- Reaksiyon puanı
- 238
Matematiğe inanmayan
6 yıllık arkamdan bıçaklayan bir arkadaşım bir animenin adından benim için Coen kullanıcı adını bulmuştu. O kullanıcı adını yanlış hatırlayıp Ceon kullanıcı adını kullanmaya başlamıştım. O günden bu güne kadar bu kullanıcı adını kullanıyorum.
Zamanında zalim ve TDK kurallarına *sözde* dikkat eden fakat adı Türkçe bile olmayan sitenin tuzağına düşüp yaptığı yanlışı anlayınca kaçan bir masumdan esinlendim (yoo ben falan değilim saçmalamayın)Forumda bir çok farklı kullanıcı adı (nick) var. Fakat anlamlarını bilmiyoruz.
Bazıları kısaltma, bazıları ingilizce vs..
Peki bu kullanıcı isimlerinizin anlamı nedir ve niye bu ismi kullanıyorsunuz?
Ben başlayayım.
Kamtarir, çatık kaşlı demek Söylenişi hoşuma gidiyor, yoksa çatık kaşlı değilimdir.
Ekli dosyayı görüntüle 120203
Bende ordan yönetime sövüp gelmiştimZamanında zalim ve TDK kurallarına *sözde* dikkat eden fakat adı Türkçe bile olmayan sitenin tuzağına düşüp yaptığı yanlışı anlayınca kaçan bir masumdan esinlendim (yoo ben falan değilim saçmalamayın)
Ooo, altından derin hikaye çıktı.6 yıllık arkamdan bıçaklayan bir arkadaşım bir animenin adından benim için Coen kullanıcı adını bulmuştu. O kullanıcı adını yanlış hatırlayıp Ceon kullanıcı adını kullanmaya başlamıştım. O günden bu güne kadar bu kullanıcı adını kullanıyorum.
e Alyx Vance yazıyorBenimki TR Efsane
Yani tr türkiye demek
efsaneninde anlamını biliyorsunuz
Türkiye nin efsanesi gibi bişey demek istedim
Knk bu yeni nickim. Profilime tıkladığında eski nickimi görebilirsin. Bşde bu alyx vance nickini sadece bu forumda kullanıyorume Alyx Vance yazıyor