craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
Bedenim 24'u doldurdup 25'den gun aldi ama ruhum 40'i coktan gecti...
Bir de zeka yaşı ortalamasını ölçmek lazım
Yaa ben bu forumla tanıştığımda 28 dim şimdi 32 olduk ben bu yaşımın daha fazla artmasını istemiyorum. Ne yapabilirim acaba??.. Bi fikri olan var mı??..
Senin bir ayak çukurda hocam geri dönüşü yok artık pil bitmek üzere sarj felan kurtarmaz seniYaa ben bu forumla tanıştığımda 28 dim şimdi 32 olduk ben bu yaşımın daha fazla artmasını istemiyorum. Ne yapabilirim acaba??.. Bi fikri olan var mı??..
Yaşınız kaç diye soruyorlar.. Bende yalan söylemeyi uygun görmediğim için neyse onu söylüyorum ama işte yaşın ilerlemesi hiç iyi değil.. Gençliğinizin kıymetini bilin çocuklar.. Benim 20 li yaşlarım gidince baya üzülmüştüm..Çaktırmaaa
Yaşınız kaç diye soruyorlar.. Bende yalan söylemeyi uygun görmediğim için neyse onu söylüyorum ama işte yaşın ilerlemesi hiç iyi değil.. Gençliğinizin kıymetini bilin çocuklar.. Benim 20 li yaşlarım gidince baya üzülmüştüm..
Seneye felan evlenirsen hocam 1-2 senede çıkarsın merak etme sen dırdıra gelemiyorsun biliyorumBenim daha 5-6 senem var 20'lerden çıkmak için En güzel yıllar hakikaten de Hayat ile ilgili en çok şey öğrendiğimiz yıllar
Yüksek gerilim hattına bağlasan kurtarmaz diyorsun yanii.. İyi o zaman arkamdan senide beklerim büyük bi heycanla..Senin bir ayak çukurda hocam geri dönüşü yok artık pil bitmek üzere sarj felan kurtarmaz seni
Offf ne yaptın hocam sen ya 2-3 gün gelmiyorum buralaraYüksek gerilim hattına bağlasan kurtarmaz diyorsun yanii.. İyi o zaman arkamdan senide beklerim büyük bi heycanla..
İki arkadaş ahirette futbol varmı diye merak etmişler.. İkisi Dünyadayken anlaşmışlar hangimiz önce ölürsek diğerine ahirette futbol varmı yokmu rüyasında söylesin diye anlaşmışlar.. Bu arkadaşlardan birisi nihayet ölmüş aylar sonra diğer arkadaşının rüyasına gelmiş.. Ve demişki..
Sana bir iyi bir kötü haberim var demiş arkadaşı çabuk söyle önce iyi haberi söyle nedir demiş..
Ahirette futbol var her hafta arkadaşlarla toplanıp maç yapıyoruz demiş.. O çok güzel demiş peki kötü haber nedir demiş..
Bu hafta bizim kalede sen varsın demiş..
Yanii bizim kalede olacağın zamanı sana haber veririm.. @-Beneficence-
Seneye felan evlenirsen hocam 1-2 senede çıkarsın merak etme sen dırdıra gelemiyorsun biliyorum