Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,381
Strasza DM derken, anlayamadım. Yeni nesil anlar belki de ben biraz kalın kafalıyımdır galiba!Eskiden bir DM iken yarattığım karakterin ismiydi, Lady Strasza von Zarovich.
Server kelimesinden mi geliyor servous bey? Ya da hanım mı demeliydimKendim uydurdum. Bir anlamı yok.
Bey diyebilirsiniz hdjdjg. Yakın bir vefat eden arkadaşımın ismi Servet. Ordan uydurdum.Server kelimesinden mi geliyor servous bey? Ya da hanım mı demeliydim
Aga bee ? Allah rahmet etsinBey diyebilirsiniz hdjdjg. Yakın bir vefat eden arkadaşımın ismi Servet. Ordan uydurdum.
Dostlar sağ olsun.Aga bee ? Allah rahmet etsin
Strasza DM derken, anlayamadım. Yeni nesil anlar belki de ben bir kalın kafalıyımdır galiba!
Ben anlamını biliyorum.Kendim uydurdum. Bir anlamı yok.
?Ben anlamını biliyorum.
Herkesi beğenmek amacıyla Dünya'ya gönderilmiş insan tanesi.
Bey diyebilirsiniz hdjdjg. Yakın bir vefat eden arkadaşımın ismi Servet. Ordan uydurdum.
Vay be bilgilendim şu an bende iki kelimenin hecelerinfalan diye düşünmüştüm? Epsilon yunan alfabesinin 5. Harfiymiş şu an öğrendim?? Ama matematik terimi olarak biliyordum sıfıra yaklaşan sonsuz küçük değerlermiş.Matematikçi babam tarafından seçilen bir nik olduğu için öyle oldu sanırım yıllardır böyle kaldı güzel seviyorumForumda bir çok farklı kullanıcı adı (nick) var. Fakat anlamlarını bilmiyoruz.
Bazıları kısaltma, bazıları ingilizce vs..
Peki bu kullanıcı isimlerinizin anlamı nedir ve niye bu ismi kullanıyorsunuz?
Ben başlayayım.
Kamtarir, çatık kaşlı demek Söylenişi hoşuma gidiyor, yoksa çatık kaşlı değilimdir.
Ekli dosyayı görüntüle 120203
Bugün benib sen öldürdün demekBenim isimimin anlamı windows 7
Ulan şimdiye kadar 1000 kişi sormuştur, ben ne cevap verdim her birine? Vallahi bilmiyorum.
Bende bilmiyorum ki işte.Utku isim, versus "karşı" demek. Öyle değil mi?
Gezmti çok seven biriyim.
Bu hevesimi fazla gerçekleştiremese
Aynen öyle. Ama kimle kıyas yaptığını belirtmemiş.Utku isim, versus "karşı" demek. Öyle değil mi?
kimse kekoları övmüyor