seviye bir telefon tavsiye ediyorum . Alacağınız telefon Xperia Z yada yeterli paranız varsa Z1 olabilir.

berktug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Peki kamera olarak en iyisi L925 galiba sonra hangisi G2 mi Z mi? Aslında dört çekirdek 1.5Ghz in bana birazda yeteceğini düşünüyorum. Çok oyun oynamadığım için ya da bir ara Z yi kafama taktığım için öyle geliyor :D Eğer tasarımına alışırsam G2 yi düşünürüm.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar,

Sizden telefon tavsiyesi isteyeceğim. Fiyat olarak 1500TL (100TL artabilir) düşünüyorum. Daha önce LG Optimus E975 im vardı ama kırıldı. Bende servis fazla para istediği için yeni alacağım. E975 i çok severek kullandım kamerası hariç. Şu an aklımda Xperia Z, G2, L925 var. Xperia Z yi hep istemişimdir suya, toza, çizilmeye dayanıklı olması ve diğer telefonlara göre daha sağlam olması istememde başlıca nedenler. Ama Sony Z2yi çıkaracağı için kafam karıştı (kamerası nasıl bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim). G2 baya güçlü telefon ama tasarımı pek hoşuma gitmedi. Birde G2 babamda da olması olumsuz düşündürüyor. L925 kamera olarak iyi baya ve stabil çalışıyor. Kısa kısa yazdım. Başka telefon öneriyorsanız önceliklerim; Kamerası iyi olmalı, tasarım olarak göze hoş gelmeli, darbelere karşı dayanıklı olursa iyi olur. Aklıma bunlar geldi. Ama Samsung önermesseniz sevinirim çünkü herkeste samsung var. Hoşuma gitmiyor pek. Birde fiyat olarak mağaza fiyatlarını ele alın çünkü tekrar kırılma riskine karşı sigorta yaptıracağım. Önerileriniz için teşekkür ederim. :)
Bi htc one a bak derim samsung olsaydi s4 derdim ama istemiyorsun lg g2 hepsinden iyi ama sen bilirsin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LG G2 hepsinden iyidir bunların ve bu fiyattakilerin. LG G2'den sonra da Nexus 5, ondan sonra da LG G Pro gelir.