FPS Savaş Oyun Önerisi

Daryl1dx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İyi geceler herkese. Çoğunlukla FPS askeri savaş oyunları oynarım. Binlercesini bitirmişimdir, bundan oldukça eminim :D Şimdi de oynayacak oyun bulamıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Bitirdiğim bilindik oyunlardan bazıları;

- Medal of Honor Serisi
- Call of Duty Serisi
- Crysis 1-2 ve 3
- Metro serisi
- Insurgency ve Insurgency Sandstorm
- Battlefield 2, Bad Company 2, BF3 ve BF4

Genellikle günümüz teknolojilerini içeren askeri savaş oyunlarını oynuyorum. Hatta genellikle değil çoğunlukla :D Özellikle de Medal of Honor Warfighter. Oyun bulamadıkça dönüp dolaşıp tekrar onu bitiriyorum... Tavsiyelerinizi bekliyorum hocam. Tekrardan iyi geceler dilerim. Sistemim;

-NVIDIA GTX 1650
- Intel i5 9300h
- DDR4 16GB Ram

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Battlefield 1 ve 5 göremedim. Oynayabilirsiniz. Sıkılırsanız multiplayer da var.

Daryl1dx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Battlefield 1 ve 5 göremedim. Oynayabilirsiniz. Sıkılırsanız multiplayer da var.
Hocam BF5'i kapalı betasındayken oynama şansım olmuştu. Pek sevmedim açıkcası. İkinci Dünya Savaşı temasından bir tık uzak gibi geldi. BF1'i ise MultiPlayer kısmını pek sevmiyorum. Günümüz teknolojileri vs. olmayınca pek hoşuma gitmiyor maalesef oyunlar. Single-Player modunu çok severek bitirmiştim ama...

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Hocam BF5'i kapalı betasındayken oynama şansım olmuştu. Pek sevmedim açıkcası. İkinci Dünya Savaşı temasından bir tık uzak gibi geldi. BF1'i ise MultiPlayer kısmını pek sevmiyorum. Günümüz teknolojileri vs. olmayınca pek hoşuma gitmiyor maalesef oyunlar. Single-Player modunu çok severek bitirmiştim ama...
Anladım. Tabi sizin fikriniz. Ben her yönüyle beğenerek oynuyorum. Multiplayer haritalar mükemmel.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
İyi geceler herkese. Çoğunlukla FPS askeri savaş oyunları oynarım. Binlercesini bitirmişimdir, bundan oldukça eminim :D Şimdi de oynayacak oyun bulamıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. Bitirdiğim bilindik oyunlardan bazıları;

- Medal of Honor Serisi
- Call of Duty Serisi
- Crysis 1-2 ve 3
- Metro serisi
- Insurgency ve Insurgency Sandstorm
- Battlefield 2, Bad Company 2, BF3 ve BF4

Genellikle günümüz teknolojilerini içeren askeri savaş oyunlarını oynuyorum. Hatta genellikle değil çoğunlukla :D Özellikle de Medal of Honor Warfighter. Oyun bulamadıkça dönüp dolaşıp tekrar onu bitiriyorum... Tavsiyelerinizi bekliyorum hocam. Tekrardan iyi geceler dilerim. Sistemim;

-NVIDIA GTX 1650
- Intel i5 9300h
- DDR4 16GB Ram
Popüler olan savaş oyunlarını oynamışsınız zaten.Eğer savaş oyunu olma zorunlu değilse Black Mesa oynamanızı öneririm.

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Artık singleplayer oyunlardan multiplayer'a terfi etme vaktin gelmiş. Escape From Tarkov, Rainbow Six Siege sana hitap edecektir.

Daryl1dx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
@grimes08,
Popüler olan savaş oyunlarını oynamışsınız zaten.Eğer savaş oyunu olma zorunlu değilse Black Mesa oynamanızı öneririm.
Hocam maalesef onu da bitirdim :( Daha doğrusu bütün Half-Life serisini.
Artık singleplayer oyunlardan multiplayer'a terfi etme vaktin gelmiş. Escape From Tarkov, Rainbow Six Siege sana hitap edecektir.
Hocam Tarkov hariç onları da oynadım... R6 oyununda en fazla elmas kümesine kadar çıkabildim ardından bıraktım zaten. Yeni güncellemeler ile oyunu sevmedim pek. CS:GO da aynı şekil Suprem rankındayım. Ama uzun bir süreliğine, oyunda artan aşırı derecede hileciler yüzünden ara verdim.

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Squad ve hell let loose