Selam arkadaşlar G2 yi yeni aldım daha 1 kere şarj ettim bugün 40 dk Candy Crush gerisi facebook Whatsapp olmak üzere toplam 4saat 20dk ekran süresi aldım bana bu az geldi bikaç şarj sonra bu artar mı yoksa böyle mi kalır fikirlerinizi bekliyorum.
Forumda okuduklarıma bakcak olursak 6 saat olmalı bence.kaç saat istiyorsun 1 günmü?
Eğer 4saat 20dk'da %100'den %15'e düşüyorsa o telefonu servise gönderin.
Ben %15'e kadar insanüstü şekilde aralıksız 9 saat kullandım. %15 ile bile 2 saat daha dayanabiliyor. Çok rahat bir şekilde 9 saatin altında bataryası bitenler servise göndersin diyebilirim.
Ekran süresi. Zaten dediğim gibi aralıksız kullandım. Yani 10dk bile bırakmadım nerdeyse.
Mesele ekran süresi değil arkadaşım mesele o sürede cihazı nasıl kullandığınıza bağlı.
Wifi ve 3g açık, Twitter, facebook, messenger, whatsapp, chrome, tapatalk arasında sürekli dolaşım, müzik, most wanted vb oyun, telefon görüşmesi, cihaz ayarları, uygulama yükleme/kaldırma gibi en yoğun kullanım.
Wifi ve 3g açık, Twitter, facebook, messenger, whatsapp, chrome, tapatalk arasında sürekli dolaşım, müzik, most wanted vb oyun, telefon görüşmesi, cihaz ayarları, uygulama yükleme/kaldırma gibi en yoğun kullanım.