• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Forum'da 1. dalga başladı!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Merhaba arkadaşlar,

Vakti zamanında size bazı sözler vermiştim.

Size verdiğim sözleri hep tuttum. Şimdi, biraz gecikmeli de olsa forum hakkında yapacağımız iyileştirmeler için düğmeye bastığımızı bildirmek isterim.

Bookmark ana kategorisini "İnternet" olarak değiştirdik.

Altına da

• Tavsiye Ettiğiniz Siteler
  • Nefret Etttiğiniz Siteler
  • İnternet Servis Sağlayıcıları
    • TTNET (Şu andaki TTNET Özel kategorisini buraya taşımış olacağız)
    • Turkcell Superonline
    • Uydunet
    • D-Smart Net
    • Biri ADSL
    • Turk.net
  • Sosyal Medya
    • Facebook
    • Twitter
    • YouTube
    • LinkedIn
    • Google+

kategorilerini açtık.

Elimizde uzunca bir liste var. Forum kategorilerimiz yeniden düzenlenecek, eski içerikler uygun kategorilere taşınacak, kategorilere konusunda uzman moderatörler atanacak, özel promosyonlar ve hediyeler hazırlanacak.

Bana verdiğiniz destek için öncelikle ekip arkadaşlarıma, sonra siz değerli üyelere ve yazmasa da uzaktan izleyen takipçilere teşekkür ederim.

Durmak yok, yola devam.

helal başkan :) durmak yok yola devam ...arkandayız..

Hayırlı olsun. Daha iyi yerlere gelicek bu forum sayenizde.

sdn çalışıyorr be hükümettin basına gecse sdn partısı olarak ıy olur

şimdi sıra 2. dalgada arkadaşlar :) acaba hangi kategoriler bundan nasibini alacak? yakında görürüz.

Hayırlı olsun sosyal medya bölümü farklı kullanıcı kitlesi için iyi bir tercih.

Ben de üyelerden bazılarını içeri atacaksınız sandım. :)

Kolay gelsin Hayırlı olsun Değişim iyidir Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. :D :D

yeni mod adaylarına şimdiden bol şanslar dilerim :)) sdn ekibinde yer alıp bayrak taşımak büyük bir yük yanı sıra bir o kadarda Onurdur aslında :)

sayın adminim,
tamam, sdn bir teknoloji sitesi... dini konuların teknoloji içinde yeri ne ola diye serzenişte bulundu birçok arkadaş, zaman zaman...
ama kabul edelim ki, bu sitede kategorisi olan, müstakil bir başlığı olan her konu da aynı durumda değil mi?
magazinsel bölümleri, ismi olmayan hatunlar gibi daha birçok müstakil bölüm buna örnek olarak sayılabilir.
yahu müsaade buyrun, dini konuların da müstakil bir bölüm başlığı olsun. "konu dışı" ve "diğer" gibi başlıklar içinde hücre cezası çektirmeyin, olmaz mı?!

din kavramının bir "ismi olmayan hatunlar" kadar kıymeti harbiyesi yok mu, olmasın mı yani?!

bunu sizden rica etsek çok şey mi istemiş oluruz?!

Spor bölümü de kapatılsın bence. İnsanların birbirini kırmasından başka işe yaramıyor. Siyaset nasıl yasaklandı forumda. Spor muhabbeti de yasaklansın. Siyasetten daha zararlı bir konu.

Spor bölümü de kapatılsın bence. İnsanların birbirini kırmasından başka işe yaramıyor. Siyaset nasıl yasaklandı forumda. Spor muhabbeti de yasaklansın. Siyasetten daha zararlı bir konu.

spor konusu öyle kolay kapatılabilecek bir konu değil abim. kapatırsanız eğer, forum iyice renksizleşir, monotonlaşır, heyecanı kalmaz. ama kavgaya, düşmanlığa müncer olacak yazı ve yorumlara sıkı bir denetim getirilebilir.

bu kavgalardan, düşmanlık tohumları ekilmesine sebep olan bu tür kaotik ortamlardan ben de müştekiyim, olmamasını dilerim, ama bunları engellemek yönetimin, mod arkadaşlarımızın elinde... bunu daha sıkı yapabilirlerse problem kalmaz eminim.

Sayın [MENTION=2]Troy[/MENTION]
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abimin izah etmiş oluduğu konuyla ilgilenmeni rica ediyorum... ek olarak 'sağlık' bölümü de olsa nasl olur ?

Kolay gelsin SDN yönetimi hepimize hayırlı olsun..

Evet dini bölüm tek başına olsun hatta diğer konular kapatılsın gerekte yok.Arapça öğrenmek için kitap ve cd dağıtılsın.Her hafta talihli 10 kişi suudi arabistan,ırak,iran yada suriyeye gönderilsin.

Evet dini bölüm tek başına olsun hatta diğer konular kapatılsın gerekte yok.Arapça öğrenmek için kitap ve cd dağıtılsın.Her hafta talihli 10 kişi suudi arabistan,ırak,iran yada suriyeye gönderilsin.

Üyemiz bir ricada bulunmuş,siz neden bu kadar sinirlendiniz?