Forumun yaş ortalaması

Kaç yaşındasınız?

• Kullanılan toplam oy
    451

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bir de zeka yaşı ortalamasını ölçmek lazım :angry:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaa ben bu forumla tanıştığımda 28 dim şimdi 32 olduk ben bu yaşımın daha fazla artmasını istemiyorum. Ne yapabilirim acaba??.. Bi fikri olan var mı??..:D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Yaa ben bu forumla tanıştığımda 28 dim şimdi 32 olduk ben bu yaşımın daha fazla artmasını istemiyorum. Ne yapabilirim acaba??.. Bi fikri olan var mı??..:D
Senin bir ayak çukurda hocam geri dönüşü yok artık pil bitmek üzere sarj felan kurtarmaz seni :P :D:D:D:D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaşınız kaç diye soruyorlar.. Bende yalan söylemeyi uygun görmediğim için neyse onu söylüyorum ama işte yaşın ilerlemesi hiç iyi değil..:D Gençliğinizin kıymetini bilin çocuklar..:D Benim 20 li yaşlarım gidince baya üzülmüştüm..

Reaksiyon puanı
189
Yaşınız kaç diye soruyorlar.. Bende yalan söylemeyi uygun görmediğim için neyse onu söylüyorum ama işte yaşın ilerlemesi hiç iyi değil..:D Gençliğinizin kıymetini bilin çocuklar..:D Benim 20 li yaşlarım gidince baya üzülmüştüm..

Benim daha 5-6 senem var 20'lerden çıkmak için :) En güzel yıllar hakikaten de :) Hayat ile ilgili en çok şey öğrendiğimiz yıllar :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Senin bir ayak çukurda hocam geri dönüşü yok artık pil bitmek üzere sarj felan kurtarmaz seni :P :D:D:D:D
Yüksek gerilim hattına bağlasan kurtarmaz diyorsun yanii..:D İyi o zaman arkamdan senide beklerim büyük bi heycanla..:D

İki arkadaş ahirette futbol varmı diye merak etmişler.. İkisi Dünyadayken anlaşmışlar hangimiz önce ölürsek diğerine ahirette futbol varmı yokmu rüyasında söylesin diye anlaşmışlar.. Bu arkadaşlardan birisi nihayet ölmüş aylar sonra diğer arkadaşının rüyasına gelmiş.. Ve demişki..

Sana bir iyi bir kötü haberim var demiş arkadaşı çabuk söyle önce iyi haberi söyle nedir demiş..
Ahirette futbol var her hafta arkadaşlarla toplanıp maç yapıyoruz demiş.. O çok güzel demiş peki kötü haber nedir demiş..
Bu hafta bizim kalede sen varsın demiş..:D

Yanii bizim kalede olacağın zamanı sana haber veririm.. @-Beneficence- :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Yüksek gerilim hattına bağlasan kurtarmaz diyorsun yanii..:D İyi o zaman arkamdan senide beklerim büyük bi heycanla..:D

İki arkadaş ahirette futbol varmı diye merak etmişler.. İkisi Dünyadayken anlaşmışlar hangimiz önce ölürsek diğerine ahirette futbol varmı yokmu rüyasında söylesin diye anlaşmışlar.. Bu arkadaşlardan birisi nihayet ölmüş aylar sonra diğer arkadaşının rüyasına gelmiş.. Ve demişki..

Sana bir iyi bir kötü haberim var demiş arkadaşı çabuk söyle önce iyi haberi söyle nedir demiş..
Ahirette futbol var her hafta arkadaşlarla toplanıp maç yapıyoruz demiş.. O çok güzel demiş peki kötü haber nedir demiş..
Bu hafta bizim kalede sen varsın demiş..:D

Yanii bizim kalede olacağın zamanı sana haber veririm.. @-Beneficence- :D
Offf ne yaptın hocam sen ya 2-3 gün gelmiyorum buralara :D:D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bide şöyle bişey var 16-17 yaşlarımda

18 yaşından küçükler giremez veya yasak gibi şeylere sinir olduğumdan hep bir an önce büyümek isterdim..

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
30 un altındakileri atın forumdan

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ortalamayı 27 civarı düşünmüştüm bu kadar düşük olacağı aklıma hiç gelmedi.bir arkadaş sormuş 35 artı kim diye 2013 te bende o katagoriye girmiş olacağım :) kocadık

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ee 2 ay sonra 33 ayak basacağız her halde forum amcalarından biri olcam :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Yaş ortalama 21 - 25 arası gözüküyor. Konu açılalı 3 yıl olduysa bu ortalama da yükselmiştir herhalde. :)

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Ben 12 yaşındayım ama anketi koyarken biz düşünülmemişiz:(