Merhabalar bu formu açmamın sebebi aşırı düşük fps ama bilgisayarım iyi ve bilgisayarı iade etmek istedim ancak kanıt olmadığından kabul edilmedi bu yüzden aynı bilgisayara sahip kişiler lütfen bana ulaşsın bilgisayar: MSI gf65 thin 10ue 055-tr
Hangi oyunda olduğunu yazın ondan sonra oyun içinde msi afterburner ile fpsinize bakın ve ekran görüntüsü alın. Bunu yanında aynı sistemli bir bilgisayarın testinide koyarsanız iade almak zorunda olurlar.Merhabalar bu formu açmamın sebebi aşırı düşük fps ama bilgisayarım iyi ve bilgisayarı iade etmek istedim ancak kanıt olmadığından kabul edilmedi bu yüzden aynı bilgisayara sahip kişiler lütfen bana ulaşsın bilgisayar: MSI gf65 thin 10ue 055-tr
Ayrıca sıcaklık değerlerini ve virüs taraması sonuçlarınıda bir yere not edin.Hangi oyunda olduğunu yazın ondan sonra oyun içinde msi afterburner ile fpsinize bakın ve ekran görüntüsü alın. Bunu yanında aynı sistemli bir bilgisayarın testinide koyarsanız iade almak zorunda olurlar.
sıcaklık değerleri iyi değil normal fps düşüşü.Merhabalar geç yazdığım için özür dilerim.Bilgisayar CS:GO da orta ayarlarda ortalama 120 fps alıyor sıcaklık değeri ise maksimum CPU:92 derece GPU: 87 derece.Bilgisayar Forza Horizonda ise orta ayarlarda ortalama 60 fps alıyor sıcaklık aynı şekilde CS:GO dakilerle aynı sadece GPU 90 derece görmüştür.Unturned ortalama 70 fps alıyorum sıcaklık değerleri (maximum) CPU:94 GPU 91
Sıcaklık değerlerini düşürdükten sonra dahi oyuna girsem 30-40 derecede fps maksimum 160 oluyor (CS:GO)sıcaklık değerleri iyi değil normal fps düşüşü.
sadece cs go mu diğer oyunlarda var mı bu sorun. Daha büyük oyunlarda mesela.Sıcaklık değerlerini düşürdükten sonra dahi oyuna girsem 30-40 derecede fps maksimum 160 oluyor (CS:GO)
Forza Horizon 3 bazen fps 30a kadar düşüyorsadece cs go mu diğer oyunlarda var mı bu sorun. Daha büyük oyunlarda mesela.
Açtıktan yaklaşık 30 dakika sonra 90 dereceleri görmeye başlıyor fps değerleri hemen hemen aynı oluyorısı değerleri neler oyunda ? 90 dereceden yüksek ise normal droplar.
Aslında bilgisayarı satmayı düşünüyorum hem yeterli performansı vermiyor hemde çok ısınıyor dün Unturned oynarken çok ısındığını farkettim oyunu kapayıp bekledim ancak bilgisayar ısınmaya devam edip kendini kapadı sonra bilgisayarı 30 dereceye indirip tekrar oyuna devam ettimAçtıktan yaklaşık 30 dakika sonra 90 dereceleri görmeye başlıyor fps değerleri hemen hemen aynı oluyor
servise göndermeyi deneyebilirsiniz çok güzel bilgisayar aslında.Açtıktan yaklaşık 30 dakika sonra 90 dereceleri görmeye başlıyor fps değerleri hemen hemen aynı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında bilgisayarı satmayı düşünüyorum hem yeterli performansı vermiyor hemde çok ısınıyor dün Unturned oynarken çok ısındığını farkettim oyunu kapayıp bekledim ancak bilgisayar ısınmaya devam edip kendini kapadı sonra bilgisayarı 30 dereceye indirip tekrar oyuna devam ettim
Termal macun sürüp bide fan alın böylece ısınma değeri düşerAçtıktan yaklaşık 30 dakika sonra 90 dereceleri görmeye başlıyor fps değerleri hemen hemen aynı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında bilgisayarı satmayı düşünüyorum hem yeterli performansı vermiyor hemde çok ısınıyor dün Unturned oynarken çok ısındığını farkettim oyunu kapayıp bekledim ancak bilgisayar ısınmaya devam edip kendini kapadı sonra bilgisayarı 30 dereceye indirip tekrar oyuna devam ettim
Teşekkürler ama yinede fps değerleri çok düşük satmayı düşünüyorumTermal macun sürüp bide fan alın böylece ısınma değeri düşer