Foruma neden giriyorsun?

Nativist

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hazır bayram tatiliyken çay eşliğinde takılayım dedim :)

oALFAo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Daha yeni üye oldum.5 yillik dh f gecmisimden sonra buraya geldim.ortami daha yeni taniyorum.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Paylaşım yapmak için, arada değişiklik olsun diye ve de bir nedeni yoksa, alışkanlıktan. :)

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Neden mi buradayım?
Rahatlamak için, vakit geçirmek için, sinirimi atmak için... Şuan yeter diye bağırmamak için ekrana vurarak yazıyorum. Sinirimi atıyorum...

Neden mi foruma yazıyorum?
Çünkü asosyalin tekiyim. Arkadaşım yok mu, var ama samimiyet yok. Aradığım güven yok...
Son yıllarda bana insanlara güvenmeyi unutturdular! Güvenim öyle bir kırıldı ki...
Yapmacık insanları görmekten bıktım. Bu yapaylıktan, çıkarcılıktan bıktım!
En azından burada yobaz insanların yüzünü görmüyorum. Onları engelleyebiliyorum.

Burada kendimi rahatlatıyorum, enerjimi atıyorum tıpkı diğerleri gibi...

Gerçekten birine tekrar güvenebildiğimde ona içimi dökerim, onunla konuşurum samimiyeti tekrar keşfettiğimde...

Furkan0223

Asistan
Reaksiyon puanı
153
Önce bilgi almak için ama şuan dostluk arkadaşlık ve fikir sahibi olmak için insanlarla kaynaşmakta olabilir. Ben bunlar için giriyorum ya siz ?

torben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yazmayı sevdiğimden dolayı giriyor olabilirim

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bence forumlar sorun çözmede çok faydalı. Bir çok insan sorusunu forumlara soruyor.

Forumlar büyük bir yardımlaşma örneği.

Ayrıca insanların diğer sosyal ağlarda kendini bu kadar geliştirebileceğini düşünmüyorum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Gerçekten belki de şu sıralar en merak ettiğim sorudur yani oyun oynamak survivor izlemek veya farklı bir şeyler yapmak varken burada forum da olmak neden?

Benim foruma girme nedenim belki insanlara yararım olur bildiğim şeyleri paylaşmayı seviyorum belki benim sayemde uğraştıkları kafalarına taktıkları bir sorunu çözecekler diye düşünürüm ve televizyon izlemekten nefret ederim Leyla İle Mecnun'u izledikten sonra nefret etmeye başladım :)
Çünkü ben telefon piyasasını takip etmeyi ve araştırmayı insanlara da telefon önerilerinde bulunup yardımcı olmayı seviyorum tabi ben genelde telefon önerileri kategorisinde takıldığım için telefonlar ile ilgili baya bir bilgi birikimine sahip oldum çünkü ben önceden tam bir İPhone'cuydum forumda takıla takıla İPhone hastalığımdan kurtuldum telefonlara olan bakış açım değişti

Son düzenleme:

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Elimden geldiği kadar yardımcı olmak için, telefonlar ve bilgisayarlar hakkında bilgi almak için. Daha foruma üye olmadan önce bilgisayarın parçaları hakkında bilgim çok azdı (anakart-işlemci uyumu gibi) ama forumda zaman geçirdikçe konulara baktıkça çok şey öğrendim.