Waow.Adım= Alparslan.
57= Sinoplu olduğum için.
Alparslan+57= Alparslan57
Maşallah, çok havalısın.Hydra (Hidra) Yunan mitolojisindeki çok başlı bir yaratık.
(The ve X hawli gözükmesi için koydum)
mutkumersus daha güzel.Bende bilmiyorum ki işte.
D-Dostum seninde isminde X var sende hawlisinWaow.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maşallah, çok havalısın.
Bütün sırrı bozdun.D-Dostum seninde isminde X var sende hawlisin
Arkadaşın dediği gibi.hawli gözükmesi için koydum
Abi al benden de o kadar Kafamda 40 plan var, ama icraat sıfır.
"Gezmti çok seven biriyim.Adı üstünde...
Gezmeyi, seyahati çok seven biriyim.
Bu hevesimi fazla gerçekleştiremesem de!
porfil fotoğrafımda barney stinson var o ne alaka bilmiyorumLoL de karşıma çıkan nicki komik olduğu düşüncesiyle yaptım yasuobilal2007
Belirsiz kan mı yani?portekizce ingilizce karışık UNCAR = portekizce belirsiz blood ise = ingilizce kan
yepBelirsiz kan mı yani?
Brandon Lee'nin efsaneleştiği film, bendeki yeri çok ayrıdır."The Crow" filmini çok severim. Filmde "Karga" olarak geçer ama aslında kuzgundur.
“Why is a raven like a writing desk?” sorasım geldi bu yazıyı görünce. Ee Mad Hatter’e bir cevabınız olur herhalde. ?White Ravens
80'ler dönemi temalı Rock/Metal - Pop - Synth tarzı müzikler yapıyorum.
O dönemin Heavy Metal gruplarından "W.A.S.P." grubunun benim için çok özel bir yeri vardır.
İsmimde izlerinin olmasını istiyordum. Bu yüzden "W" ile başlayan bir şeyler düşünüyordum.
"Whitesnake" de o dönemlerin en sağlam gruplarından ve çok çok severim.
"White" kısmı oradan geliyor.
O dönemdeki grupların isimleri Whitesnake - White Lion gibi oluyordu.
Bu yüzden White'ın arkasına bir hayvan tamlaması yapmak istiyordum.
"The Crow" filmini çok severim. Filmde "Karga" olarak geçer ama aslında kuzgundur.
Filmdeki karakterin ismi de "Eric Draven" olarak geçer, oradaki "Draven" aslında "The Raven" göndermesidir. Filme bayılan çoğu kişi bilmez bunu, bilgi olarak kalsın.
Neyse işte, tercihimi "Raven" olarak yaptım.
"White Raven" gözüme görsel olarak güzel görünmediği için sonuna "s" ekledim.
Böylece bakıldığı zaman göze daha uyumlu göründü ve diğer grup üyeleri için de tamamlayıcı oldu.
random gibi olmuş klavye tuşlarına yanlışlıkla bastınız galibaHiçkimseye ait olmayan bi kullanıcı adı düşünürken böyle garip bi kullanıcı adı oluşturdum çok hoşuma gidiyor ama okunuşu her zaman değişiyor nasıl okunduğu bilinmiyor