- Konuyu başlatan
İzinlerde bunlar yazıyor hocam..Uygulamanin veri geçmişine bak upload var mi? Yoksa 5-10mb ve fazlasi sorun yok.
İzinlerde bunlar yazıyor hocam..Uygulamanin veri geçmişine bak upload var mi? Yoksa 5-10mb ve fazlasi sorun yok.
İzinlerde bunlar varEğer kullanıcı sözleşmesinde varsa böyle bir madde istedikleri fotoğrafi veri tabanlarına kaydedip kullanabilirler ama kimseinin sizin fotoğrafınızı ömür boyu saklayabileceğini sanmıyorum.
Dünyanın en büyük foto bulut deposu olan Dropbox bile en fazla 5 yıl saklıyor fotoğrafları.
(Hiçbir işlem yapılmazsa)
Hocam güvenli ya sizde abarttınız iyice.10 MB gözüküyor 5 foto geri getirmiştim. O fotoları mı görebilecek sahibi sadece o mu demek oluyor bu yoksa güvenli hiç bişeyi göremicek mi oluyor ?
Dosya erişimine izin verdiysen gitmiştir fakat bir şey olmaz kaç kişi indiriyor sonuçta. Hem eğer indirdiğin uygulamanın yapımcısı bilindikse verileri sızdıramazlar.Bi arkadaş çoktan veri tabanına gitmiştir dyor hocam gitmiş midir. Uygulamadan çıkıp girince bile yeniden başlatmak gerekiyor fotolar durmuyor yani. Var mıdır herşeyi kaydeden bir veri tabanı. Yani üreticisinin eline gidiyor mu fotolar sahiden. Yoksa veri tabansız çalışan bi uygulama mı sadece.
Böyle eski konuları hortlatıyorlar ben de yeni konu sanıp mesaj yazıyorum@Overclocked, konu sahibi gökyüzüne piyufff!.