- G DATA - Tam Bir Hayal Kırıklığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANNE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

G-DATA sisteminizi kasıyor mu?

• Evet

Kullanılan: 15 31.3%
  • Hayır

Kullanılan: 10 20.8%
  • Kullanmadım.

Kullanılan: 23 47.9%

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
g-data.jpg

G DATA birçok yazılım test merkezi tarafından tavsiye edilen anti-virüs programları arasındadır. G DATA tanınmış ve Microsoft ile anlaşmaları olan bir güvenlik şirketidir.

Kasım 2009 yılında tarafsız " av-comparatives " anti-virüs test merkezi tarafından açıklanan sonuçlara göre G DATA en iyi anti-virüs programı olmuştur. Kaynak

o0ymhi.jpg

Bu iyi referanslarını düşünerek G DATA'yı kullanmayı düşündüm. Eset anti-virüs programımı kaldırıp bir ( 1 ) yıllık lisanslı G DATA'yı kurulumunu sorunsuz bir şekilde yaptım.

Bu kurulumdan sonra resmen hayal kırıklığı ve memnuniyetsizlik yaşadım. Yaşadıklarım tecrübelerim şöyle;

Birincisi;

Programın boyutu ilk etapda insanı soğutacak büyüklüktedir. Programın büyüklüğü, 268.37 MB 'dır. Gerçekten böyle iyi referansları olan bir şirketin coderleri nasıl bir algoritma bulmuşlar ki, bu dosya bu büyüklüğe ulaşmış. Çok düşündürücü... Bu kısım programın büyük eksiğidir. Buradan kan kaybediyor.

İkincisi;

Programın kurulumu bittikten sonra 100 MB'lık güncelleme dosyasını indiriyor. Kotalı internet kullanıcıları için bir kabus diyebiliriz.

Bunun örneğini diğer anti-virüs programlarında bulmak bir hayli zor. Eset anti-virüs programı ilk kurulumda toplam 6 MB 'lık güncelleme dosyası indiriyor. Eset'i gördükten sonra G DATA şaşırmamak elde değil. Bir puan da buradan kaybediyor.

Üçüncüsü;

G DATA'yı kurduktan sonra sistemim resmen allak bullak oldu. İnternet erişimim arada bir kesiliyor. Siteleri görüntülemekte sorun yaşıyorum. Bir anda internet hızım çok kötü düzeyde düştü. Web sitelerinde birçok resim bozuk görüntülenmeye başlandı. Web tarayıcı ile sistemim iki de bir donmaya başladı.

Resmen sinir krizleri geçirdim. Bu nasıl anti-virüs programıdır. Nasıl bu kadar aksaklıklar yaşatır, anlayamadım. Çünkü; G DATA gerçekten virüs yakalama da büyük başarı elde eden bir program. Ama bu yanlışları sebebiyle piyasada tutunamıyor.

Dördüncüsü;

Sık sık güncelleme yapıyor. Burada sorun yok. Ancak güncelleme yaparken sistemi kasıp, internet erişimimi baltalayabiliyor. En kötüsü ise; güncelleme dosyalarının boyutu gerçekten büyük. 480 KB, 1.5 MB 'lık güncelleme dosya boyutu olabiliyor.

Halbuki; ESET 50 KB, 150 KB ve daha küçük boyutlar da programı güncelleyebiliyor. Bu küçük boyutuna rağmen çok güzel işler başarıyor. Burada Eset anti-virüs programını savunduğum anlaşılmasın, Eset'i uzun süreli kullandığımdan dolayı yorumda bulundum. Diğer anti-virüs programlarını uzun süreli kullanmadım.

Beşinci olarak;

G DATA'nın iyi ve üstün taraflarını yazmam gerekir.

Sistemimde ESET'in bile bulamadığı trojan vs. leri bulup, temizledi. Bu sebeple G DATA'ya teşekkürler. Yazımın başında dediğim gibi virüs yakalama konusunda çok başarılı... Bu hakkı teslim etmek gerekir. Programın arayüzü basit ve sade. Karışıklık yaşamıyorsun. Seni yönlendirebilen bir arayüzü var. Eset'ten daha iyi. Kullanımı kolay.

Vel hasıl;

Sistem kaynaklarını kötü şekilde kullanımı, program arayüzü basit ama birçok işlevsel özelliğe sahip değil. Profesyonel kullanıcılar için sunduğu seçenekler az. Kurulum ve güncelleme dosyalarının büyüklüğü ise cabası ...

Tek güzel tarafı zararlı içerikleri yakalama da başarılı olmasıdır. Arayüzü çok basit ve sadedir. Kullanım kolay kolaylığı mevcuttur. Programın Türkçe desteği vardır.

Sanırım bu güzel başarılarına rağmen, programı kötü şekilde kodlamalarından dolayı prestij kaybediyorlar. Piyasada hak ettiği yeri edinemiyor.

Sonuç olarak; eski anti-virüs programım ESET'e geri dönmek zorunda kaldım. Yaşadığım aksaklıklar şuan yok.

Bir program üzerine deneyimim bu oldu. Sizlerle paylaşmak istedim. Kullanmak isteyenler için bir ön fikir vermesi açısından ... Umarım faydalı olmuşumdur.

Saygılar.

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kötü bi deneyim olmuş. kullanmyacağım programlar listesine ekledim.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bende kullandım ANNEye katılıyorum gerçekten fahiş bir boyutu var sistemin anasını belliyor bunu yapanlar hiç utanmamış yahu sistemi acayip kasıyo kullanması epey zor bir virüs program kullananlara allah sabır versin.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
gdatanın 268 mb olmasının sebebi veritabanında tam 10 tane antivirüs firmasının olması.

http://tr.gdatasoftware.com/is-ortaklari/teknoloji-ortaklarimiz.html

güncelleme dosyaları da bundan dolayı büyük. internet hızını etkilemesi ise senin bulunduğun bölge ile alakalı olabilir ben de kullandım böyle sorunlar yaşamadım. 268 mblık bir bir programın da sistem kaynaklarını sömürmesi zaten normal. zaten programın virüs yakalama performansından memnunmuşsun. sadece kötü bir tecrübe yaşamışsın. programı fazla kötülememek lazım.

bu arada ben de eset kullanıyorum:rolleyes:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bende zamanında bu sorunlar yüzünden kaldırmıştım.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
G-data 3 yıl birincilik almış bir antivirüs programı olarak çıkıyor karşımıza 280 küsürlük dosyanın içinde cd ile kurtarma kitide bulunuyor yani sistem altındaki virüsleri temizlemesi için boot ederek başlatıp tarama yaptırabiliyorsun virüs bulma konusunda kral fakat çift antivirüs motoru olduğu oldukça fazla rem yer interneti ve remi dediğin gibi yapmıştır mesajına hiçte şaşırtmadım bizim gibiler 8 mbiti bile mumla arayan nesiller için bu antivirüs çok... adamlar 32mbit internet kullandıkları için senin anlattığın sorunlar onlara basit geliyor yani işin doğrusu g-data bizim ülkemizin standartlarına fazla ben windows 7 kullanıyorum mcafee win7 uyarladığı 8.10 sürümünü kullanıyorum üstelik lisanslı bedava güncellemeleride çok az virüsleride çok iyi yakalıyor ram yiyip yemediğini test edemiyor 4gb remim var heralde g-data gibi değildir umarım satın almamışssındır g-datayı demo falan kullanıyosundur yoksa üzülürüm paranda boş gitmiş diye

ali cemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g data yı 3 aydan beri kullanıyorum dört dörtlük çalışan bir anti virüs, belkide düşük donanım yapısına sahip bilgisayarlarda kullanılırsa sorun çıkarta bilir eğer rem 4 gb nin üstündeyse mükemmel çalışıyor sisteme virüs sızması nerdeyse imkansız nitekim youtube videolarını bile önce tarıyor daha sonra çalıştırıyor :) ama bir gerçek varki spylara karşı biraz yetersiz

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
G-Data kurdum ve ardından pc'ye format attım.Şimdi virüslerimle mutluyum :)
Avira,Nod32 yeterince siliyor.Fazlasına gerek yok :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Adını çok duydum. bir gün mutlaka kullanacağım inş diyordum. Şaşırdım. Bu arada g-data'yı kaldırıp eset yüklemişsin. olacak iş değil. Bildiğim en beceriksiz program sıralamasında avast ile yarışıyor eset...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
GKHNCKR'ye bu konuda katılıyorum g data çok büyük güçlü bir o kadar da zorlayıcı eset hafif küçük bir o kadar virüs bulamama sistemi kaspersky ikisinin ortası hızlı ve g data gibi başarılı bir antivirüs kaspersky 2010 lisanslı kullanıyorum en ufak bir sorunum olmadı virüslerle ilgili.

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
benimde elimden
birçok anti geçti
avira , eset , f-secure , mcafee , norton
... ama bana en iyi
AVG iyi geldi gerek performans gerek güvenlik açısından

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Yazımın başında ve sonunda G DATA'nın virüs/trojan bulma konusundaki başarısını takdir ettim. Birçok test merkezi tarafından birinci seçildiğini vurguladım. Eset'ten daha iyi olduğunu düşünerek G DATA'yı kullandım.

Bu deneyimimden sonra da G DATA 'yı tekrar virüs bulma konusundaki başarısını vurgularım.

Ancak; sistemi kaspersky'den daha yoğun bir şekilde kasması, kotalı internet kullanıcılarının kotasını resmen yemek için bir kapan olduğunu, sistemi kasmasından dolayı birçok programın çalışmasını bozarak sistemde stabiliteyi bozduğunu belirtmem de gerekir.

Bunu belirtmesek artı ve eksileri ortaya çıkamayacaktır. Başka arkadaşlarımıza faydalı olamayacağız. Faydalı olmak adına bunları anlatmak zorundayız.

Kısacası;

G DATA'yı kullanmak isteyen arkadaşlar şu özelliklere dikkat etsinler;

- Çok iyi ve uyumlu bir donanıma sahip olmaları gerekir.
- Kotalı olmamaları faydalarınadır. yani; sınırsız internet.

Siz bu özellere sahipseniz, eee, ne duruyorsunuz. G DATA sizi bekliyor. İnternet sitesinden indireceğiniz trial sürümü 89 gün boyunca full olarak kullanabilirsiniz. Eğer chip dergisinin kasım ayı dvd'sini ve dergisini bir arkadaşınızdan temin edebilirseniz, bir ( 1 ) yıllık lisansa sahip olabilirsiniz.

Saygılar.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
"Kotalı kullanıcılara yazık oluyor" diyorsunuz..

Bilgisayarımda 3 ayrı sistem ve güvenlik programı var.
Bunlardan biri de GData Antivirus 2010; birçok hususta sizlere katılmıyorum.
GData enbaşından beri güvendiğim ve gün geçtikçe iyileştirilen bir güvenlik çözümüdür.

Aynı PC üzerinde kullandığım işletim sistemleri ve güvenlik programları:
Windows XP MCE Pro : K7 Total Security
Windows 7 Professional N : GData Antivirus 2010
Windows 7 Ultimate : Antivir Premium Security Suit

P4 2.8 Ghz CPU
1 GB RAM
AGP 8x 256 MB Nvidia
Asrock i865 Anakart

En küçük bir ağırlaşma veya kasılma, karmaşa ve sorun mevcut değildir.

Farklı donanıma sahip diğer bilgisayarda ise Windows RC build 7100 ve KIS 2010 var.

Kolay gelsin..

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
"Kotalı kullanıcılara yazık oluyor" diyorsunuz..

Bilgisayarımda 3 ayrı sistem ve güvenlik programı var.
Bunlardan biri de GData Antivirus 2010; birçok hususta sizlere katılmıyorum.
GData enbaşından beri güvendiğim ve gün geçtikçe iyileştirilen bir güvenlik çözümüdür.

Aynı PC üzerinde kullandığım işletim sistemleri ve güvenlik programları:
Windows XP MCE Pro : K7 Total Security
Windows 7 Professional N : GData Antivirus 2010
Windows 7 Ultimate : Antivir Premium Security Suit

P4 2.8 Ghz CPU
1 GB RAM
AGP 8x 256 MB Nvidia
Asrock i865 Anakart

Farklı donanıma sahip diğer bilgisayarda ise Windows RC build 7100 ve KIS 2010 var.

Kolay gelsin..

Sizin yorumunuzdan önce G DATA hakkında düşüncelerimi açıkça belirttim.

Tekrar vurgulamak istiyorum; G DATA mükemmel bir anti-virüs programı ve Eset'ten daha iyi bulduğum için kullanmayı tercih ettim.

Ancak fiziksel donanım ve kotalı internetim sebebiyle kaldırmak zorunda kaldım. Benim bu özelliklerime sahip binlerce insan vardır. Bunu düşünerek yazdım.

Kesinlikle, donanımı yeterli olan kota problemi olmayan arkadaşlara G DATA'yı tavsiye ederim. G DATA'yı övüyorum. Ancak sistemimi çok kasmasından dolayıda kaldırdığımı belirttim. Buna mecburdum. Beğenmediğimden değil.

Ben sadece deneyimimi anlattım. Genel konuşmadım. Bu sebeple bana kötü gözüken, başkasına iyi gözükebilir. Onun için kesinlikle bu programı denemekte fayda var. Yorumum kişisel olarak değerlendirilsin.

Saygılar.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Sizin yorumunuzdan önce G DATA hakkında düşüncelerimi açıkça belirttim. Belki o yazımı okumamış olabilirsiniz. Yanlış anlaşılmak istemem.

Tekrar vurgulamak istiyorum; G DATA mükemmel bir anti-virüs programı ve Eset'ten daha iyi bulduğum için kullanmayı tercih ettim.

Ancak fiziksel donanım ve kotalı internetim sebebiyle kaldırmak zorunda kaldım. Benim bu özelliklerime sahip binlerce insan vardır. Bunu düşünerek yazdım. Zaten sizde sistemi kasmasından bahsetmişsiniz.

Kesinlikle, donanımı yeterli olan kota problemi olmayan arkadaşlara G DATA'yı tavsiye ederim. G DATA'yı övüyorum. Ancak sistemimi çok kasmasından dolayıda kaldırdığımı belirttim. Buna mecburdum. Beğenmediğimden değil.

Ben sadece deneyimimi anlattım. Genel konuşmadım. Bu sebeple bana kötü gözüken, başkasına iyi gözükebilir. Onun için kesinlikle bu programı denemekte fayda var. Yorumum kişisel olarak değerlendirilsin.

Saygılar.

Yazılanların tamamını (okudum) okumadan yorum getirmek yanlış bana göre..
Sistemi kasmasından bahsetmedim; aksine,
demiştim.

Sizlere GDatayı savunduğum fikri uyandırmasın.
Nasıl siz bilgisayarınızda GData kullanım izlenimlerini buraya aktarıyorsanız, benim yaptığım da odur.
GData çalışan PC de 4 GB Kotalı internet olduğunu da ekleyelim
Kolay gelsin..

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
g-data gercekten cok ıyıdır ben hıc kasma hıssetmedım sıstemın tabıkı ıyı olacak yoksa kasar g-data en kotu ozellıgı her seyı taraması can sıkıyor

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Yazılanların tamamını (okudum) okumadan yorum getirmek yanlış bana göre..
Sistemi kasmasından bahsetmedim; aksine,
demiştim.
Sizlere GDatayı savunduğum fikri uyandırmasın.
Nasıl siz bilgisayarınızda GData kullanım izlenimlerini buraya aktarıyorsanız, benim yaptığım da odur.
GData çalışan PC de 4 GB Kotalı internet olduğunu da ekleyelim
Kolay gelsin..

Uydu.net ile ilgili bir yazı dizisi yazdıydım. Ona çoğu arkadaşın yorumları oldu. onlara cevap yetiştirirken sizin yazısınızı göz atarak okuyabildim. Bu sebeple bazı yerleri yanlış algılamışım. Yoksa birebir okusaydım, dediğinizi yazmazdım.

Yazdığım yorumumu okumadığınızı sandım. Bu sebeple hüsn-ü niyetle yazdım. Kesinlikle başka bir niyetim yoktur.

Sözümde yanlış birşey olmamasına rağmen kullanmamam daha iyi olurdu. Siz haklısınız.

Diğer yazdıklarınız ise sizin kişisel tecrübenizdir. Saygı duyuyorum.

Ayrıca; sanki yazımda G DATA'ya fazla yüklendiğimi düşünüyorum. Bazı ifadelerimi yumuşatacağım.

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için memnun oldum.

Saygılarımı sunarım.

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence Açıklayan Kardeş Esetin Ceosu:)Ben Tam Tersini Söylicem Bence Kesınlıkle Kullanılmalı 64 bit Windows 7 Kullanıcısıyım Sorunsuz Çalışmakta Ve Kesinlikle Bulamadıgı Virüs Yok Ve İşlem Merkezindeki Boyutu Sadece 2 MB Sessiz Sedasız Çalısan Bi Virüs Herkese Öneririm Saygılar...

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kaspersky internet security 2010 (özellikle 9.0.0.736 CF2 sürümü)
Bitdefender total Security 2010

bu iki virüs yazılımı şiddetle öneririm gerisi fasa-fisodan ibarettir....

not: ben microsoft security essentials kullanıyorum gerçekten test ettiğime göre mükemmel bir koruma sağlıyor..
sistemde kasılma falanda yaşatmıyor ayrıca ücretsiz...
kaspersky labs, microsoft security essentials 'ın mükemmel bir virüs yazılımı olduğunu söylüyor..

metaSt86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kaspersky internet security 2010 (özellikle 9.0.0.736 CF2 sürümü)
Bitdefender total Security 2010

bu iki virüs yazılımı şiddetle öneririm gerisi fasa-fisodan ibarettir....

not: ben microsoft security essentials kullanıyorum gerçekten test ettiğime göre mükemmel bir koruma sağlıyor..
sistemde kasılma falanda yaşatmıyor ayrıca ücretsiz...
kaspersky labs, microsoft security essentials 'ın mükemmel bir virüs yazılımı olduğunu söylüyor..

Bende masaüstü bilgisayarımda Bitdefender IS2010 kullanıyorum, bence de şu anda piyasada bulunan en kaliteli antivirüslerden biri, ayrıca sisteme de aşırı yüklenmiyor. Notebook bilgisayarıma Bitdefender Total Security x64 sürümü yükledim ( Win7 ultimate x64 üstüne ) , süper hızlı gerçekten çok başarılı bir yazılım.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Bence Açıklayan Kardeş Esetin ......

Bazı arkadaşlara söylediğim gibi sizin aracılığınızla tekrar teyit ediyorum.

Mevcut virüsleri bulma ve sezgisel virüs tarama algoritmasının mükemmelliği ile G DATA açık ara öndedir. Tavsiye ederim.

Ancak donanımı yetersiz ve kotalı internet tarifesini kullananlar G DATA'yı tercih ettiğinde sorun yaşayabilir. Bunu belirtmek ile bir tarafı tutmuş olmam. Sizi anlıyorum, yazımı biraz hiciv ile yazdım. Bu sebeple sanki karşı bir firmayı desteklediğim algılanabilir. Fakat ifadelerim çok net ve açık ve seçiktir.

Ben hem G DATA'yı övüyorum, hem de yaşadığım sorunu aktardım. Ayrıca; G DATA'da sorun yaşayan ve memnun olmayan kişilerin sayısı da küçümsenmeyecek boyuttadır.

Sonuç olarak; benim değerlendirmemin kişisel olarak görülmesi lazım. Kesinlikle genelleme yapmak yanlış olur.

Saygılar.

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
G-Data ile sorun yaşayan çok
Kaspersky kullanmayı düşünüyorum :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
G-Data ile sorun yaşayan çok
Kaspersky kullanmayı düşünüyorum :)

PC donanımı yeterli olmayan sistemde G-DATA'yı kullanmak zor. Sistemi kasıp, problemlerin çıkmasına sebep oluyor. Buna dikkat edilmesi lazım.

Sistemi iyi olanların mutlaka kullanması gereken yazılım diye düşünüyorum. İşte iş pc donanımının yeterli olup, olmamasında bitiyor.

barnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bazı arkadaşlara söylediğim gibi sizin aracılığınızla tekrar teyit ediyorum.

.......
Ancak donanımı yetersiz ve kotalı internet tarifesini kullananlar G DATA'yı tercih ettiğinde sorun yaşayabilir. Bunu belirtmek ile bir tarafı tutmuş olmam. Sizi anlıyorum, yazımı biraz hiciv ile yazdım. Bu sebeple sanki karşı bir firmayı desteklediğim algılanabilir. Fakat ifadelerim çok net ve açık ve seçiktir.

............

Saygılar.

katılıyorum, g-data gerçekten sistemi kasan bir antivirüs, bir kez kurdum ama sanırsam donanım yetersiz geldi, makineyi kilitlemeye başlayınca kaldırdım. Bende de tam bir hayal kırıklığı yarattı.

---------- saat 22:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:34 eklenmişti ----------

benimde elimden
birçok anti geçti
avira , eset , f-secure , mcafee , norton
... ama bana en iyi
AVG iyi geldi gerek performans gerek güvenlik açısından

evet gerçekten AVG nin de başarılı bir performansı var, gerçi ben Bitdefender kullanıyorum ama lisans biterse belki avg denerim :)

damapika

Asistan
Reaksiyon puanı
0
piyasa daki bütün antivurus programlarını test ettim

karspersky -sistemin çok iyise 2009 internet securıty öneririm

nod32 eset en makulu bu sistem dusuk olanlar için ve sade kullanıcılar için

G-data çok saglam ama sistemi fazla kasıyor ve video ları bile taraması dezavantaj

Avast-çocuk oyuncagı

avira-sistem dosyalarını silmekle ünlü

mc cafee -kullanışlı deıl
f-scurıty-fazla kasıyor ve baya yer kaplıyor.

AVG- kimi yerde yetersiz kalıyor..

birfender-idare eder.
norton-eski gücü yok
bir microsof tun kini kısmet olmadı onuda yakında denerim

ayrıca tanıdıgım cogu bilgi işlem server larda ya karspersky yada eset nod 32 kullanıyorr
buda benim için etkili oldu deyebilirim ..ben eset nod32 kullanıyom o yuzden

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
piyasa daki bütün antivurus programlarını test ettim

karspersky -sistemin çok iyise 2009 internet securıty öneririm

nod32 eset en makulu bu sistem dusuk olanlar için ve sade kullanıcılar için

G-data çok saglam ama sistemi fazla kasıyor ve video ları bile taraması dezavantaj

Avast-çocuk oyuncagı

avira-sistem dosyalarını silmekle ünlü

mc cafee -kullanışlı deıl
f-scurıty-fazla kasıyor ve baya yer kaplıyor.

AVG- kimi yerde yetersiz kalıyor..

birfender-idare eder.
norton-eski gücü yok
bir microsof tun kini kısmet olmadı onuda yakında denerim

ayrıca tanıdıgım cogu bilgi işlem server larda ya karspersky yada eset nod 32 kullanıyorr
buda benim için etkili oldu deyebilirim ..ben eset nod32 kullanıyom o yuzden

kis 2009da bug var. çok kolay koruması disable edilebiliyor. bizzat gördüm. 2010 sürümü sağlam. ben de nod32 kullanıyorum

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bir Çok Antivirüs Programı Denedim G-DATA Kasmasından Ziraa Sürekli Bir İşlem İçinde Dosyaların Önizlemesini Bile Geciktirdiğini Gördüm . Bu Benim Gibi Dosyalarının yada Programlarının Şık Diye Açılmasını İsteyen Biri için Hiç Hoş Değil ! Virüslere Karşı Başarılı Ama Sisteme Entegre Olup Kendini Esnetme Yeteneği Çok Zayıf

O Yüzden Pek Tavsiye Etmiyorum

Bende Eset Smart Security Kullanıyorum . Ve Bence Sisteme Entegre , Esnekli Ve Güvenlik Olarak Üst Sınıf Bir Program

Virüs Kaçırıyor Diyen Arkadaşlarada Şaşıyorum Hangi Virüsü Kaçırmış ??Şayet Başarısız Kaldığı Virüsler Olabilir Bunlarada Kısa Bir Zamanda Güncelleme ile Çözülüyor . Başarılı Yazılmış Bir Virüs İlk Ortaya Çıktığı Zaman Bütün AV lar Çaresizdir! Tehdit Algılama Testlerinde ESET'in ilk 3 Sıradaki Yeri Garantidir Hangi Test Kurumu Olursa Olsun!

johncena

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 2 senedir hiç ara vermeden G DATA kullandım ve sorunum olmadı hem xp de hem vista da hemde win 7 de pc özelikleri şöyle p4 3.00 Ghz 2 GB RAM
G DATA 2009 surumleri evet dogru kasıyordu 250 300 mb arası ram harcıyordu
ama 2010 surumleri 35 40 mb arası ram harcıyor buda gayet normal hem bitdefender hemde avast tın motor ları kullanıyor 2006 ten beri test lerde zirveyi hiç brakmadı hep birinci
buyrun test
http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests/archive

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
ben 2 senedir hiç ara vermeden G DATA kullandım ve sorunum olmadı hem xp de hem vista da hemde win 7 de pc özelikleri şöyle p4 3.00 Ghz 2 GB RAM
G DATA 2009 surumleri evet dogru kasıyordu 250 300 mb arası ram harcıyordu
ama 2010 surumleri 35 40 mb arası ram harcıyor buda gayet normal hem bitdefender hemde avast tın motor ları kullanıyor 2006 ten beri test lerde zirveyi hiç brakmadı hep birinci
buyrun test
http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/main-tests/archive
:thumbup:
Doğru söze ne denir ? :)

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Lüzum üzerine başlığa anket eklendi. Oylamaya katılabilirsiniz.

Çoğunluğun fikrini ortaya koyacağını düşünüyorum. Bu şekilde daha objektif bir bilgi ortaya çıkacaktır.

Saygılar.