Gökçe Asena
Profesör
Bazen ne için bile girdiğimi bilemiyorum..
İçini döken genelde uzun yazıyor.Yorum yapıp içimi döküyorum.
Ama ben içimi kısa ve net bir şekilde ifade eden birisiyim.İçini döken genelde uzun yazıyor.![]()
Ya da demek ki içinde tutmuyorsun, sürekli içini döküyorsun, biriktirmiyorsun.Ama ben içimi kısa ve net bir şekilde ifade eden birisiyim.![]()
Yararın çok...Sıkıntıdan . belki birilerine yararım dokunur diye giriyorum boş boş oturmaktan iyidir![]()
Çünkü ben telefon piyasasını takip etmeyi ve araştırmayı insanlara da telefon önerilerinde bulunup yardımcı olmayı seviyorum tabi ben genelde telefon önerileri kategorisinde takıldığım için telefonlar ile ilgili baya bir bilgi birikimine sahip oldum çünkü ben önceden tam bir İPhone'cuydum forumda takıla takıla İPhone hastalığımdan kurtuldum telefonlara olan bakış açım değiştiGerçekten belki de şu sıralar en merak ettiğim sorudur yani oyun oynamak survivor izlemek veya farklı bir şeyler yapmak varken burada forum da olmak neden?
Benim foruma girme nedenim belki insanlara yararım olur bildiğim şeyleri paylaşmayı seviyorum belki benim sayemde uğraştıkları kafalarına taktıkları bir sorunu çözecekler diye düşünürüm ve televizyon izlemekten nefret ederim Leyla İle Mecnun'u izledikten sonra nefret etmeye başladım![]()