ScorFy
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 363
Merhabalar ben bir monster kullanıcısıyım ve bildiğiniz gibi Epic games gta 5 verdi bende herkes gibi heyecanla aldım yükledim kurdum. Her şey normaldi istediğim fps değerlerini alıyordum yaklaşık 75 80 ve bu sayı bir aralar 60 civarına düştü. Yaklaşık bir ayda bu kadar düştü bende artık çok daha fazla save var daha çok yoruluyor dedim bıraktım çok irdelemedim sonra oyun bitti hâla 55 60 fps yaķlaşık 15 gün falan oynamadım sonra kuzenimle birlikte internette bir şey gördük online girelim dedik. Bende 60 fps oynarım dedim girdim oyuna ( kuzenimin pc kötü ) kuzenimi beklerken offline oyniyim dedim demez olaydım oyun 60 fps de açılıp 2 dk ardından araca bindim mouseyi çevirdim 45 fps araç kullanırken 35 fps baya sinirlendim tabi ki diger oyunlarda fps limit olayı var bakmıyorum anlamadım. Dedim bari cs bakayım cs ye girdim normalde 230 fps şuanda ise 160 180 arası pc de ram kullanımı çok yüksek onu fark ettim, cpu 4.5 Ghz maximum oluyordu şuan 3.90 civarı, gpu zaten baya fazla kullanılıyor çözüm istiyorum evde pc yi genel olarak ben kullanıyorum bir arıza yoktur umarım aile dramı olsun istemem.
Genel olarak aktif olurum ilk 2 gün.
Genel olarak aktif olurum ilk 2 gün.