Forumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Teknoloji ile olmayan bütün forumlardan nefret ediyorum çünkü hepside boşu boşuna yapılmışlardır.Ne sağlık forumu ne müzik hepsi boş tabi teknolaji forumları hariç:yes:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başlığı görünce bir an SDN hakkında sandım. :D

Diğer forumlarda ne var hiç bilmiyorum valla.

Sadece buraya üyeyim. :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Yok öle deme lazım oluyorlar bazen oyunda takıldığım zaman yada bi sorun çıktımı danışıyorum :) Sdn gibi muhabbetli başka güzel forumlarda var

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
eğitim içerikli forumları da hariç tutalım lütfen:)

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Teknoloji ile olmayan bütün forumlardan nefret ediyorum çünkü hepside boşu boşuna yapılmışlardır.Ne sağlık forumu ne müzik hepsi boş tabi teknolaji forumları hariç:yes:

ne denli boşunadır cevaplar
altından kalksan da üstünden taşar

demiş bilgi kirliliği için atalarımız velasıl dediğin mantıksız düşün ki yarın birgün bir hastalıkla bir kamu kuruluşu sınavlarıyla ilgili efendime söyleyeyim onla bunla ilgili bilgi arayacaksın nerden bulacaksın resmi sitelerden mi

onların kullanma kılavuzunda bile kullanımı yazmıyor dostum :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ne yani finix, sen şimdi antuya yada sevdiğin müzik türünün forumlarına girmiyormusun:)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
tek kelime ile saçmalamışsın. herkes herşeyi sevmek zorunda diilki. girmessin sevmediklerine olur biter.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bazıları hariç hepsinden nefret ediyorum.özellikle emeğe saygı forumlarından :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adam yasadışı iş yapıyor, emek hırsızlığı yapıyor ama onu foruma koyan insana teşekkür ederken "emeğine sağlık usta" diyor.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? :D

Ben de uyuz olurum onlara.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Adam yasadışı iş yapıyor, emek hırsızlığı yapıyor ama onu foruma koyan insana teşekkür ederken "emeğine sağlık usta" diyor.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? :D

Ben de uyuz olurum onlara.

valla ben onlara teşekkür ediyorum yasa dışı olsa da istediğim şeyi kopyala yapıştır yapsalar da nerden buluyorlarsa buluyorlar koyuyorlar helal olsun hakkıdır

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Üye olmakda lazımdır xD

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu Forumda da Herşey var finix . Sadece Teknoloji Forumu Değil

Ama Şöyle özetleyebiliriz . Teknoloji ve Bilişim Ağırlıklı bir Forum

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Aile bireylerimden biri beyininde oluşan bir ur sebebiyle ölümle karşı karşıya kaldı Türkiye'de aramadığımız gitmediğimiz profesör kalmadı. Ameliyatı yapabilecek bir kişiden bahsettiler sizin o işe yaramaz dediğiniz forumlar var ya ben onlardan birinde o doktoru buldum randevu alıp ameliyat için erken tarihe gün alıp yaptırdık ameliyatı şimdi o aile bireyimiz hayatta ama ne gerek var ki o forumlara ne de olsa işe yaramaz deyip bir kenara atmayın gün ola lazım olur.

saglamtalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben emeğe saygısız bir forumun forum olduğuna inanmıyorum.adam uğraşmış emek verip bilgilerini ortaya döküp seninle paylaşmış sen emeğe saygı diyen forumları sevmiyorum diyorsun bu düpedüz egoistliktir dostum adam orada senden sadece bir kuru teşekkür bekliyor .bunuda ona çok göremezsin hakkıdır.:thumbup1:

saglamtalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben emeğe saygısız bir forumun forum olduğuna inanmıyorum.adam uğraşmış emek verip bilgilerini ortaya döküp seninle paylaşmış sen emeğe saygı diyen forumları sevmiyorum diyorsun bu düpedüz egoistliktir dostum adam orada senden sadece bir kuru teşekkür bekliyor .bunuda ona çok göremezsin hakkıdır.:thumbup1:

saglamtalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Sanırım sadece teknoloji forumlarına giriyorsun ve istesen de diğer sitelere gidemiyorsun. Çünkü artık buralara bağlanmışsın. Ama ben dahil birçok kişi farklı farklı konularda sağlıkla ilgili forumlarda birbiriyle bilgi paylaşımında bulunuyor veya başından geçeni anlatıyor. Falan filan... Örneklere gerek yok bence. Sadece yanıldığını söylemek istedim.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1

yasadışı iş yap sonra emeğe saygı de :D
çok komiksiniz.sonra alıntı yap bazı yerlerden sonra milyonlarca mesaj yaz(!) post kasmak uğruna :D
bi de neden flood yapıyorsun arkadaşım bir seferde anlayabiliyoruz dediklerini.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Çok sert girmişsin niye boş olsunlar ki hepsi bir şeylere hizmet ediyordur muhakkak. Ama ben de SDN'den başkasına takıldığım için bilmiyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
yasadışı iş yap sonra emeğe saygı de :D
çok komiksiniz.sonra alıntı yap bazı yerlerden sonra milyonlarca mesaj yaz(!) post kasmak uğruna :D
bi de neden flood yapıyorsun arkadaşım bir seferde anlayabiliyoruz dediklerini.
Adam coşmuş. Demekki o alemin içinden biri. :hammer: