- Reaksiyon puanı
- 21
yeni bir hobi olarak fotoğrafçılıkla ilgilenmeye başladım yavaştan ama şuanlık telfonla idare ediyorum prof makineye geçmek şart mıdır sizce?
Bence biraz daha telefonla gidip sonra bir fotoğraf makinesine geçebilirsinizyeni bir hobi olarak fotoğrafçılıkla ilgilenmeye başladım yavaştan ama şuanlık telfonla idare ediyorum prof makineye geçmek şart mıdır sizce?
teşekkür ederimHayır şart değildir. Orta segment bir telefonun kamerasıyla çok güzel fotoğrafçılık yapabilirsiniz.
ben de böyle düşündüm ilk etap içinBence biraz daha telefonla gidip sonra bir fotoğraf makinesine geçebilirsiniz
Şart olduğunu düşünmüyorum.yeni bir hobi olarak fotoğrafçılıkla ilgilenmeye başladım yavaştan ama şuanlık telfonla idare ediyorum prof makineye geçmek şart mıdır sizce?
Yani şimdi telefonunla basla sonra makinasını alırsin sonra prof bişeyler alırsın bi ara fotoğraf makinesi bakarken proflarada bakmıştık çok pahalı cihazlaryeni bir hobi olarak fotoğrafçılıkla ilgilenmeye başladım yavaştan ama şuanlık telfonla idare ediyorum prof makineye geçmek şart mıdır sizce?