Forumdaki kayıtsız üyeler

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Son zamanlarda gözüme çarpıyor da kayıtsız üyeler forumda istedikleri gibi mesaj yazabiliyorlar.
Ben bunun kaldırılması taraftarıyım. Sonuçta kayıtsız üye kafasına göre bişeyler yazıyor oraya, oldu ki yanlış bişey yazdı, boşu boşuna tartışmalar çıkıyor forumda bir kayıtsız üye yüzünden.
Bence kaldırılmalı.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hayırlı olsun yeni beyin fırtınası konumuz :P

İyi de mesajarı onaydan geçiyor.
Demek ki sorun yok ki modlar yayınlıyor mesajı.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Hangi bölüm olursa olsun, kayıtsız üyelerin mesajları onaydan geçtikten sonra yayınlanıyor. O yüzden kurallara aykırı veya tartışma yaratacak bir durum olmayacağı kanısındayım.

Ama; yine de gözden kaçan bir durum veya rahatsızlık verici bir mesaj görürseniz lütfen "Mesajı Moderatöre Bildir" ile bildiriniz. Gereken müdahale yapılır.

İyi forumlar..

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Mesajlar onaydan geciyor gec geciyor hic gecmedigi oluyor. vs vs. Yani mod. bu yorumun olay cikartacagini dusunurse onaylanmiyor. O kadarda cok degil Bir ben yaziyorum. Bazilarida hic yayinlanmiyor.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tamam kaldırılmasın siz de takılın forumda :D

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Saygılı bir şekilde, yorum yapamayacağım siteyi takip etmem.Ben bu günen kadar, yönetici arkadaşların gözlerinden kaçan, tartışma yaratacak bir yorumada rastlamadım.Ayrıca kayıtsız üye nasıl olunur anlayamadım?? Bizler misafir takipçileriz.

Belki şu kibar yorumum bile yönetici arkadaşlar tarafından yayınlanmayabilir.Herkese kolay gelsin saygılar.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Mesajlar onaydan geciyor gec geciyor hic gecmedigi oluyor. vs vs. Yani mod. bu yorumun olay cikartacagini dusunurse onaylanmiyor. O kadarda cok degil Bir ben yaziyorum. Bazilarida hic yayinlanmiyor.
Bende yazıyorum şifre girmeye üşendiğimde, bu seferde grafik doğrulama var tabii.
bu arada sen kimsin, ben kimim :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Küfür, hakaret, aşağılama/huzuru bozma, reklam, spam ve saçma mesajlar haricinde pek bir şey kalmıyor gerçi onaylanacak :D

Bu arada bazı arkadaşlar isimler kayıtsız diye kim olduklarının farkında olunamayacağını zannediyor. Bu yanlış bir kanı!

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
oylamaya sunalım kayıtsız uye uygulaması kaldırılsın mı kaldırılmasın mı....daha demokratık olur...belli ki bazı arkadaslarımız bu kayıtsız uyelerı ıstemıyorlar...

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kayıtsız üyeler foruma zarar vermez forumu canlandırır ...
zaten amaç o daha çok veri girişi, bizi günde şu kadar kişi ziyaret ediyor, dolayısıyle
daha çok reklam
modların kontrolune gelince süper bi örnek,
konu carrefour
cevap veren "kayıtsız" üye
-iyi olmuş
Tebrikler SDN,

Hamiş: uyarın silelim filan demeyin nolur,
SDN artık büyük bir forum , samimi bir forum yerine ticari bir forum olmasını anlayışla karşılıyorum,

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir de şöyle düşünün ne kadar çok insan o kadar çok fikir.Yani yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardımları dokunabilir.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kayıtsız üyelerimiz savunmasız bakteri gibi forum yapışırsa asla geçmezler dikaat !