Anket Forumu bırakayım mı?

Bırakim mi?

• Evet

Kullanılan: 13 56.5%
  • Hayır

Kullanılan: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
998

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Hadi arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. Belki ülke değiştirecek kadar paramız yok ama güle güle.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Hadi arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. Belki ülke değiştirecek kadar paramız yok ama güle güle.
Yardıma ihtiyacı olanlara bildiğin kadar fikirlerini tecrübelerini aktarsaydın daha iyi olurdu bence.. Dünyanın yuvarlak olduğuna bile inanmayan varken insanların farklı şeyler düşünmesi normal.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,863
Arkadaşlar merhaba. Herkes iPhone savunuyor, en iyi Apple diyor, Samsung Apple'ın tırnağı etmez diyor.
Bundan dolayı çok üzüldüm ben. Forumu bırakayım mı?
Yazı biraz uzun ama kusuruma bakmayın. Herkesin fikri farklı ama burada herkesin sadece iPhone'u savunduğunu sanmıyorum. Bana kalırsa her markanın kendine göre artısı ve eksisi var. Eğer seni rahatız ediyor ise (ki öyle gözüküyor) forumu bırakıp, başka yere gidebilirsin ama herkesin söylediğine bakmamaya çalış. Böyle yerlerde kafaya takarsan bu konuda sürekli sıkıntı yaşarsın. Kendimden misal vereyim, eğer aldığım telefon (yani S20 FE G780G) F/P olmasaydı ki zaten benim gözümde alınabilecek marka olmayabilirdi, aptX HD yok mesela şu anki telefonumda ama önceki telefonumda (Poco X3 Pro) vardı. Ekran süresi de daha iyi olabilirdi 4500 mAh'e göre, hele hele 120 Hz'deki pil performansı çok daha iyi olabilirdi. Oyun oynamamın dışında da 120 Hz yaramıyor bana. Yazılım güncellemesi konusu, uzun ömür ve değer konusunda Apple'ın tırnağı olamayacağı bir gerçek ama bazı yerlerde de daha iyi olabilir. Her neyse, daha cevap yazmıyorum sana.

Gene mi troll konu? ?

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Trollse yazık değilse komik,

Bundan sonra iPhone'u savunmayın arkadaşlar gidip sıfır iPhone alıp eminönünde benzin dökün yakın çocuk travma yaşamış bundan sonra Andrid kraldır aksini iddia edenin kellesini vurun

Reaksiyon puanı
994
Trollse yazık değilse komik,

Bundan sonra iPhone'u savunmayın arkadaşlar gidip sıfır iPhone alıp eminönünde benzin dökün yakın çocuk travma yaşamış bundan sonra Andrid kraldır aksini iddia edenin kellesini vurun

Android kraldır zaten apple tüketici dostu değil bugün diğer firmalar 3.5mm jack girişini kaldırıyorsa kutudan herşeyi çıkarıyorsa hep faşist apple yüzünden hep birlikte Apple ı kınıyoruz

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,990
Lee Byung-chul (Samsung'un kurucusuymuş) bile mezarda bu kadar rahatsız olmamıştır eminim. Samsung'un bu çocuğu bulup yılın müşterisi olarak falan seçmesi lazım. Bütün evini Samsung ile döşemeliler. Ben bu kadar Samsung duyarlısı bir arkadaş görmedim.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Android kraldır zaten apple tüketici dostu değil bugün diğer firmalar 3.5mm jack girişini kaldırıyorsa kutudan herşeyi çıkarıyorsa hep faşist apple yüzünden hep birlikte Apple ı kınıyoruz
Faşist Apple yüzünden değil, kapitalizmin kölesi olmak yüzünden. Olaya bir de şu açıdan bakın. Apple dediğiniz marka şarj cihazı ve kulaklığı çıkardı diğer firmalar onunla dalga geçen reklamlar bile yaptı. Dün dalga geçenler bu gün aynı şeyi kendileri yapıyorlar. Neden? bence biraz bunu sorgulayalım. Yapmayabilirlerdi. Hatta yapmasaları Apple'a kıyasla bir artıları olacaktı. Demekki olay sadece Apple ile alakalı değil :)

Reaksiyon puanı
994
Faşist Apple yüzünden değil, kapitalizmin kölesi olmak yüzünden. Olaya bir de şu açıdan bakın. Apple dediğiniz marka şarj cihazı ve kulaklığı çıkardı diğer firmalar onunla dalga geçen reklamlar bile yaptı. Dün dalga geçenler bu gün aynı şeyi kendileri yapıyorlar. Neden? bence biraz bunu sorgulayalım. Yapmayabilirlerdi. Hatta yapmasaları Apple'a kıyasla bir artıları olacaktı. Demekki olay sadece Apple ile alakalı değil :)
Adamlar baktı güzel düdüklüyorlar milleti milletin de sesi çıkmıyor.
Sonra dediler yemişim gururunu firmaların gururu ya da onuru mu olur bizde yapalım hemen.
Tüketici dostuymuş bilmem ne bize ne bunlardan kazıklayan memmun kazıklanan memnun bizim neyimiz eksik biz de saplayalım dediler ve sapladılar.
Domino etkisi diyorlar buna ilk hamleyi faşist apple başlattı ama ?