Fringe Finalin Ardından

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmethz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
484732_10151242784168668_1383938715_n.jpg

Arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle 5 sezon devam eden bilim-kurgu dizimiz Fringe bize veda etti. 4-5 bölümdür dizinin nasıl biteceği aşağı yukarı belliydi. Bol duygu yüklü sahnelere şahit olduk. Yorumlarımızı, eleştirilerimizi burada yapalım.

lütfen izlemeyenler yorumlarını sonraya saklasın

Final bölümü için bir tanıtım videosu daha:
[video=youtube;x4jptm7Yedo]http://www.youtube.com/watch?v=x4jptm7Yedo[/video]

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Final güzeldi ve tüm bölümleri birleştiren bir mantıkla bitti.
Oda numarasına bile bir anlam yüklemişler (513 - sezon 5, bölüm 13) ama benden kaçmaz :)

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
iyisiyle kötüsüyle bitiridik.Ben daha güzel bir final bekliyordum.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
iki bölümde de Astrid olmasa işleri işti, parlak fikirler ondan çıktı. Walter'ın ilk defa Astrid'in adını düzgün söyleyişi de duygulandırdı.
vlcsnap_2013_01_21_15h09m18s48.png

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Walter sonunda geleceğe gidiyor, antik cihazı yapıp geçmişe yolluyor.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Ben çok fazla üzüntü duyanlardanım film bitti diye. Film diyorum çünkü benim için dizi değil film tadında bir yapıttı Fringe... Yerini asla hiç bir dizi alamayacak.

Keşke bir süpriz yapsalar yeni bir sezon daha geliyor deseler. Ama böyle bişey olmayacak bunu da biliyorum.

Artık Continuum dizisinin yeni sezonunun başlamasını bekliyorum. Zira Fringe tadında biraz. Fakat tabi onun gibi olamaz . En azından şimdilik.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Ben çok fazla üzüntü duyanlardanım film bitti diye. Film diyorum çünkü benim için dizi değil film tadında bir yapıttı Fringe... Yerini asla hiç bir dizi alamayacak.

Keşke bir süpriz yapsalar yeni bir sezon daha geliyor deseler. Ama böyle bişey olmayacak bunu da biliyorum.

Artık Continuum dizisinin yeni sezonunun başlamasını bekliyorum. Zira Fringe tadında biraz. Fakat tabi onun gibi olamaz . En azından şimdilik.

Yerli versiyonu çekilir: Pirinç...

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence yerli versiyonun adı " Frında " olur. Millet su dolu tankın içine girmek yerine körüklenmiş fırının içine girerler :D
Şaka bii yana ben gerçekten üzüldüm. Çok seviyordum diziyi. Şimdi hangi diziye başlamalıyım bilemiyorum. :/

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son bölüm tam anlamıyla veda etmek içindi.Ağlamamak için çok çaba sarfettim :( Sdn de fringe severler olduğunu bileydim keşke baştan, bir hayran sayfası falan mı açsak bilemedim :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Walter sonunda geleceğe gidiyor, antik cihazı yapıp geçmişe yolluyor.
Tamam walter gözcü michael ile geleceğe gidiyor da, antik cihaz muhabbeti 3.sezon sonundaydı first people kitap vs vs peterın silinmesi sen olayları karıştırdın galiba

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bilim kurgu ve dramın bu kadar başarılı iç içe geçtiği başka diziye rastlamadım bitişi büyük boşluk oldu..

Reaksiyon puanı
189
Bittiyse artık ben izlemeye başlayabilirim :D Neyse finalleri bir atlatayım da sonra yardırırım :D

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şimdiye kadar izlediğim en iyi diziydi.
Bittiğine çok üzüldüm :(
Walter Bishop karekteri unutulmaz.

91bulent91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 senedir haftalık takip ediyorum bu sene spartacus de bitecek hayırlısı bakalım ne seyredicez

iski84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
severek izlediğim bir dizi daha bitti. zaten bu sezon sanki "artık bitsin" der gibi başlamıştı. eğer önceki sezonlarda neler yaşandığını fazla düşünmez daha doğrusu fazla kurcalamazsanız, final tatmin edici gelecektir. ama benim düşüncem son sezon daha uzun tutularak bütün senaryo birbiriyle ilişkilendirilip bir bütün haline getirilerek bitirilebilirdi.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
HIMYM ve Shameless dizilerini takip ediyorum da baktığı kadarıyla Fringe çok seven var. Bir de finali için konu açılıyorsa yeterli :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
HIMYM ve Shameless dizilerini takip ediyorum da baktığı kadarıyla Fringe çok seven var. Bir de finali için konu açılıyorsa yeterli :)

Shameless'ın yeni sezon ikinci bölümü de çıktı bu arada.:lol:

Yerini doldurmayacak olsa da ben de Continuum dizisini bekliyorum, ne de olsa Kanada yapımı. Fringe dizisi Amerikan menşeili olsa da çoğu bölüm Kanada'da çekildi. Pilot bölümden, küçük Etta ile parkta piknik yaptıkları set dahil :clover:

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Benim için tam hayal kırıklığı oldu. Ne bölümler gördük, ne duygu patlamaları yaşadık.
Bence çok yavan kaldı sezon finali daha vurgulu olabilirdi.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O değil de bir David Robert Jones vardı o adama ne oldu?

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Tamam walter gözcü michael ile geleceğe gidiyor da, antik cihaz muhabbeti 3.sezon sonundaydı first people kitap vs vs peterın silinmesi sen olayları karıştırdın galiba

Dizi zaten karışmadı mı birden fazla zaman çizgisi var.. :)

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=7414]Jojoba[/MENTION] biliyorum hocam izledim :) Kaçmaz :D

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kayda değer birkaç diziden biri bitti
ayrıca sg yi özledim ben

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sezon finali değil miydi :( ama ne güzel devam ediyorduk :( ama peter öyle bir bakış attı ki talebe göre devamı gelebilir yada en azından bir sinema filmi...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
O değil de bir David Robert Jones vardı o adama ne oldu?
4. sezon 21. bölümde Olivia Dunham psişik-kinetik güçleriyle David Robert Jones'u rahmetli etti.

[video=youtube;fFipb8kF27c]http://www.youtube.com/watch?v=fFipb8kF27c[/video]

ah o Olivia'nın "Dunham" diye telefonu açışı yok mu o bile özlenir :wub:

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Ben finalde bir ters köşe falan yaparlar mı acaba diyordum. Sönük bir final oldu bence...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bu kadar sıradışı bir diz için bu kadar sıradan bir final beklemiyordum.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ilk sezonun ortalarinda izlemekten SIKILMISTIM ama simdi tekrar saracam diziye. umarim ileriki bolumler icin ettiginiz laflar icin konuya donup size tesekkur ederim :)

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
keşke daha iyi bir final olsaydıda, biraz dizinin adına yakışsasydı. karanbole bir final uygulamışlar. çok kötü değildi ama. daha iyisi yakışırdı fringemize

birde dizinin müziğini asla unutmayacağım.

birde dizinin müziğini asla unutmayacağım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gözcüler o çocuk sayesinde tarihten silindi iseler yani geçmişte eylülde olmadı ise eylülün yardımları ile peter yaşamıştı buda bence bir kurgu hatası oluşturdu kanısındayım