OkanYazico
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Futbol Kursuna Gidemiyorum Hangi Antreynmanları Yaparak gelişebilirim?
Top tekniğimi hocam oTop hakimiyetini geliştirmelisin öncelikle. Top hakimiyetin belirli bir seviyeye geldikten sonra ise pas ve şut çalışırsın.
Arkadaşları ile oynaması maalesef ona birşey kazandırmaz. Ondan daha iyi oynayanlar ile oynayarak kendini geliştirebilir.Bence en iyisi arkadaşlarınla maç oynaman
Bence maç oynayarak kendine en azından birazcık gelişme sağlar.Arkadaşları ile oynaması maalesef ona birşey kazandırmaz. Ondan daha iyi oynayanlar ile oynayarak kendini geliştirebilir.
Öncelikle teknik antrenmanları yapmalısın sonrasında kondisyonunu kurmalısın yetenek hareketlerine çalışmalısın bir kişi ile birlikte ara pas çalışabilirsin, hızlı pas yaparsınız yakından(top hakimiyetini geliştirir). Bacağını kuvvetlendirmen lazım kendine bir atlama ipi almalısın ve egzersizlere başlamalısın. Spor salonuna gidip kas kazanımı yapabilirsin ama gidemezsende sorun yok vücut ağırlığı ile de yapabilirsin ama tavsiyem spor salonu. Esneklik çok önemli esneklik antrenmanları yapmalısın. Bu dediklerimi güzelce uygulayıp yeme içmene de dikkat edersen hızlıca gelişme kaydedersin bak aniden çok iyi olmazsın belki ama gelişim gözle görülür olur. Yağ oranını düşürmeye özen göster yeme içmene dikkat edeceğin için yağdan kaçın. Yağ yakıcı yağlar yemende sorun yok.Futbol Kursuna Gidemiyorum Hangi Antreynmanları Yaparak gelişebilirim?
Yapılacak çok öneri var ama sana tavsiyem PL ve UCL maçlarını izle. Oradaki teknikleri izlemek bile çok şey katıyor. Kendimden biliyorum.Futbol Kursuna Gidemiyorum Hangi Antreynmanları Yaparak gelişebilirim?