Headhunter
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 8
20 yaş üstü çoğunluktaymış içim rahatladı bian ergen doldu zannetmiştim
Malesef; burada düşüncelerimi özgürce ifade etme serbestliği olmadığından net olarak yazamıyorum! Çünkü; editöryal kısım bile yetkinliği olmayan kişilere bırakılmış.
Özetle; Umduğum ortamı bulamadım, tahmin ettiğim gibi forum asıl amacından sapmış, alakasız kategorilerle yayılmış, geyik tavan yapmış. Her ne kadar teknolojiyi PC dergilerinden takip etsenizde, genel olarak buradakilerin hepsi sadece merak, yani son kullanıcı/tüketici. Üretici veya geliştirici potansiyeli taşıyan bir kaç kişi dışında kimseyi göremedim. Burada daha fazla durmamın zaman kaybı olacağı, düşüncesindeyim.
Türkiye'de doğru düzgün bir teknoloji forumu oluşana kadar yabancı forumlara devam.
Sizlere başarılar dilerim.
Malesef; burada düşüncelerimi özgürce ifade etme serbestliği olmadığından net olarak yazamıyorum! Çünkü; editöryal kısım bile yetkinliği olmayan kişilere bırakılmış.
Özetle; Umduğum ortamı bulamadım, tahmin ettiğim gibi forum asıl amacından sapmış, alakasız kategorilerle yayılmış, geyik tavan yapmış. Her ne kadar teknolojiyi PC dergilerinden takip etsenizde, genel olarak buradakilerin hepsi sadece merak, yani son kullanıcı/tüketici. Üretici veya geliştirici potansiyeli taşıyan bir kaç kişi dışında kimseyi göremedim. Burada daha fazla durmamın zaman kaybı olacağı, düşüncesindeyim.
Türkiye'de doğru düzgün bir teknoloji forumu oluşana kadar yabancı forumlara devam.
Sizlere başarılar dilerim.
35+ ... ama kaç + onu söylemeyeceğim
36 yada 37
anlaşilan her kesime hitap edebilen bi forum ... ( bu arada 22 )
yok yok yanliş anlaşilma olmasin amacim sitenin büyüklügünü anlatmaktıbenim yorumumun üzerine olmadı şimdi bu laf
2009'da 19, 2010'da 20, 2011 de 21, 2012'de 22 ye girdin yaşlılık psikolojisi mi başladı acaba ilk sayfada 2009'da 19 yazıyordu ondan yazdım yanlış anlamaBen şimdi 21 yaşındayım anketin güncellenmesi gerekiyor
2009'da 19, 2010'da 20, 2011 de 21, 2012'de 22 ye girdin yaşlılık psikolojisi mi başladı acaba ilk sayfada 2009'da 19 yazıyordu ondan yazdım yanlış anlama