- Reaksiyon puanı
- 2,168
Merhaba arkadaşlar,
Vakti zamanında size bazı sözler vermiştim.
Size verdiğim sözleri hep tuttum. Şimdi, biraz gecikmeli de olsa forum hakkında yapacağımız iyileştirmeler için düğmeye bastığımızı bildirmek isterim.
Bookmark ana kategorisini "İnternet" olarak değiştirdik.
Altına da
kategorilerini açtık.
Elimizde uzunca bir liste var. Forum kategorilerimiz yeniden düzenlenecek, eski içerikler uygun kategorilere taşınacak, kategorilere konusunda uzman moderatörler atanacak, özel promosyonlar ve hediyeler hazırlanacak.
Bana verdiğiniz destek için öncelikle ekip arkadaşlarıma, sonra siz değerli üyelere ve yazmasa da uzaktan izleyen takipçilere teşekkür ederim.
Durmak yok, yola devam.
Vakti zamanında size bazı sözler vermiştim.
Size verdiğim sözleri hep tuttum. Şimdi, biraz gecikmeli de olsa forum hakkında yapacağımız iyileştirmeler için düğmeye bastığımızı bildirmek isterim.
Bookmark ana kategorisini "İnternet" olarak değiştirdik.
Altına da
- Tavsiye Ettiğiniz Siteler
- Nefret Etttiğiniz Siteler
- İnternet Servis Sağlayıcıları
- TTNET (Şu andaki TTNET Özel kategorisini buraya taşımış olacağız)
- Turkcell Superonline
- Uydunet
- D-Smart Net
- Biri ADSL
- Turk.net
- Sosyal Medya
- YouTube
- Google+
kategorilerini açtık.
Elimizde uzunca bir liste var. Forum kategorilerimiz yeniden düzenlenecek, eski içerikler uygun kategorilere taşınacak, kategorilere konusunda uzman moderatörler atanacak, özel promosyonlar ve hediyeler hazırlanacak.
Bana verdiğiniz destek için öncelikle ekip arkadaşlarıma, sonra siz değerli üyelere ve yazmasa da uzaktan izleyen takipçilere teşekkür ederim.
Durmak yok, yola devam.