Sadece editörlerin açtığı konular böyle görünecek şekilde ayarladım. Yazdığım bu eklenti dünyanın bir çok yerinde beğeniyle karşılanmış ve takdir almış bir eklentidir. Bir çok övgü almıştım. "Beğenmeyen arkadaşlara....."
Hiçde değil. Sanırım yayınladığım eklentiyi inceleyecek olursanız dediğiniz kadar basit bir şekilde anlatılır birşey olmadığını anlayacaksınızdır. 2 kelime ile eklentiyi sanki vbulletin'in bir özelliği gibi tanımlamanız çok tuhaf. Aslında Türkiyede ki insanların böyle 2 basit kelime ile birşeyleri harcamaları beni hasta ediyor. Sizi yanlış anlamadım. Yanlız birşeyler yazarken bunun nerelere gideceğini düşünün. Bir eklenti yazarı olarak asıl demek istediğiniz beni çok çok üzdü.Dünyanın birçok yerinde övgü falan alınmışsa bende övecek değilim zaten Vbulletinin içinde kullanıcı Bilgi panelini değiştirmek gibi bir seçenek vardı manuel olarak tekil konulara böyle bir eklentii yaparak özellik vermişssiniz...
Ben İstense biraz daha geliştirlebilir Editörlerin eski konularına butonlarla link verilebilir mahiyetinde bir mesaj yazmıştım..
Yapıcı eleştiri yapmıştım yıkıcı değil ama siz eleştirimi yıkıcı olarak algılamışsınız sorun bende değil...:huh:
Hiçde değil. Sanırım yayınladığım eklentiyi inceleyecek olursanız dediğiniz kadar basit bir şekilde anlatılır birşey olmadığını anlayacaksınızdır. 2 kelime ile eklentiyi sanki vbulletin'in bir özelliği gibi tanımlamanız çok tuhaf. Aslında Türkiyede ki insanların böyle 2 basit kelime ile birşeyleri harcamaları beni hasta ediyor. Sizi yanlış anlamadım. Yanlız birşeyler yazarken bunun nerelere gideceğini düşünün. Bir eklenti yazarı olarak asıl demek istediğiniz beni çok çok üzdü.
Sadece editörlerin açtığı konular böyle görünecek şekilde ayarladım. Yazdığım bu eklenti dünyanın bir çok yerinde beğeniyle karşılanmış ve takdir almış bir eklentidir. Bir çok övgü almıştım. "Beğenmeyen arkadaşlara....."