Ftp istemcisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ikxan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bildiğiniz hızlı bir Ftp programı var mı? Kaldığı yerden devam edecek, hatta çok parçalı upload yapabilen.

SmartFtp, CuteFtp denenmiştir, kaplumbağ hızında upload yapıyorlar. Başka önerisi olan varsa sevinirim.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
ikxan dedi ki:
Bildiğiniz hızlı bir Ftp programı var mı? Kaldığı yerden devam edecek, hatta çok parçalı upload yapabilen.

SmartFtp, CuteFtp denenmiştir, kaplumbağ hızında upload yapıyorlar. Başka önerisi olan varsa sevinirim.
sercanozturk dedi ki:
CuteFtp ve Filezilla dostum.
CuteFtp denenmiştir

sercanozturk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Talha Ertunç dedi ki:
ikxan dedi ki:

sercanozturk dedi ki:
CuteFtp ve Filezilla dostum.
CuteFtp denenmiştir

O zaman sadece Filezilla:(

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
filezilla...

ftp hakkında çok az bigiye sahip olmama rağmen dediğin özelikler filezillada varr

sercanozturk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Filezilla görsel olarak CuteFtp ve diğerlerinden biraz zayıf gibi görünsede istediklerini onda bulabilirsin.Bunları söylemeyi unutmuştum.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
12 Kb ile upload yapıyor, yavaş gidiyor; explorer daha hızlı ama işte elektrikler, adsl bağlantısı kesildi 3-4 kez. Beşinci denemede explorer %99 da geçersiz işlem yürüttü ;D ne beklerdim zaten microsoft'tan, şu an cinnet geçiyorum inat yaptım :D

Bu arada Teşekkürler

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
cuteftp mi kaplumbağa hızında, bence sen hostingini değiştir ;)

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu arada Smartftp programını kullanmayın katliam. Bağlantı koptuğunda dosyalar ".pureftpd-upload." ile başlayan isimle kalıyor ve ftp programlarının hiçbiri silemiyor. Nette araştırdım ancak serverin dosya yönetici programı varsa siliniyor. Bilgilerinize...

kashna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elektirik gittiğinde program kapanıyor ve her seferinde dosyayı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Zennedersem bu programın kaldeğe yerden devam edebilme özelliği var. Bunu nasıl yapıyoruz bilen var mı arkadaşlar?