ㄹㅌㅅ水ㅌㅜ炔
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 994
Vay be adam youtuber oldu şimdi herkesten bişey oldu da bir benden bi halt olmadı..Oooy ilk geldiğimde murat burç ile samsung Apple kavgam vardı.
Vay be adam youtuber oldu şimdi herkesten bişey oldu da bir benden bi halt olmadı..Oooy ilk geldiğimde murat burç ile samsung Apple kavgam vardı.
Bu kadar kafaya takacağını bilseydim yazmazdım.??? Seni bunalıma soktuğum için kendimi asla affetmeyeceğim.???Adam diyor Samsung Apple'ın tırnağı bile etmez. Böyle eleştiri mi olur ya? Cringe oldum.
Samsun'da iphone'ye parça satışını kesip iphoneyi uçurumun eşiğine yollayabilir meselaEvet..
Linux duymasın ama o ara modeller gerçekten çöpe dönüşüyor bir müddet sonra..
Senden en iyisi olur kardeşim adam olmuşsun dahası var mıVay be adam youtuber oldu şimdi herkesten bişey oldu da bir benden bi halt olmadı..
Senin böyle olduğunu bilmiyordum artık engelliyorum ??Bu kadar kafaya takacağını bilseydim yazmazdım.??? Seni bunalıma soktuğum için kendimi asla affetmeyeceğim.???
Güle güle ubuntu çocuk git tabi sen de git sana derya Uluğ un kanunlar gibi şarkısını hediye ediyorum..Hadi arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. Belki ülke değiştirecek kadar paramız yok ama güle güle.
Yardıma ihtiyacı olanlara bildiğin kadar fikirlerini tecrübelerini aktarsaydın daha iyi olurdu bence.. Dünyanın yuvarlak olduğuna bile inanmayan varken insanların farklı şeyler düşünmesi normal.Hadi arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. Belki ülke değiştirecek kadar paramız yok ama güle güle.
Güle güle kardeşimHadi arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. Belki ülke değiştirecek kadar paramız yok ama güle güle.
Yazı biraz uzun ama kusuruma bakmayın. Herkesin fikri farklı ama burada herkesin sadece iPhone'u savunduğunu sanmıyorum. Bana kalırsa her markanın kendine göre artısı ve eksisi var. Eğer seni rahatız ediyor ise (ki öyle gözüküyor) forumu bırakıp, başka yere gidebilirsin ama herkesin söylediğine bakmamaya çalış. Böyle yerlerde kafaya takarsan bu konuda sürekli sıkıntı yaşarsın. Kendimden misal vereyim, eğer aldığım telefon (yani S20 FE G780G) F/P olmasaydı ki zaten benim gözümde alınabilecek marka olmayabilirdi, aptX HD yok mesela şu anki telefonumda ama önceki telefonumda (Poco X3 Pro) vardı. Ekran süresi de daha iyi olabilirdi 4500 mAh'e göre, hele hele 120 Hz'deki pil performansı çok daha iyi olabilirdi. Oyun oynamamın dışında da 120 Hz yaramıyor bana. Yazılım güncellemesi konusu, uzun ömür ve değer konusunda Apple'ın tırnağı olamayacağı bir gerçek ama bazı yerlerde de daha iyi olabilir. Her neyse, daha cevap yazmıyorum sana.Arkadaşlar merhaba. Herkes iPhone savunuyor, en iyi Apple diyor, Samsung Apple'ın tırnağı etmez diyor.
Bundan dolayı çok üzüldüm ben. Forumu bırakayım mı?
Android kraldır zaten apple tüketici dostu değil bugün diğer firmalar 3.5mm jack girişini kaldırıyorsa kutudan herşeyi çıkarıyorsa hep faşist apple yüzünden hep birlikte Apple ı kınıyoruzTrollse yazık değilse komik,
Bundan sonra iPhone'u savunmayın arkadaşlar gidip sıfır iPhone alıp eminönünde benzin dökün yakın çocuk travma yaşamış bundan sonra Andrid kraldır aksini iddia edenin kellesini vurun
Faşist Apple yüzünden değil, kapitalizmin kölesi olmak yüzünden. Olaya bir de şu açıdan bakın. Apple dediğiniz marka şarj cihazı ve kulaklığı çıkardı diğer firmalar onunla dalga geçen reklamlar bile yaptı. Dün dalga geçenler bu gün aynı şeyi kendileri yapıyorlar. Neden? bence biraz bunu sorgulayalım. Yapmayabilirlerdi. Hatta yapmasaları Apple'a kıyasla bir artıları olacaktı. Demekki olay sadece Apple ile alakalı değilAndroid kraldır zaten apple tüketici dostu değil bugün diğer firmalar 3.5mm jack girişini kaldırıyorsa kutudan herşeyi çıkarıyorsa hep faşist apple yüzünden hep birlikte Apple ı kınıyoruz
Adamlar baktı güzel düdüklüyorlar milleti milletin de sesi çıkmıyor.Faşist Apple yüzünden değil, kapitalizmin kölesi olmak yüzünden. Olaya bir de şu açıdan bakın. Apple dediğiniz marka şarj cihazı ve kulaklığı çıkardı diğer firmalar onunla dalga geçen reklamlar bile yaptı. Dün dalga geçenler bu gün aynı şeyi kendileri yapıyorlar. Neden? bence biraz bunu sorgulayalım. Yapmayabilirlerdi. Hatta yapmasaları Apple'a kıyasla bir artıları olacaktı. Demekki olay sadece Apple ile alakalı değil![]()