Soru Forum'da hiç paylaştığı gönderiden dolayı, hukusal anlamda başı ağrıyan oldu mu?

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,616
Uzun süredir merak ediyorum, acaba Shiftdelete forumunda siyaset veya herhangi bir konuda, ani sinirle kötü yorum yapıp, hakkında dava açılan oldu mu?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,259
Uzun süredir merak ediyorum, acaba Shiftdelete forumunda siyaset veya herhangi bir konuda, ani sinirle kötü yorum yapıp, hakkında dava açılan oldu mu?
Telifli müzikten dolayı sıkıntı yaşadı Hakkı Abi.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Öncesinde birkaç sorun yaşandı ancak bunlar tamamen telifler hakkında oldu.

Sizin tarzınızda konu olarak sanırım bir tane konu vardı yanlış hatırlamıyorsam, o konuda mahkeme kararı ile görünümden kaldırıldı.

Evet bu tarz konular forum üzerinde yaşanabilir. Nasıl ki sosyal medya üzerinde yaşanabiliyor tabii ki burada da yaşanabilir.

Hakaret etmek zaten biliyorsunuz kurallara aykırı bir durum. O kişi ekran görüntüsü alıp mahkemeye taşırsa mesajı yazan kişi soruşturulacaktır.

Kaldı ki sosyal medya üzerinde ve forumlarda yazdıklarınıza her zaman dikkat edin. Sonrasında başınız ağrımasın.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,616
Öncesinde birkaç sorun yaşandı ancak bunlar tamamen telifler hakkında oldu.

Sizin tarzınızda konu olarak sanırım bir tane konu vardı yanlış hatırlamıyorsam, o konuda mahkeme kararı ile görünümden kaldırıldı.

Evet bu tarz konular forum üzerinde yaşanabilir. Nasıl ki sosyal medya üzerinde yaşanabiliyor tabii ki burada da yaşanabilir.

Hakaret etmek zaten biliyorsunuz kurallara aykırı bir durum. O kişi ekran görüntüsü alıp mahkemeye taşırsa mesajı yazan kişi soruşturulacaktır.

Kaldı ki sosyal medya üzerinde ve forumlarda yazdıklarınıza her zaman dikkat edin. Sonrasında başınız ağrımasın.
Hocam ben sırf bu yüzden, eleştiri bile yapmıyorum kimseye, uğraşmamak için.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Admin var mı? Troy nerede bana bi yardım edin hele gençler. En son 2012de girdim buraya..

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Telifli müzikten dolayı sıkıntı yaşadı Hakkı Abi.
Bu kanalı kapatmamasına şaşırdım. En azından güzel günlerdi.