Anket Forumu bırakayım mı?

Bırakim mi?

• Evet

Kullanılan: 13 56.5%
  • Hayır

Kullanılan: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Arkadaşlar merhaba. Herkes iPhone savunuyor, en iyi Apple diyor, Samsung Apple'ın tırnağı etmez diyor.
Bundan dolayı çok üzüldüm ben. Forumu bırakayım mı?

Reaksiyon puanı
994
Arkadaşlar merhaba. Herkes iPhone savunuyor, en iyi Apple diyor, Samsung Apple'ın tırnağı etmez diyor.
Bundan dolayı çok üzüldüm ben. Forumu bırakayım mı?
Herkes mülteci sığınmacı diyor kadın cinayetleri diyor ekonomi pahallılık diyor ülkenin çivisi çıkmış diyor hadi forumu bıraktık ülkeyi nasıl bırakacağız ?

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Samsung teknolojiye Apple sağlamlığa önem veriyor. Tabi sadece üst düzey modeller.

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,940
Kimse gidene dur demez, İnsanların görüşlerine saygı duymak önemli

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
images (2).jpeg

Aklıma nedense bu geldi ?

Bence gitme kardeşim ?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Bence Xiaomi ikisinden de daha iyi. Gönlüm bu sıralar Oppo'ya da gitmiyor değil. Apple eskidi.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,806
Zaten gideceğim diyorsan neden gideyim mi diye anket açtın ki?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Adam diyor Samsung Apple'ın tırnağı bile etmez. Böyle eleştiri mi olur ya? Cringe oldum.
İyi de adamın söylediği bir şey bu. Bu kadar takılma bence. :) Şimdi ben burada Ermeni Soykırımı'nı savunsam forumu mu bırakacaksın? Gerçi bu milli bir konu, bütün forum milli konularda böyle sallasa gitmene bir şey denilmezdi. Telefon konuşuluyor burada. :)

Mesela ''Samsung, Apple'ın tırnağı bile edemez.'' diyorlar. Sen de ''Asıl Samsung böyle böyle yaptı, Apple da izledi kaldı.'' de. Madem üzerine bu kadar duyarlanacak kadar bağımlısın, bütün bilgilerini savur onlara! Sen gidersen, o giderse, ben gidersem... Kim kalır geriye?

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
İyi de adamın söylediği bir şey bu. Bu kadar takılma bence. :) Şimdi ben burada Ermeni Soykırımı'nı savunsam forumu mu bırakacaksın? Gerçi bu milli bir konu, bütün forum milli konularda böyle sallasa gitmene bir şey denilmezdi. Telefon konuşuluyor burada.
Dokümantasyonlarına bağlı. Belki yaptılar, belki yapmadılar. Ben millieyetçi, ırkçı ve ayrımcı değilim. Beni bağlayan da bir şey yok.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Dokümantasyonlarına bağlı. Belki yaptılar, belki yapmadılar. Ben millieyetçi, ırkçı ve ayrımcı değilim. Beni bağlayan da bir şey yok.
Hayır, söylediklerimden yanlış olan yere odaklanmışsın. Alttaki 3 satırı da oku.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
tek derdin bu olsun hayatta ne diyim kardeşim git ağlayarak elma ye ozaman
Evet ağladım ve çok üzüldüm. Hayatı bile sorguladım. Hayatında "Hello World" yazmamış adam, "Samsung Apple'ın tırnağı etmez" diyor.

Bu olay Recep İvedik reyting rekorları kırdığı için iPhonedio'nun ülkeyi terk etmesi gibi aynı değere sahip.

Kimse anlamıyor beni.

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Evet ağladım ve çok üzüldüm. Hayatı bile sorguladım. Hayatında "Hello World" yazmamış adam, "Samsung Apple'ın tırnağı etmez" diyor.

Bu olay Recep İvedik reyting rekorları kırdığı için iPhonedio'nun ülkeyi terk etmesi gibi aynı değere sahip.

Kimse anlamıyor beni.
zeki çocuksun ama yanlış platformdasın :)

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Haticeye bakma neticeye bak. Samsung satışlarda hep önde..

satislar-eBIQ.png

Reaksiyon puanı
994
Ya burda bir snapdragon 600 ile 800 lg g2 htc one m8 xperia z2 kavgası çıkmıştı.
Off sadece en eski oldlar bilir.
Sayfalarca sataşmalar fanboylar alevli tartışmalar daha neler neler atlattı bu forum ???

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,326
Ya burda bir snapdragon 600 ile 800 lg g2 htc one m8 xperia z2 kavgası çıkmıştı.
Off sadece en eski oldlar bilir.
Sayfalarca sataşmalar fanboylar alevli tartışmalar daha neler neler atlattı bu forum ???
Oooy ilk geldiğimde murat burç ile samsung Apple kavgam vardı.