oynadığım notebook minimum ayarlarda sea of thieves karşılıyor ancak bu yeterli olmuyor herşeyi en düşüğe çeksemde yinede fps droplar takılmalar alıyorum bunu çözecek sistemimi hızlandırabilecek çözüm yolları var mı neler deneyebilirim
Notebook'un tam özellikleri nedir?oynadığım notebook minimum ayarlarda sea of thieves karşılıyor ancak bu yeterli olmuyor herşeyi en düşüğe çeksemde yinede fps droplar takılmalar alıyorum bunu çözecek sistemimi hızlandırabilecek çözüm yolları var mı neler deneyebilirim
LENOVO IDEAPAD 320 CORE İ5 7200U 2.5GHZ-4GB RAM-1TB HDD-15.6"-920MX 2GB-W10Notebook'un tam özellikleri nedir?
Sistemin yetersiz ise yapacak pek bir şey yok ama sistemin yetiyor yine de fps drop alıyorsan çözümü bulunabilir. Sistemini atar mısın?oynadığım notebook minimum ayarlarda sea of thieves karşılıyor ancak bu yeterli olmuyor herşeyi en düşüğe çeksemde yinede fps droplar takılmalar alıyorum bunu çözecek sistemimi hızlandırabilecek çözüm yolları var mı neler deneyebilirim
LENOVO IDEAPAD 320 CORE İ5 7200U 2.5GHZ-4GB RAM-1TB HDD-15.6"-920MX 2GB-W10Sistemin yetersiz ise yapacak pek bir şey yok ama sistemin yetiyor yine de fps drop alıyorsan çözümü bulunabilir. Sistemini atar mısın?
Sıcaklık değerlerin ne?LENOVO IDEAPAD 320 CORE İ5 7200U 2.5GHZ-4GB RAM-1TB HDD-15.6"-920MX 2GB-W10
hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz hocamoynadığım notebook minimum ayarlarda sea of thieves karşılıyor ancak bu yeterli olmuyor herşeyi en düşüğe çeksemde yinede fps droplar takılmalar alıyorum bunu çözecek sistemimi hızlandırabilecek çözüm yolları var mı neler deneyebilirim
sıcaklık değerlerine oyun içinde hiç bakmadım ama epey ısınıyor normal bir sıcaklık değil nasıl tam öğrenebilirimSıcaklık değerlerin ne?
MSI Afterburner indir. Eğer ayar yapamazsan bu videoya baksıcaklık değerlerine oyun içinde hiç bakmadım ama epey ısınıyor normal bir sıcaklık değil nasıl tam öğrenebilirim
bildirim ayarları senin dediğin gibi en iyi performansa getirme görüntüleme ayarlarındanda en iyi performans temp klasörü temizleme disk temizleme gibi çözümler denedimhocam pil bölümünden en iyi performansa getirmeyi dendinizmi
hocam nvidia denetim masaındanmı yaptınız yoksa windows un kendi pil bölümündenmibildirim ayarları senin dediğin gibi en iyi performansa getirme görüntüleme ayarlarındanda en iyi performans temp klasörü temizleme disk temizleme gibi çözümler denedim
Dedim ya o tür şeyleri denedim windows nvidia intelhocam nvidia denetim masaındanmı yaptınız yoksa windows un kendi bil bölümündenmi
hocam nvidia denetim masaındanmı yaptınız yoksa windows un kendi bil bölümündenmi
unlostun fps artırma videosunuda uyguladım en son attığınıhocam nvidia denetim masaındanmı yaptınız yoksa windows un kendi pil bölümündenmi
Unlost'un hızlandırma videolarını yapmamanı öneririm.Dedim ya o tür şeyleri denedim windows nvidia intel
Mesaj otomatik birleştirildi:
unlostun fps artırma videosunuda uyguladım en son attığını
Kafasına göre ne olduğunu anlamıyorum bende düz yürüyom mesela takılıyo Takıldığı için w dan elimi çekiyom geri gelince bi bakmışım 2 katı ilerlemişfps değerleriniz sabitmi yoksa sürekli inip çıkıyormu hocam
İşlemciye ne kadar yük biniyor?Kafasına göre ne olduğunu anlamıyorum bende düz yürüyom mesela takılıyo Takıldığı için w dan elimi çekiyom geri gelince bi bakmışım 2 katı ilerlemiş
Msi afterburner indirdim oyun içinde biraz kullanıp değerleri atayım mıİşlemciye ne kadar yük biniyor?
EvetMsi afterburner indirdim oyun içinde biraz kullanıp değerleri atayım mı
Gpu 73 derece 80 %
Unlost'un dediği herşeyi yaptım. Çok teşekkürler abi artık 60 FPS GTA 5 oynayabiliyorum.Unlost PC'den anlamıyor onun bildiği tek şey oyun oynamak.
Sendemi aynı notebook kullanıyorsunHocam sistem iyide ram biraz az gibi mesela gta 5 te de aynı problem vardır ram 4gb ise droplar yaşanır en az bir 4 daha koyman lazım bence... En azından ben öyle yaptım 4gb yetersiz hele ki win 10 kullanıyorsan... şuan 8 gb bile yetersiz diyenler var![]()
Oyun optimizasyonundan dolayı olabilir mi? En yüksek kaç FPS aldın?Gpu 73 derece 80 %
Cpu 75 80 arası derecesi
Fpsmde 9 ile 30 arası seyrediyor ve mesela sea of thieves de test ettim zaten top atıyorum gemiye fpsim 3 e düşüyor
Aynı laptop değil ama Unlost'un yaptığı ayarlar oyunun mekaniklerine de zarar veriyor bilgisayarın kendisine de zarar veriyor.Sendemi aynı notebook kullanıyorsun
GPU sıcaklığı normal ama CPU sıcaklığı yüksek.Gpu 73 derece 80 %
Cpu 75 80 arası derecesi
Fpsmde 9 ile 30 arası seyrediyor ve mesela sea of thieves de test ettim zaten top atıyorum gemiye fpsim 3 e düşüyor
oyun ayarlarımın hepsi en düşük çözünürlük 540p fps sabitleme açık çok uçup kaçmaya çalışmasın diyeOyun optimizasyonundan dolayı olabilir mi? En yüksek kaç FPS aldın?
Aynı laptop değil ama Unlost'un yaptığı ayarlar oyunun mekaniklerine de zarar veriyor bilgisayarın kendisine de zarar veriyor.
notebook soğutucu almayı düşündüm ama pek güvenemedim sonuçta kim bilir o fanlar boşa dönüyoda olabilirOyun optimizasyonundan dolayı olabilir mi? En yüksek kaç FPS aldın?
Aynı laptop değil ama Unlost'un yaptığı ayarlar oyunun mekaniklerine de zarar veriyor bilgisayarın kendisine de zarar veriyor.
GPU sıcaklığı normal ama CPU sıcaklığı yüksek.
yok hocam ama bendede benzer lenovo var ama 4gb ram ve ssd eklemesi yapılmış haliotebook kullanıyorsun
çok fazla bütçem yok ram ya da ssd tercih etmem gerekiyor ayrıca notebook arkasını açtıracak güvenilir biri tanımıyorum yaşadığım ilçede servisde kabul edermi bilmem uzun sürecek bide işlemler garanti bittiği içinyok hocam ama bendede benzer lenovo var ama 4gb ram ve ssd eklemesi yapılmış hali![]()
sorun ne olabilir hdd de falan mı minimum ayarları karşılıyor bir şekilde oynayabilmem gerekEkli dosyayı görüntüle 109853
540p de iyi fps alman lazım senin. demekki bir sorun var