Forum'da 1. dalga başladı!

Reaksiyon puanı
10,327
Evet dini bölüm tek başına olsun hatta diğer konular kapatılsın gerekte yok.Arapça öğrenmek için kitap ve cd dağıtılsın.Her hafta talihli 10 kişi suudi arabistan,ırak,iran yada suriyeye gönderilsin.

Üyemiz bir ricada bulunmuş,siz neden bu kadar sinirlendiniz?

yok, ben kızmadım sevgili @ALPARS, bilakis Allah Tealadan kendisine hidayetler diledim.
bu tip arkadaşları bilirim, tıpkı ispanyadaki boğalara benzerler...
hani kırmızı gördükçe saldıran!
nerede Allah, nerede din diye bir kavram, nerede maneviyat adına en ufacık bir kırıntı görseler aynı sert ve haşin tepkiyi gösteriyorlar.
çünkü onlar öyle şartlandırılmışlardır, bu onlarda tabii bir refleks halini almıştır.

ben bu arkadaşa kızmıyorum, acıyorum sadece.
mesela ben dini konular için değil de, "ismi olmayan hatunlar" için böyle bir talepte bulunsaydım, bize asla beğenisini eksik etmez, destek yazılarını yazardı. çünkü böyle arkadaşlarda nefis onlara ilah haline gelmiştir.

bu deva bulmaz bir hastalıktır, kendisine acil şifalar diliyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Kafamda olan bir kaç düşünceyi mod arkadaslara sormak istiyorum,

selam ben geldim yada selam arkadaslar itiraf ediyorum gibi konulara forum da kısıtlama yapılabilirmi? (forum otomatıkten uyarı verse)

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence forumun değerinin artması için davetiye ile üye olunsun.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
yok, ben kızmadım sevgili @ALPARS, bilakis Allah Tealadan kendisine hidayetler diledim.
nerede Allah, nerede din diye bir kavram, nerede maneviyat adına en ufacık bir kırıntı görseler aynı sert ve haşin tepkiyi gösteriyorlar.
çünkü onlar öyle şartlandırılmışlardır, bu onlarda tabii bir refleks halini almıştır.

mesela ben dini konular için değil de, "ismi olmayan hatunlar" için böyle bir talepte bulunsaydım, bize asla beğenisini eksik etmez, destek yazılarını yazardı. çünkü böyle arkadaşlarda nefis onlara ilah haline gelmiştir.

Teknoloji forumunda din olmaz ben bunu demek istedim.Seyyah arkadaş neredeyse bizi kafir yaptı.55 yaşındayım ve Allahı dini herkesten iyi bilirim.Bilipte ne yapıyorum?İyi insan olmayı tercih ediyorum ağzımdan dua eksik olmuyor.Yatarken kalkarken Allah adını zikrediyorum,bol bol dua ediyorum.Rahmetli annem ve babamda beş vakit namaz kılan dini bütün insanlardı.İspanyol boğası değil.Teessüf ediyorum.Tekrar ediyorum her şeyin bir yeri ve zamanı vardır.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
İstediğimiz bölümü kapatıp istediğimiz bölümü açık tutmak istiyorum.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Evet dini bölüm tek başına olsun hatta diğer konular kapatılsın gerekte yok.Arapça öğrenmek için kitap ve cd dağıtılsın.Her hafta talihli 10 kişi suudi arabistan,ırak,iran yada suriyeye gönderilsin.

Dine olan önyargını sağlam kusmuşsun kardeş...

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Ne yapalım, elektrik bandıyla bantlarız artık görmek istemediğimiz konu başlıklarını. :P :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

Duygularımı ifade ettin.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sayın @Troy
@|SeYYaH| abimin izah etmiş oluduğu konuyla ilgilenmeni rica ediyorum... ek olarak 'sağlık' bölümü de olsa nasl olur ?

Kolay gelsin SDN yönetimi hepimize hayırlı olsun..

Sağlık bölümü çok isabetli bir düşünce, itiraf ediyorum, tanışalım&görüşelim bölümünden çok daha faydalı olacağına eminim.

Birde sen başlama dine ön yargım falan yok.Allahımı kitabımı hepinizden iyi bilirim.Elhamdülillah.Haydi şimdi ikile bu forumdan.

Kızmanıza gerek yok :) Sen nasıl fikrini gayet net ve hür bir şekilde kabaca ifade edebiliyorsan, bende gayet edebilirim. Bu forumdan bana ikile diyemezsiniz. Bu haddiniz değil. Yaşınıza hürmeten nezaketimi muhafaza ederek daha fazla seviyenize inmek istemiyorum. Kusura bakmayın...

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayırlı olmaya olsunda [MENTION=2]Troy[/MENTION] lutfen edıtleme yetkımız verılsın konu acmak cok kotu bır hal alıyor. Paylasım konuları cok az oluyor bu nedenden . Uyeler hıc sosyal bır konu acamıyor. Bılıyorum bunu kotuye kullananlar olucak belkı ama kendı mesajımı edıtlemek benım dusunceme gore en dogal hak. Bakınız : Androıd Kullanıcıları Klubu actım kendım edıtleyıp kısı ekleyemıyor kendım ıncelemeler yapıp ılk mesaja ekleyemıyorum. Bır anlamı kalmadı ozaman . Bu nedenden baska bır cozum bulursanız cok mutlu olacagım.

Tesekkurler..

Reaksiyon puanı
10,327
Teknoloji forumunda din olmaz ben bunu demek istedim.Seyyah arkadaş neredeyse bizi kafir yaptı.55 yaşındayım ve Allahı dini herkesten iyi bilirim.Bilipte ne yapıyorum?İyi insan olmayı tercih ediyorum ağzımdan dua eksik olmuyor.Yatarken kalkarken Allah adını zikrediyorum,bol bol dua ediyorum.Rahmetli annem ve babamda beş vakit namaz kılan dini bütün insanlardı.İspanyol boğası değil.Teessüf ediyorum.Tekrar ediyorum her şeyin bir yeri ve zamanı vardır.

magazin oluyorda din niye olmuyor muhterem?
siz teknoloji ile ilgisi olmayan onca konu için hiç laf etmediniz, ama sıra dine gelince adeta nefretinizi kustunuz!
bi yerde emekli bir general görmüştüm, zil zurna sarhoş olmuş, zavallı durumlara düşmüştü adam, kendinise ayıplayan gözlerle bakanlara ilk sözü şu oldu, "benim dedem müftüydü ha, annemin ninesi tarikatçıydı!"

sizi de ne yazık ki aynı durumda gördüm kardeşim, (bu arada unutmadan, benim yaşım da 53)
ananızın, babanızın namazı onları kurtarır, size bir faydası olmaz.

masum bir istekte bulundum diye bizi taa arabistana, irana gönderdin, alay ettin, kafa buldun bizimle...
hem de hiç utanmadan!
sora kalkıp sana edep çerçevesinde cevap verince yaşını ileri sürüyorsun, ana/babanın namazını ileri sürüyorsün.
kusura bakma ama çok komik oluyor bu tavrınız.

ağzınızdan eksik olmadığını söylediğiniz dualarınızı şahsınıza tevcih edin beyefendi, Allahtan af dileyin...
böyle bir mazhariyete ulaşırsanız bize de dua buyurursunuz olmaz mı?

sevgi ve muhabbetle kalın, Allaha emanet olun.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Siz bana edep çerçevesindemi cevap verdiniz?Hiç sanmıyorum.Neyse sizde haklısınız kazanılmış tartışma yoktur.Sizde Allaha emanet olun.Saygılarımla,

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sevgili [MENTION=2]Troy[/MENTION],
Spor konusuna Basketbol ve Voleybol başlıkları ile bir başlık altına bilgisayar terimleri sözlüğü eklenmesini öneriyorum.
Kısa ama aydınlatıcı, örneğin jpg nedir, avi nedir, doc dosyası nedir, vb, gibi.
Bu tür şeyler teknolojik içerikli bir forumda olmazsa olmaz şeyler.
Örneğin .lit soyadlı bir dosyanın ne işe yaradığını nette aramak yerine kendi forumumda görmek daha anlamlı.
Bunlar kişisel kanaatlerim.
Paylaşmak istedim.
Olabilir, olamaz takdir siz yöneticilerimizin.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
öneriler, eleştiriler hepsini not ettik arkadaşlar.

bunları önem derecesine göre sıralayıp birer birer yerine getiriyoruz.

yakında 2. dalga geliyor.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bununlamı ilgili bilmiyorum ama forum anasayfasına girilmiyor. Hata: Unable to add cookies, header already sent.

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu temamız bi değişsin başkada birşey istemiyorum. :D Eski temamız çok daha güzeldi :flowers:

cdsjz.jpg

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Tema güzel ve sade gerek yok değiştirmeye.